Kompakt Dixhital

Canon PowerShot SX540 HS

Specifikimet

Specifikimet

 • Zmadhim ultra 50 herë me kënd ultra të gjërë

 • Zgjeruar për 100x me cilësi të mëdha

 • CMOS 20,3 megapikselë

 • Filma më të ëmbël 1080p

 • Regjistroni klipe të shkurtra me efektet e rileximit

 • Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

 • Kontrolli i aperturës dhe shpejtësisë së shkrehësit

 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

 • Shkrepje të shpejta të vazhdueshme

 • Gjeni subjektin tuaj me lehtësi në zmadhimin e plotë

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

 • Kontroll shtesë

 • Akses i thjeshtë me funksionet e Wi-Fi

 • Shtëna si duke përdorur GPS smartphone

 • Kontrollojeni kamerën me një smartfon

 • 6 imazhe unike nga një pozë

 • LCD 7,5 cm (3,0")

 • Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

Specifikimet në detaje

SENSORI I FIGURËS

 • Lloji

  CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

 • Pikselët Efektive

  Rreth 20,3 M¹

 • Pikselët Efektive / Gjithësej

  Rreth 21,1 M

 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës

  Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

 • Lloji

  DIGIC 6 me teknologji iSAPS

LENTË

 • Gjatësia Vatrore

  4,3 – 215,0 mm (35 mm e barasvlefshme: 24 – 1200 mm)

 • Zmadhimi

  Optik 50 herë


  ZoomPlus 100 herë


  Dixhital afërsisht 4x (me Tele-konvertor dixhital afërsisht 1,6x ose 2,0x dhe Zmadhim Sigurie¹).


  E kombinuar afërsisht 200 herë

 • f maksimale/numri

  f/3.4 - f/6.5

 • Ndërtimi

  13 elementë në 10 grupe (3 lente UD dhe 1 lente asferike nga të dyja anët)

 • Stabilizim Imazhi

  Po (lente lloji me zhvendosje), përafër. 3-ndalesa¹. Intelligent IS me 5-akse Enhanced Dynamic IS

FOKUSIMI

 • Lloji

  TTL

 • Sistemi AF/ Pikët

  AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

 • Modalitetet AF

  I vetëm, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, Rregjistrimi AF

 • Zgjedhja e Pikës AF

  Madhësia (Normale, E vogël)

 • Bllokimi AF

  Po

 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

  Po

 • Fokusim Manual

  Po, plus MF Peaking

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit

  0 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentës në makro

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

 • Modalitetet e matjes

  Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

 • Bllokimi AE

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3


  i-Contrast i Përmirësuar për korrigjim automatik dinamik diapazoni

 • Ndjeshmëria ISO

  AUTO, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200


  AUTO ISO: 80 - 1600

SHKREHËSI

 • Shpejtësia

  1 – 1/2000 s (parazgjedhja e fabrikës)


  15 – 1/2000 s (diapazoni total - ndryshon sipas modalitetit të regjistrimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

 • Lloji

  TTL

 • Cilësimet

  Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Personalizuar.


  Korrigjimi i WB në shumë zona i disponueshëm në Automatik-un e Zgjuar

MATRICA E NGJYRAVE

 • Lloji

  sRGB

MONITORI LCD

 • Monitor

  7,5 cm (3,0”) TFT, afro 461.000 pika

 • Mbulimi

  Rreth 100%

 • Shkëlqimi

  I rregullueshëm te një nga pesë nivelet. LCD me shkëlqim të shpejtë

BLICI

 • Modalitetet

  Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

 • Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

  Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 s

 • Zvogëlimi i Syrit të Kuq

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3. Zbulim fytyre FE. FE Sigurie, Ekspozim i Mençur i Fleshit

 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

  Po

 • Rregullimi Manual i Energjisë

  3 nivele me blic të brendshëm

 • Distanca e Blicit të Integruar

  50 cm – 5.5 m (Gje) / 1.3 m – 3.0 m (T)

 • Blici i Jashtëm

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

FOTOGRAFIMI

 • Modalitetet

  Automatik inteligjent (58 skena të zbuluara), Programi AE, Prioriteti i obturatorit AE, Prioriteti i hapjes së diafragmës AE, Manual, Automatik hibrid, Kontrolli i pamjes së drejtpërdrejtë, Shkrepja krijuese, SCN (Sport, Portret, Obturatori inteligjent (Buzëqeshje, Kohëmatësi automatik me shkelje syri, Kohëmatësi automatik i fytyrës), Skena natën në duar, Ndriçimi i dobët, Fishekzjarrë), Filtra krijues (Efekti i syrit të peshkut, Efekti i miniaturës, Efekti i kamerës lodër, Fokusi i butë, Monokrom, Super i gjallë, Efekti i posterit), Film

 • Modalitetet në film

  Automatik inteligjent (21 skena të zbuluara), Standard, Programi AE, Portret, Efekti i miniaturës, Monokrom, Super i gjallë, Efekti i posterit, Fishekzjarrë, Klipi i shkurtër, Filmi iFrame

