Kompakt Dixhital

Canon PowerShot G9 X

Udhëtoni lehtë dhe kënaquni me ndërtimin e bukur të kësaj kamere kompakte me lente të shndritshme dhe sensor të madh.

Përfitimet

 • Kamera elegante, me madhësi xhepi me cilësi imazhi premium

 • Ndani kreativitetin tuaj me botën - menjëherë

 • E ndërtuar për spontanitet dhe kreativitet

 • Krijoni filma fantastikë në Full HD

 • Kontroll i bukur e i thjeshtë

Veçoritë e detajuara

 • Kamera elegante, me madhësi xhepi me cilësi imazhi premium

  Një kamera e bukur, elegante me madhësi xhepi që kombinon një lente të shndritshme me Sistemin HS unik të Canon, e cila është e pajisur me një sensor të madh CMOS dhe procesor të fuqishëm DIGIC 6 për të siguruar imazhe dhe video me cilësi premium. Intelligent IS i përshtatet situatës për të siguruar poza të qarta dhe të qëndrueshme në çfarëdo ndriçimi, edhe kur mbahet në dorë.

 • Ndani kreativitetin tuaj me botën - menjëherë

  Përdorni Image Sync për të ruajtur automatikisht imazhet e reja në shërbimet Cloud si Flickr, Google Drive dhe Irista - ose transferojini menjëherë në smartfonin tuaj duke përdorur Wi-Fi me Dynamic NFC. Kapni poza të shkëlqyera grupi me komandimin me valë të kamerës tuaj nga smartfoni ose tableti. Karikoni me lehtësi kamerën përmes USB.

 • E ndërtuar për spontanitet dhe kreativitet

  Shkrepni me siguri të plotë me autofokusin super të shpejtë dhe të saktë 0.13 sek plus 6.0 fps shkrepje të vazhdueshme. Kreativiteti është vetëm me një klikim të shkrehësit duke përdorur Creative Shot automatike. Provoni rezultatet e stilit profesional pa u munduar me Metodën e Yjeve, Defokusin e Sfondit dhe HDR në Dorë.

 • Krijoni filma fantastikë në Full HD

  Krijoni me lehtësi filma Full HD 60p edhe në dorë ose në lëvizje falë Advanced Dynamic IS me 5 akse. Filmi Manual ju jep kontrollin kreativ mbi aperturën, shpejtësinë e shkrehësit dhe ISO, duke kapur ndërkohë argëtimin, filma të shkurtër që mund të ndahen me të tjerët e cila është e thjeshtë me metodën e filmit Short Clip dhe Creative Short. Story Highlights pastaj i kombinon me lehtësi imazhet dhe klipet tuaja në një album filmik.

 • Kontroll i bukur e i thjeshtë

  Provoni përdorimin intuitiv me majat e gishtave me ekranin e madh me prekje, ndërsa një Unazë e Kontrollit të Lentes dhe një pozicionim minimalist i butonave ju jep kontroll kreativ të thjeshtë. Suporti 14-bit RAW shton mundësitë tuaja kreative. Kapni lëvizjen në çdo situatë ndriçimi duke përdorur filtrin ND të integruar me Metodën Automatike.

Specifikimet

 • Sensor i madh për rezultate premium

 • CMOS 20.2 megapiksel

 • Prekje të mëdha funksionale

 • Kontroll i shpejtë manual

 • Fokusi automatik super i shpertë dhe regjistrimi i vazhdueshëm në RAW

 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

 • Normë kuadroje Full HD nga 24p deri 60p

 • Rregjistrimi i thjeshtë me një përmbledhje të filmit

 • Karikojeni me lehtësi me kabëll USB

 • Aperturë e gjërë

 • Zmadhim optik 3x me kënd të gjerë

 • Kontrollojeni kamerën me një smartfon

 • Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

 • 6 imazhe unike nga një pozë

 • Foto starry Qielli me lehtësi

 • Gradime të buta me RAW 14 bitë

 • Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

Çfarë ka në kuti

 • Kamera dixhitale PowerShot G9 X

 • Rripi i kyçit WS-DC12

 • Paketë Baterie NB-13L

 • Karikues Baterie CB-2LHE

 • Kabëll AC

 • Paketa e manualit të përdorimit