Canon PowerShot SX60 HS

PowerShot SX60 HS

Zmadhim me detaje të shkëlqyera to botës së egër. Kapni peisazhe mahnitëse me kënd ultra të gjerë me këtë kamera 'bridge' praktike me 65x dhe Wi-Fi, e cila kombinon argëtimin me kontrollin ekspert.

PowerShot SX60 HS_Detail image

Përfitimet

 • Eksploroni detaje të largëta si kurrë më parë me zmadhimin gjigant 65x
 • I shpejtë dhe fleksibël, kështu do të merrni gjithmonë pozën që doni
 • I ndërtuar duke pasur në mendje zmadhimin e madh dhe rehatinë
 • Provoni pozat e bukura, të qarta dhe filmat e lëmuar me HD të plotë - ditën ose natën
 • Shkrepni në distancë dhe ndani me lehtësi duke përdorur Wi-Fi dhe NFC

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PowerShot SX60 HS

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX60 HS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

65x ultrazoom with ultra-wide angle

Ultrazmadhim 65x me kënd ultra të gjerë

Zoom to 130x with great quality

Zmadhim deri në 130x me cilësi të shkëlqyer

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

16.1 Megapixel CMOS

CMOS 16.1 megapiksel

Great low-light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Find your subject easily at full zoom

Gjeni subjektin tuaj me lehtësi në zmadhimin e plotë

Flip-out for viewing at any angle

Kthejeni nga ana tjetër për t'a parë në çdo kënd

Sharp and clear external viewfinder

Pamor i mprehtë dhe i qartë i jashtëm

Share and backup images wirelessly

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

NFC simplifies smartphone sharing

NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

Hybrid Auto

Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

Fast focusing and shooting

Fokusi automatik super i shpertë dhe regjistrimi i vazhdueshëm në RAW

RAW in various aspect ratios

RAW në raporte të ndryshme

FullHD 60p

Filma më të ëmbël 1080p

Aperture, shutter and ISO control in movies

Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

Creative Shot

6 imazhe unike nga një pozë

Handheld_HDR

Kap HDR-në pa një trekëmbësh

Remote Shooting WiFi

Kontrollojeni kamerën me një smartfon

Attach optional microphone

Vendos mikrofon opsional

 • Kamera Dixhitale PowerShot SX60 HS
 • Kapak Lenteje (me rrip)
 • Rrip qafe NS-DC11
 • Paketa e baterisë NB-10L
 • Ngarkues baterie CB-2LCE
 • Kabllo AC
 • Takëmi i manualit të përdoruesit

PowerShot SX60 HS Video

 • Canon
 • ARCH 012 PowerShot SX60 HS