 • Efektet e Fotografisë

  Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë, Ngjyrë e personalizuar)

 • Modalitetet e shtypjes

  I vetëm, me drejtim Automatik, I vazhdueshëm, I vazhdueshëm me AF, Kohëmatës automatik

 • Fotografimi i Vazhdueshëm

  Rreth 5,9 shkrepje/s


  me AF: Përafër. 4,4 shkrepje/s


  me Live View: Rreth 4,5 shkrepje/s


  (të gjitha shpejtësitë deri sa karta e memories të jetë plot)¹²³

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

 • Madhësia e Imazhit

  4:3 - (L) 5184 x 3888, (M) 2592 x 1944, (M1) 3648 x 2736, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480


  16:9 - (L) 5184 x 2912, (M1) 3648 x 2048, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


  3:2 - (L) 5184 x 3456, (M1) 3648 x 2432, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


  1:1 - (L) 3888 x 3888, (M1) 2736 x 2736, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480


  Opsioni i ndryshimit të madhësisë i disponueshëm gjatë rileximit

 • Ngjeshja

  E shkëlqyeshme, E mirë

 • Filma

  (Full HD) 1920 x 1080, 59,94 / 29,97 fps, (HD) 1280 x 720, 29,97 fps, (L) 640 x 480, 29,97 fps


  Efekti Miniaturë (HD, L) 6 kns, 3 kns, 1,5 kns


  Filmi automatik hibrid (HD) 29,97 fps


  Filmi iFrame (Full HD) 29,97 fps


  Klipi i shkurtër (HD) 29,97 fps

 • Gjatësia e Filmit

  (Full HD dhe HD) Deri në 4 GB ose 29 min 59 s¹


  (L) Deri në 4 GB ose 1 orë²

LLOJET E SKEDARËVE

 • Lloj imazhi i palëvizshëm

  Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

 • Filma

  MP4 [Video: MPEG4-AVC (H.264), Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]

PRINTIM DIREKT

 • Printerët Canon

  Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

 • PictBridge

  Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

 • GPS

  GPS me celular (nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect me pajisjet e përshtatshme inteligjente)

 • Korrigjimi i syrit të kuq

  Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

 • Sensor Inteligjent Orientimi

  Po, me Rrotullim Automatik

 • Histogrami

  Po, gjatë rishikimit

 • Zmadhimi i rishikimit

  Rreth 2x – 10x

 • Kohëmatësi Automatik

  Rreth 2, 10 s ose i personalizuar

 • Gjuhët e Menysë

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

 • Kompjuter

  Bashkuesi i përbërë USB me shpejtësi të lartë (në përputhje me Mini-B)

 • Tjetër

  Bashkuesi mini-HDMI (tipi C)


  Dalja A/V, bashkuesi i përbërë (PAL/NTSC)

 • Kompjuter/Tjetër

  Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me mbështetje NFC dinamike¹

KARTA E KUJTESËS

 • Lloji

  SD, SDHC, SDXC (kompatibël me UHS Speed Class 1)

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC dhe Macintosh

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1¹


  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11


  Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1


  Mac OS X 10.9 / 10.10


  Për mjetin e transferimit të imazheve:


  Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Tjetër

  CameraWindow DC


  Utilitet Harte


  Mjeti i transferimit të imazheve


  Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateri

  Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-6LH (bateria dhe ngarkuesi të dhënë)

 • Jeta e baterisë

  Rreth 205 shkrepje


  Metoda Eco rreth 290 shkrepje


  Rreth 300 min në rilexim

PAJISJET SHTESË

 • Kasat / Rripat

  Rreth 205 shkrepje


  Metoda Eco rreth 290 shkrepje


  Rreth 300 min në rilexim

 • Blici

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Ngarkuesi i baterisë CB-2LYE


  Bateria e rikarikueshme Li-ion NB-6LH

 • Tjetër

  Kablli Canon HDMI HTC-100


  Kabëll AV Canon AVC-DC400ST,


  Kabëll ndërfaqeje IFC-400PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

 • Dimensionet (GjxLxTh)

  120.0 x 81.7 x 91.9 mm

 • Pesha

  Rreth 442 g (duke përfshirë baterinë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 2. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 3. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 4. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 5. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories


  ³ Funksioni i shkrepjes të vazhdueshme kërkon kartë memorieje të pajtueshme SDHC/SDXC UHS Speed Class 1, numri total i kuadrove të kapura ndryshon në varësi të subjektit të shkrepjes.

 6. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 7. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

 8. ¹ Aplikacionet softuer të pajtueshme vetëm me Windows 10 në Windows 10 Metodë Desktopi

 9. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 10. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 11. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 12. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 13. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories


  ³ Funksioni i shkrepjes të vazhdueshme kërkon kartë memorieje të pajtueshme SDHC/SDXC UHS Speed Class 1, numri total i kuadrove të kapura ndryshon në varësi të subjektit të shkrepjes.

 14. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 15. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

 16. ¹ Aplikacionet softuer të pajtueshme vetëm me Windows 10 në Windows 10 Metodë Desktopi