Canon PowerShot SX510 HS

PowerShot SX510 HS

Një kamera portative mini urë me zmadhim 30x, PowerShot SX510 HS vjen e pajisur plotësisht me Sistem HS, Wi-Fi dhe filma Full HD për të kapur dhe ndarë çdo rast me lehtësi.

PowerShot SX510 HS

Përfitimet

 • Zmadhim optik 30x, lente e gjerë 24mm në një trup të vogël. 60x ZoomPlus
 • Sistem HS me CMOS 12.1, dhe DIGIC 4 për rezultate të mëdha nën dritë të ulët.
 • Optical Image Stabilizer me Intelligent IS për foto të mprehta dhe filma të qëndrueshëm.
 • Wi-Fi për ndarje të thjeshtë* dhe etiketim GPS nëpërmjet celularit
 • Filma Full HD (1080p) me tingull stereo, buton filmimi, zmadhim optik dhe HDMI

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot SX510 HS

Ultra-zmadhim 30x. lentë e gjërë 24mm


Afrohuni dhe regjistroni hollësinë e plotë të subjekteve të largët me një zmadhim optik të madh 30x, ose deri në 60x më ZoomPlus. Futni më shumë në kuadër me këndin ultra të gjerë 24mm për poza të shkëlqyera grupi dhe peizazhe mahnitëse. Zmadhimi i madh përshtatet mirë në një trup të stilit mini urë që është kaq i vogël për t'u marrë me vete, kudo që shkoni.

Sistemi HS


Sistemi HS shkëlqen në dritë të paktë, duke ju lejuar të rregjistroni atmosferën e vërtetë të momentit pa blic ose një trekëmbësh. Një procesor DIGIC 4 me performancë të lartë dhe sensori i imazhit CMOS 12.1 Megapiksel me me ndjeshmëri të lartë jep cilësi të shkëlqyer të imazhit në të gjitha situatat.

IS inteligjent


Një Image Stabilizer optik me IS inteligjent lufton automatikisht dridhjet e kamerës për të parandaluar turbullimet duke dhënë fotografi dhe video të mprehta, të detajuara në zmadhim të plotë ose kur shkrepni në dorë nën ndriçim të ulët.

Wi-Fi; GPS nëpërmjet celularit


Wi-Fi ju lejon të lidheni lehtësisht me rrjetet me wireless në shtëpi, me printerët e pajtueshëm dhe kompjuterë, plus pajisje portative si smartfonë dhe tableta, për ndarje dhe rikuperim të shpejtë, online të imazheve. Përdorni GPS-në e smartfonit tuaj për të etiketuar imazhet me vendndodhjet e shkrepjeve me anët ë Wi-Fi.

Filma me HD të Plotë


Regjistroni lehtësisht filma Full HD (1080p) me tingull stereo dhe zmadhim optik, me një prekje të butonit Movie Record. Enhanced Dynamic IS kompenson fuqishëm për lëvizjet në filma për rezultate të mira gjatë shkrepjeve në lëvizje.

LCD 7,5 cm (3,0")


Një ekran i madhe, me cilësi të lartë LCD me ekran të gjërë të shikimit lejon kuadrimin e thjeshtë, lundrimin pa mundim në meny dhe shikimin e rishikimin e këndshëm. Udhëzime & Këshilla të Thjeshta ju ndihmon të kuptoni kameran tuaj dhe të përmirësoni rezultatet tuaj.

I Zgjuar Automatik


Pa mundim rregjistroni fotografi ose filma me I Zgjuar Automatik, që zbulon skenën dhe zgjedh cilësimet optimale nga 32 të ndryshme (21 në film). Gjithshka që duhet të bëni është të drejtoni dhe rregjistroni.

Ndihma e Kuadrimit të Zmadhimit


Zoom Framing Assist ju ndihmon të mbani nën gjurmim subjektet e largëta në zmadhim të lartë në fotografi dhe filma. Me shtypjen e një butoni, kamera shpejt del nga skena - në mënyrë që të rigjeni subjektin - duke kaluar përsëri në momentin që hiqni gishtin nga butoni. Metoda Auto mund të gjurmojë një fytyrë që lëviz dhe bën gjithë zmadhimin për ju, kështu që ju duhet vetëm të kujdeseni për kuadrimin.

Filtra Kreativë & Metoda manuale


Bëhuni kreativë dhe çojeni fotografinë tuaj në nivelin tjetër me kontroll Full Manual të shpejtësisë dhe aperturës të grilës. Regjistroni hollësi të bukura nga afër duke përdorur modalitetin makro 0cm.

*Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX510 HS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

30x ultrazoom with ultra-wide-angle

Zmadhim ultra 30 herë me kënd ultra të gjërë

Zoom to 60x with great quality

Zmadhim super 60 me cilësi të mëdha

Great low-light shots

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

12.1 Megapixel CMOS

CMOS 12.1 megapiksel

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Powerful DIGIC processing

Përpunimi i fuqishëm DIGIC

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

7.5 cm (3.0") LCD

LCD 7,5 cm (3,0")

1080p movies

Filma 1080p

Find your subject easily at full zoom

Gjeni subjektin tuaj me lehtësi në zmadhimin e plotë

Share images wirelessly

Ndani imazhet me valë

Tag shots using smartphone GPS

Shtëna si duke përdorur GPS smartphone

Automatic movie summary of your day

Përmbledhje automatike e filmave të ditës tuaj

Various effects for more creativity

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Aperture and shutter speed control

Kontrolli i aperturës dhe shpejtësisë së shkrehësit

View stills and videos on TV

Shihni foto dhe video në TV

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

Print from cameras via USB or Wi-Fi

Print nga kamera përmes USB ose Wi-Fi

 • Kamera Digitale PowerShot SX510 HS

 • Rrip qafe NS-DC11

 • Kapak për lentën

 • Paketa e baterisë NB-6LH

 • Karikuesi i Baterisë CB-2LYE

 • Kabllo AC

 • Takëmi i manualit të përdoruesit