Canon PowerShot SX400 IS

Specifikimet

Specifikimet

 • Zmadhim ultra 30 herë me kënd ultra të gjërë

 • Zmadhim super 60 me cilësi të mëdha

 • 16,0 megapiksel

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

 • Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

 • Filma 720p

 • LCD 7,5 cm (3,0")

 • Optimizon pozat e njerëzve

 • Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

 • Rregjistroni menjëherë filma

 • Kursimi i energjisë për më shumë poza

Specifikimet në detaje

SENSORI I FIGURËS

 • Lloji

  CCD lloji 1/2.3

 • Pikselët Efektive

  Rreth 16.0M¹

 • Piksel Gjithsej

  Rreth 16.6M

 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës

  Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

 • Lloji

  DIGIC 4+ me teknologji iSAPS

LENTË

 • Gjatësia Vatrore

  4,3 – 129,0 mm (35 mm e barasvlefshme: 24 – 720 mm)

 • Zmadhimi

  Optik 30x


  ZoomPlus 60x


  Digital Përafër. 4x (me Tele-Konverter Digital Afërisisht. 1.6x ose 2.0x¹). E kombinuar Afërsisht 120x

 • f maksimale/numri

  f/3.4 - f/5.8

 • Ndërtimi

  13 elementë në 10 grupe (1 lente UD, 1 lente asferike nga të dyja anët)

 • Stabilizim Imazhi

  Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 2,5-ndalesa¹. Intelligent IS me 4-akse Enhanced Dynamic IS

FOKUSIMI

 • Lloji

  TTL

 • Sistemi AF/ Pikët

  AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

 • Modalitetet AF

  I vetëm, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, Rregjistrimi AF

 • Zgjedhja e Pikës AF

  Madhësia (Normale, E vogël)

 • Bllokimi AF

  Aktive/Joaktive e Zgjedhshme

 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

  Po

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit

  0 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentave në makro

KONTROLL I EKSPOZIMIT

 • Modalitetet e matjes

  Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

 • Bllokimi AE

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3.


  i-Contrast i Përmirësuar për korrigjim automatik dinamik diapazoni

 • Ndjeshmëria ISO

  AUTO, 100, 200, 400, 800, 1600

SHKREHËSI

 • Shpejtësia

  1 – 1/1600 sek. (paracaktuar nga fabrika)


  15 – 1/1600 sek. (diapazoni gjithsej - ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

 • Lloji

  TTL

 • Cilësimet

  Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Personalizuar

MATRICA E NGJYRAVE

 • Lloji

  sRGB

MONITORI LCD

 • Monitor

  7,5 cm (3,0”) TFT, Përafër. 230 000 pika

 • Mbulimi

  Rreth 100%

 • Shkëlqimi

  I rregullueshëm te një nga pesë nivelet. LCD me shkëlqim të shpejtë

BLICI

 • Modalitetet

  Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

 • Shpejtësi e Ngadaltë e Sinkronizimit

  Shpejtësia më e madhe 1/1600 sek.

 • Zvogëlimi i Syrit të Kuq

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

  Zbulimi i Fytyrës FE, Ekspozimi i Zgjuar i Blicit

 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

  Po

 • Distanca e Blicit të Integruar

  50 cm – 5,0 m (Gj) / 1,4 m – 3,0 m (Th)

 • Blici i Jashtëm

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

FOTOGRAFIMI

 • Modalitetet

  Smart Auto (32 skena të zbuluara), Program AE, Kontroll i Pamjes Live, Portret, Vetëshkrehës fytyre, Ndriçim i ulët (4.0MP), Efekt i syrit të peshkut, Efekt Miniaturë, Efekt i Kamerës Lodër, Monokrom, Super Vivid, Efekt Posteri, Borë, Fishekzjarre, Shkrehës i Gjatë, Film

 • Modalitetet në film

  Smart Auto (21 skena të zbuluara), Program AE, Portret, Efekt Miniaturë, Monokrom, Super Vivid, Efekt Posteri, Borë, Fishekzjarre

 • Efektet e Fotografisë

  Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë, Ngjyrë e personalizuar)

 • Modalitetet e shtypjes

  Teke, E vazhdueshme, Kohëmatësi automatik

 • Fotografim i Vazhdueshëm

  Rreth 0.8 poza/sek (derisa karta e memories të jetë plot)¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

 • Madhësia e Imazhit

  4:3 - (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480


  16:9 - (L) 4608 x 2592, (M1) 3264 x 1832, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


  3:2 - (L) 4608 x 3072, (M1) 3264 x 2176, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


  1:1 - (L) 3456 x 3456, (M1) 2448 x 2448, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480


  Ndryshim madhësie në rihapje (M2, S)

 • Ngjeshja

  E shkëlqyeshme, E mirë

 • Filma

  (HD) 1280 x 720, 25 kns, (L) 640 x 480, 30 kn


  Efekt Miniaturë (HD) 5fps, 2.5fps, 1.25 fps, (L) 6fps, 3fps, 1.5fps

 • Gjatësia e Filmit

  (HD) Deri në 4 GB ose 29 min. 59 sek.


  (L ) Deri në 4 GB ose 1 orë¹

LLOJET E SKEDARËVE

 • Lloj imazhi i palëvizshëm

  Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

 • Filma

  MOV [Video: MPEG4-AVC (H.264), Audio: Linear PCM (monaural)]

PRINTIM DIREKT

 • Printerët Canon

  Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

 • PictBridge

  Po

KARAKTERISTIKA TË TJERA

 • Korrigjim i syrit të kuq

  Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

 • Sensor Inteligjent Orientimi

  Po

 • Histogrami

  Po

 • Zmadhimi i rishikimit

  Rreth 2x – 10x

 • Kohëmatësi Automatik

  Rreth 2 ose 10 sek. ose i personalizuar

 • Gjuhët e Menysë

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

 • Kompjuter

  Hi-Speed USB (MTP, PTP) Konektor DIXHITAL

 • Tjetër

  Dalja A/V (PAL/NTSC)

KARTA E KUJTESËS

 • Lloji

  SD, SDHC, SDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC dhe Macintosh

  Windows 8 / 8.1 / 7 SP1


  Mac OS X 10.8 / 10.9

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Shfletim dhe Printim

  ImageBrowser EX

 • Tjetër

  CameraWindow


  PhotoStitch

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateri

  Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-11LH (bateria dhe karikuesi të dhënë)

 • Jeta e baterisë

  Rreth 190 shkrepje


  Modaliteti Eko: Përafër. 260 shkrepje


  Rreth 300 min. rishikim

 • Furnizimi me energji A/C

  Opsional, Takëmi i Përshtatësit ACK-DC90

PAJISJET SHTESË

 • Kasat / Rripat

  Kasë e butë DCC-950


  PowerShot Accessory Organizer

 • Blici

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Adaptor AC ACK-DC90, Karikues Baterie CB-2LFE

 • Tjetër

  Kabëll AV Canon AVC-DC400


  Kabëll Ndërfaqeje IFC-400PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

 • Dimensionet (GjxLxTh)

  104.4 x 69.1 x 80.1 mm

 • Pesha

  Rreth 313 g (përfshirë baterinë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 2. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 3. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350mm (ekuivalente me 35mm) maten në 350mm.

 4. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 5. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 6. ¹ Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimeve të ngjeshjes të kartës së kujtesës.

 7. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 8. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 9. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350mm (ekuivalente me 35mm) maten në 350mm.

 10. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 11. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 12. ¹ Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimeve të ngjeshjes të kartës së kujtesës.