Canon PowerShot SX400 IS

PowerShot SX400 IS

Kapja e fotografive të çmuara dhe filmave HD është e thjeshtë me këtë kamera mini 'bridge' familjare. E thjeshtë, argëtuese dhe kreative, ka një zmadhim të madh 30x në një trup të vogël që mund ta merrni me vete kudo.

Përfitimet

 • Kamera praktike me zmadhim mini 30x për çdo rast
 • Detaje mahnitëse dhe printim me përmasë posteri me 16MP
 • Detaje të mprehta dhe filma të qëndrueshëm me Intelligent IS
 • Poza më të qëndrueshme dhe shkrepje e rehatshme nga ndërtimi
 • Pozat e shkëlqyera janë të thjeshta për këdo me Smart Auto

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon PowerShot SX400 IS

Zmadhim i madh, kamera e vogël


Eksploroni dhe kapni detajet e plota të subjekteve të largëta. Një zmadhim i madh 30x i futur mjeshtërisht në një trup mini të stilit 'bridge' që është kaq e vogël saqë është e lehtë të mbahet me vete, kudo që shkoni. Shkrepni foto fantastike grupi dhe peizazhe mahnitëse me këndin ultra të gjerë 24mm.

Shkrepje e rehatshme, palëvizur


Bërë për t'u mbajtur rehat. Mund të provoni shkrepje të qëndrueshme në zmadhim të plotë dhe të shkrepni pa mundim për periudha më të gjata falë kapjes të mirë ergonomike.

Detaje të jashtëzakonshme për kujtimet tuaja më të mira


Provoni cilësinë e jashtëzakonshme, imazhet e detajuara. Krijoni printime mahnitëse me përmasë posteri pa humbur detaje falë 16.0 Megapikselëve.

Rezultate të mprehta në çdo rast


Falë Stabilizuesit inteligjent optik të imazhit nuk ka nevojë të shqetësoheni për dridhjet e kamerës të cilat ju prishin rezultatet. Kjo kamera përshtatet automatikisht dhe siguron fotografi të mprehta, të detajuara dhe vide të njëtrajtshme kur shkrepni në zmadhim të plotë apo me kamerën në dorë në ndriçim të ulët.

Filma HD në majë të gishtave tuaj


Bërja e filmave është e lehtë dhe e thjeshtë. Me prekje të një butoni mund të shkrepni me lehtësi filma të shkëlqyer HD (720p) Shkrepni kur jeni në lëvizje ose përdorni zmadhimin dhe përsëri mund të provoni rezultate mahnitëse, të qarta.

Imazhe mahnitëse me lehtësi


Edhe krejt fillestarët mund të shkrepin pa mundim foto ose filma fantastikë me Smart Auto e cila zgjedh parametrat perfekte të kamerës për ju - sido që të jetë skena. Gjithshka që duhet të bëni është të drejtoni dhe rregjistroni.

Luani me kreativitetin tuaj


Eksperimentoni dhe argëtohuni me një sferë të Filtrave Krijues. Mund të rikrijoni shrembërimin e lentes sy-peshku, të bëni skena në fotografi ose filma të duken si modele të shkallës miniaturë dhe shumë më tepër.

Modaliteti Eko


E shkëlqyer për udhëtimet ditore. Eco Mode ul konksumin e baterisë kështu që mund të kapni pë shumë poza nga një karikim i vetëm i baterisë të karikueshme Lithium-ion.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PowerShot SX400 IS, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

30x ultrazoom with ultra-wide-angle

Zmadhim ultra 30 herë me kënd ultra të gjërë

Zoom to 60x with great quality

Zmadhim super 60 me cilësi të mëdha

16.0 Megapixels

16,0 megapiksel

Digic4 Plus

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Steady shots in every situation

Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

Auto mode with 32-scene detection

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

720p movies

Filma 720p

7.5 cm (3.0") LCD

LCD 7,5 cm (3,0")

Optimises people shots

Optimizon pozat e njerëzve

Various effects for more creativity

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Instantly capture movies

Rregjistroni menjëherë filma

Eco Mode

Kursimi i energjisë për më shumë poza

 • PowerShot SX400 IS
 • Rripi i kyçit WS-DC12
 • Kapak për lentën
 • Paketë baterie NB-11LH
 • Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE
 • Kabllo AC
 • Takëmi i manualit të përdoruesit