Kompakt Dixhital

Canon PowerShot N2

Specifikimet

Specifikimet

 • 6 imazhe unike nga një pozë
 • Zmadhim optik 8 herë me kënd të gjërë
 • CMOS 16.1 megapiksel
 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë
 • Zmadhoni dhe rregjistroni në çdo mënyrë lart
 • Përkuleni për të rregjistruar lart ose poshtë
 • Nxirrni autoportrete të shkëlqyera
 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë
 • Modaliteti automatik me zbulimin e 58 skenave
 • Filma 1080p
 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë
 • Kontrollojeni kamerën me një smartfon
 • Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit
 • Përpunim i fuqishëm DIGIC
 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë
 • Zmadhim 16 herë cilësi të shkëlqyer
 • Në përputhje me Canon Connect Station

Specifikimet në detaje

SENSORI I FIGURËS

 • Lloji

  CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

 • Pikselët Efektive

  Rreth 16.1M¹

 • Pikselët Efektive / Gjithësej

  Rreth 16.8M

 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës

  Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

 • Lloji

  DIGIC 6 me teknologji iSAPS

LENTË

 • Gjatësia Vatrore

  5,0 – 40,0 mm (35 mm e barasvlefshme: 28 – 448 mm)

 • Zmadhimi

  Optik 8 herë


  ZoomPlus 16 herë


  Digital Përafër. 4x¹


  E kombinuar Afërsisht 32 herë

 • f maksimale/numri

  f/3,0 – f/5,9

 • Ndërtimi

  8 elementë në 7 grupe (1 lentë asferike nga të dyja anët, 1 lentë asferike nga një anë UA, 1 lente asferike nga një anë)

 • Stabilizim Imazhi

  Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 2,5-ndalesa¹. IS inteligjent

FOKUSIMI

 • Lloji

  TTL

 • Sistemi AF/ Pikët

  AiAF (9 pika, Zbulimi i Fytyrës ose AF me Prekje)

 • Modalitetet AF

  I Vazhdueshëm, Servo AF/AE (në modalitetin Automatik), AF me Prekje

 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

  Po

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit

  1 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentes në makro

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

 • Modalitetet e matjes

  Vlerësues (lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të Fytyrës), Mesatare të qendërzuar, Vend (kuadri AF me Prekje)

 • Bllokimi AE

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3

 • Ndjeshmëria ISO

  AUTO, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

SHKREHËSI

 • Shpejtësia

  1 – 1/2000 sek. (paracaktuar nga fabrika)


  1 – 1/2000 sek. (diapazoni gjithsej - ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

BALANCIMI I NGJYRAVE

 • Cilësimet

  Automatik (përfshirë Zbulimin e Fytyrës WB), Dritë dite, Vrenjtur, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H.

 • Lloji

  sRGB

MONITORI LCD

 • Monitor

  Lloji me pjerrësi 7,1 cm (2,8”) LCD me ekran me prekje PureColor II G (TFT). Rreth 461.000 pika Lloji i aftësisë

 • Mbulimi

  Rreth 100%

 • Shkëlqimi

  I rregulluar te një nga pesë nivelet

BLICI

 • Modalitetet

  Blici Automatik, Manual Ndezur / Fikur

 • Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

  Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 sek.

 • Distanca e Blicit të Integruar

  50 cm - 1,7 m (Gj)

FOTOGRAFIMI

 • Modalitetet

  Automatik i zgjuar (58 skena të zbuluara), Automatik hibrid, P, Shkrepje krijuese, Autoportret, Dritë e ulët (4,0 MP), Efekti i syrit të peshkut, Efekti i miniaturës, Efekti i kamerës lodër, Fokusi i butë, Monokrom

 • Modalitetet në film

  Automatik i zgjuar (21 skena të zbuluara), P, Shkrepje krijuese, Efekti i miniaturës, Monokrom

 • Modalitetet e shtypjes

  I vetëm, Vendosja eutomatike, I vazhdueshëm, Kohëmatësi automatik

 • Fotografimi i Vazhdueshëm

  Rreth 2,7 poza/sek. (derisa karta e kujtesës të mbushet) ¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

 • Madhësia e Imazhit

  4:3 - (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480


  16:9 - (L) 4608 x 2592, (M1) 3264 x 1832, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360


  3:2 - (L) 4608 x 3072, (M1) 3264 x 2176, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424


  1:1 - (L) 3456 x 3456, (M1) 2448 x 2448, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480

 • Ngjeshja

  E imët

 • Filma

  (Full HD) 1920 x 1080, 30 fps, (HD) 1280 x 720, 30 fps, (L) 640 x 480, 30 fps


  Efekti Miniaturë (HD, L) 6 kns, 3 kns, 1,5 kns

 • Gjatësia e Filmit

  (HD të Plotë & HD) Deri në 4 GB ose 29 min. 59 sek.¹


  (L) Deri në 4 GB ose 1 orë²

LLOJET E SKEDARËVE

 • Lloj imazhi i palëvizshëm

  Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

 • Filma

  MP4 [Video: MPEG4-AVC (H.264), Audio: MPEG4 AAC-LC (stereo)]

PRINTIM DIREKT

 • Printerët Canon

  Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

 • PictBridge

  Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

 • GPS

  GPS përmes celularit (i lidhur me telefonin e zgjuar të pajtueshëm)

 • Korrigjimi i syrit të kuq

  Po, gjatë rishikimit

 • Sensor Inteligjent Orientimi

  Po, me Rrotullim Automatik

 • Zmadhimi i rishikimit

  Rreth 2x – 10x

 • Kohëmatësi Automatik

  Rreth 2 ose 10 sek.

 • Gjuhët e Menysë

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

 • Kompjuter

  USD me shpejtësi të lartë (MTP, PTP), lidhës i dedikuar (Mini-B i përshtatshëm)

 • Kompjuter/Tjetër

  Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me mbështetje NFC¹

KARTA E KUJTESËS

 • Lloji

  microSD, microSDHC, microSDXC

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC dhe Macintosh

  Windows 8 / 8.1 / 7 SP1


  Mac OS X 10.8 / 10.9 / 10.10


  Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


  Windows 8 / 8.1 / 7 vetëm SP1


  Mac OS X 10.8.2 ose version i mëvonshëm / 10.9 / 10.10


  Për mjetin e transferimit të imazheve:


  Windows 8 / 8.1 / 7 vetëm SP1


  Mac OS X 10.8.2 ose version i mëvonshëm / 10.9 / 10.10

PROGRAMI KOMPJUTERIK

 • Shfletim dhe Printim

  ImageBrowser EX

 • Tjetër

  CameraWindow DC


  PhotoStitch


  Utilitet Harte

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateri

  Bateri e rikarikueshme Li-ion NB-9L (bateria NB-9L dhe përshtatësi kompakt CA-DC30E (USB) të përfshirë)

 • Jeta e baterisë

  Rreth 200 shkrepje


  Metoda Eco rreth 270 shkrepje


  Rreth 180 min. rishikim

 • Furnizimi me energji A/C

  Opsional, paketa e përshtatësit AC ACK-DC70

PAJISJET SHTESË

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Takëmi i Adaptuesit AC ACK-DC70, Adaptuesi kompakt i energjisë CA-DC30E (USB), Ngarkuesi i baterisë CB-2LBE

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  0 – 40 °C (5 - 40 °C kur përdorni CA-DC30E), lagështia: 10 – 90%

 • Dimensionet (GjxLxTh)

  80,9 x 62,0 x 32,3 mm

 • Pesha

  Rreth 201 g (duke përfshirë baterinë/bateritë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 2. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 3. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 4. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 5. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 6. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts