Kompakt Dixhital

Canon PowerShot SX620 HS

Specifikimet

Specifikimet

 • Zmadhim optik 25x me kënd ultra të gjerë

 • Zmadhimi deri në 50x me një cilësi të shkëlqyer

 • CMOS 20.2 megapiksel

 • Filma 1080p

 • Zmadhimi automatik varet nga numri i subjekteve

 • Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

 • Akses i thjeshtë në funksionet e Wi-Fi

 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

 • Modifikon një album videoje në mënyrë inteligjente me një prekje

 • 6 imazhe unike nga një pozë

 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

 • Kontrollojeni kamerën me një smartfon

 • LCD 7,5 cm (3,0")

 • Rregjistroni menjëherë filma

 • Kursimi i energjisë për më shumë poza

 • Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

Specifikimet në detaje

SENSORI I FIGURËS

 • Tipi

  CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

 • Pikselët Efektive

  Rreth 20,2M ¹

 • Pikselët Efektive / Gjithësej

  Rreth 21,1 M

 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës

  Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

 • Tipi

  DIGIC 4+ me teknologji iSAPS

LENTË

 • Gjatësia Vatrore

  4,5 - 112,5 mm (35 mm e barasvlershme: 25 - 625 mm)

 • Zmadhimi

  Optike 25x


  ZoomPlus 50x


  Dixhital afërsisht 4,0x (me telekonvertues dixhital afro 1.6x or 2.0x).


  E kombinuar afërsisht 100x ¹

 • f maksimale/numri

  f/3.2 - f/6.6

 • Ndërtimi

  13 elemente në 10 grupe (1 lente Hi-UD, 2 lente UD, 1 lente jo sferike në dy anë UA, 1 lente josferike në dy anë, 1 lente jo sferike në një anë)

 • Stabilizim Imazhi

  Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 2.5-stop ¹. Intelligent IS plus 4-akse Enhanced Dynamic IS

FOKUSIMI

 • Tipi

  TTL

 • Sistemi AF/ Pikët

  AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

 • Modalitetet AF

  Njësh, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, AF me gjurmim

 • Zgjedhja e Pikës AF

  Madhësia (Normale, E vogël)

 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

  Po

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit

  1 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentes në makro

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

 • Modalitetet e matjes

  Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

 • Kompensimi i Ekspozimit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3.


  i-Contrast i Përmirësuar për korrigjim automatik dinamik diapazoni

 • Ndjeshmëria ISO

  AUTO, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

SHKREHËSI

 • Shpejtësia

  1 – 1/2000 s (parazgjedhja e fabrikës)


  15 – 1/2000 s (diapazoni total - ndryshon sipas modalitetit të regjistrimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

 • Tipi

  TTL

 • Parametrat

  Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Personalizuar.

MONITORI LCD

 • Monitor

  LCD (TFT) 7,5 cm (3,0”), afro 922 000 pika, riprodhimi i ngjyrave sRGB

 • Mbulimi

  Rreth 100%

 • Shkëlqimi

  I rregullueshëm te një nga pesë nivelet. LCD me shkëlqim të shpejtë

BLICI

 • Modalitetet

  Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

 • Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

  Shpejtësia më e madhe 1/2000 s

 • Zvogëlimi i Syrit të Kuq

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

  Zbulimi i Fytyrës FE, Ekspozimi i Zgjuar i Blicit

 • Distanca e Blicit të Integruar

  50 cm – 4,0 m (Gj) / 1,0 m – 2,0 m (Th)

 • Blici i Jashtëm

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

FOTOGRAFIMI

 • Modalitetet

  Automatik hibrid, Shkrepje krijuese, SCN (Automatik inteligjent (32 skena të zbuluara), P, Portret, Obturatori inteligjent (Buzëqeshje, Kohëmatësi automatik me shkeljen e syrit, Kohëmatësi i fytyrës), Seri me shpejtësi të lartë (5,0 MP), Skenë natën në duar, Dritë e dobët (5,0 MP), Efekti i syrit të peshkut, Efekti miniaturë, Efekti i kamerës lodër, Monokrom, Super i gjallë, Efekti i posterit, Fishekzjarrë, Obturatori i gjatë)

