Canon PowerShot SX540 HS

PowerShot SX540 HS

Argëtimi me lehtësi dhe kontrolli profesional ndërthuren në këtë kamerë kompakte të përparuar me zmadhim 50x dhe plot lidhje që ju çon në një udhëtim nëpër imazhe për të krijuar e për të ndarë fotografi dhe video mbresëlënëse. Ideale për pushime dhe raste të veçanta.

Përfitimet

 • Regjistrimi me elasticitet për çdo moment të veçantë
 • Gjithçka që ju duhet për video të shkëlqyera në Full HD
 • Lidhuni, ndani dhe krijoni me lehtësi kopje rezervë të krijimeve tuaja
 • Aq e thjeshtë ose e përparuar sa dëshironi
 • E projektuar për një regjistrim komod dhe inkuadrim të lehtë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot SX540 HS

Regjistrimi me elasticitet


Afrohuni te detajet në largësi ose përfshini më shumë në skenën tuaj me zmadhimin e madh optik 50x me këndin ultra të gjerë 24 mm. Shijoni pamje të pastra dhe të qarta në çdo ndriçim falë një sensori CMOS 20,3 megapikselë dhe procesorit të fuqishëm DIGIC 6 dhe regjistroni çastet spontane të aksionit me fokusin automatik me 0,13 s dhe regjistrimin e vazhdueshëm, të qëndrueshëm e të shpejtë me 5,9 fps.

Video në Full HD


Regjistroni video realiste 60p në Full HD me një prekje të butonit dhe mbajini filmimet të qëndrueshme edhe në zmadhimin e plotë ose kur jeni në lëvizje, me anë të Stabilizuesit të përparuar dinamik të imazhit. Regjistroni video të shkurtra dhe koncize me 4, 5 ose 6 sekonda me Videon e klipit të shkurtër ose përdorni Momentet kryesore të historisë për të ndërthurur me zgjuarsi fotografitë dhe videot në një album videosh.

Lidhuni dhe ndani


Lidhuni me pajisjen tuaj inteligjente të përshtatshme me vetëm një trokitje duke përdorur Wi-Fi me NFC-në dinamike për të ndarë me lehtësi. Përdorni Sinkronizimin e imazheve për të krijuar automatikisht kopje rezervë të imazheve të reja te shërbimet e resë kompjuterike dhe regjistroni pamje të shkëlqyera të faunës me Regjistrimin në largësi pa tela nga pajisja juaj inteligjente. Butoni i Wi-Fi ofron një shkurtore të shpejtë dhe të lehtë për funksionet e lidhjes.

E thjeshtë ose e përparuar


Thjesht drejtojeni dhe shkrepeni për të regjistruar fotografi fantastike dhe merrni një përmbledhje argëtuese shtesë në video HD (720p) për ditën tuaj me modalitetin Automatik hibrid. Krijimtaria është më e lehtë me Shkrepjen krijuese, e cila krijon automatikisht 5 imazhe shtesë dhe unike të fotografisë suaj origjinale. Me rritjen e vetëbesimit, mund të arrini kontrollin e plotë të krijimtarisë tuaj.

Lehtësi dhe komoditet


Provoni shkrepje më të qëndrueshme edhe me zmadhimin e plotë dhe regjistroni me lehtësi për një kohë më të gjatë falë një doreze të përmirësuar ergonomike. Gjurmoni subjektet në largësi në zmadhimin e lartë me prekjen e një butoni me Ndihmën e inkuadrimit të zmadhimit ose përdorni Kyçin e ndihmës së inkuadrimit të zmadhimit për ta mbajtur kuadrin plotësisht të qëndrueshëm me subjektin në fokus dhe automatikisht në qendër.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX540 HS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

50x ultrazoom with ultra-wide-angle

Zmadhim ultra 50 herë me kënd ultra të gjërë

Zoom to 100x with great quality

Zgjeruar për 100x me cilësi të mëdha

20.3MP CMOS

CMOS 20,3 megapikselë

FullHD 60p

Filma më të ëmbël 1080p

ShortClip

Regjistroni klipe të shkurtra me efektet e rileximit

Hybrid Auto

Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

Aperture and shutter speed control

Kontrolli i aperturës dhe shpejtësisë së shkrehësit

Share and backup images wirelessly

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

NFC simplifies smartphone sharing

NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Fast focusing and continuous shooting

Shkrepje të shpejta të vazhdueshme

Find your subject easily at full zoom

Gjeni subjektin tuaj me lehtësi në zmadhimin e plotë

Powerful DIGIC processing

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Great low-light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Extra control

Kontroll shtesë

Wi Fi Button

Akses i thjeshtë me funksionet e Wi-Fi

Tag shots using smartphone GPS

Shtëna si duke përdorur GPS smartphone

Remote Shooting WiFi

Kontrollojeni kamerën me një smartfon

Creative Shot

6 imazhe unike nga një pozë

7.5 cm (3.0") LCD

LCD 7,5 cm (3,0")

Transfer to Canon Connect Station with one tap

Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

 • Kamera dixhitale PowerShot SX540 HS
 • Rrip qafe NS-DC11
 • Kapaku i lentes (me rrip)
 • Paketa e baterisë NB-6LH
 • Karikuesi i Baterisë CB-2LYE
 • Kabllo AC
 • Takëmi i manualit të përdoruesit
Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Connect Station

Ruani, shijoni dhe ndani fotografitë dhe filmat tuaj nga një vend i vetëm