 • Efektet e Fotografisë

  Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë, Ngjyrë e personalizuar)

 • Modalitetet e shtypjes

  Teke, E vazhdueshme, Kohëmatësi automatik

 • Fotografimi i Vazhdueshëm

  Rreth 2,5 shkrepje/s


  Shpërthim me shpejtësi të lartë (5,0 MP): afro 7,1 shkrepje/sek (të gjitha shpejtësitë janë deri në mbushjen e kartës së memories) ¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

 • Madhësia e Imazhit

  4:3 - (L) 5184 x 3888, (M1) 3648 x 2736, (M2) 2048 x 1536, (M) 2592 x 1944, (S) 640 x 480 ¹


  16:9 - (L) 5184 x 2912, (M1) 3648 x 2048, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


  3:2 - (L) 5184 x 3456, (M1) 3648 x 2432, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


  1:1 - (L) 3888 x 3888, (M1) 2736 x 2736, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480


  Opsioni i ndryshimit të madhësisë i disponueshëm gjatë rileximit

 • Ngjeshja

  E shkëlqyeshme, E mirë

 • Filma

  (Full HD) 1920 x 1080, 29,97 fps, (HD) 1280 x 720, 29,97 fps, (L) 640 x 480, 29,97 fps

 • Gjatësia e Filmit

  (Full HD dhe HD) Deri në 4 GB ose 29 min 59 s ¹


  (L) Deri në 4 GB ose 1 orë ²

LLOJET E SKEDARËVE

 • Lloj imazhi i palëvizshëm

  Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

 • Filma

  MP4 [Video: MPEG4-AVC / H.264, Audio: MPEG4 AAC-LC (monaural)]

PRINTIM DIREKT

 • Printerët Canon

  Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

 • PictBridge

  Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

 • GPS

  GPS me celular (nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect me pajisjet e përshtatshme inteligjente)

 • Korrigjimi i syrit të kuq

  Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

 • Sensor Inteligjent Orientimi

  Po, me Rrotullim Automatik

 • Histogrami

  Po, gjatë rishikimit

 • Zmadhimi i rishikimit

  Rreth 2x – 10x

 • Kohëmatësi Automatik

  Rreth 2, 10 s ose i personalizuar

 • Gjuhët e Menysë

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

 • Kompjuter

  Bashkuesi i posaçëm USB me shpejtësi të lartë (në përputhje me Micro-B)

 • Tjetër

  Bashkuesi mikro-HDMI (tipi D)

 • Kompjuter/Tjetër

  Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me suport Dynamic NFC ¹

KARTA E KUJTESËS

 • Tipi

  SD, SDHC, SDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC dhe Macintosh

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 ¹


  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11


  Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


  Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


  Mac OS X 10.9 / 10.10


  Për mjetin e transferimit të imazheve:


  Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Tjetër

  CameraWindow DC


  Utilitet Harte


  Mjeti i transferimit të imazheve


  Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateri

  Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-13L (bateria dhe karikuesi të dhënë)

 • Jeta e baterisë

  Rreth 295 shkrepje


  Modaliteti Eko: Përafër. 405 shkrepje


  Modaliteti i rileximit: Afro 360 min

PAJISJET SHTESË

 • Kasat / Rripat

  Kasë e butë DCC-1500


  Çanta e udhëtimit DCC-2400


  Kasë Udhëtimi DCC-2500


  Organizuesi i Aksesorëve të PowerShot

 • Blici

  Blic me Fuqi të lartë HF-DC2

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Karikues Baterie CB-2LHE


  Bateria e karikueshme Li-ion NB-13L

 • Tjetër

  Kabëll ndërfaqeje IFC-600PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

 • Dimensionet (GjxLxTh)

  96,9 x 56,9 x 27,9 mm

 • Pesha

  Rreth 182 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 2. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 3. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 4. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 5. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 6. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 7. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 8. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

 9. ¹ Aplikacionet softuer të pajtueshme vetëm me Windows 10 në Windows 10 Metodë Desktopi