Një mjet i fuqishëm fotografish dhe videosh me zmadhim 25x.

Duke kombinuar zhdërvjelltësinë e një lenteje zmadhimi 25x me performancën premium të imazhit të një sensori të tipit 1.0, PowerShot G3 X mund të shkrepë foto dhe filma në cilësi mahnitëse. Një gamë e gjerë veçorish eksporti dhe kontrollesh ju ndihmojnë të çlironi kreativitetin tuaj.

Performancë e sensorit të madh e kombinuar me lenten e superzmadhimit 25x.

Një lente zmadhimi e mprehtë, 24mm, me kënd ultra të gjerë me një sensor të tipit 1.0 ju lejon të shkrepni çdo subjekt, pranë ose larg, me hollësi mahnitëse. Qoftë nëse shkrepni foto ose video, PowerShot G3 X ju jep mundësinë të kapni skena me turbullim të bukur sfondi dhe poza të qarta edhe ndriçim të dobët.

E shkëlqyer në ndriçim të dobët

Provoni pozat e pastra, të qarta në çdo situatë - edhe në ndriçim të dobët - falë kombinimit të një sensori CMOS tipi 1.0, 20.2 Megapiksel CMOS dhe procesori DIGIC 6.

Rezultate të mprehta në çdo rast

Falë Stabilizuesit inteligjent optik të imazhit nuk ka nevojë të shqetësoheni për dridhjet e kamerës të cilat ju prishin rezultatet. Kjo kamera përshtatet automatikisht dhe siguron fotografi të mprehta, të detajuara dhe video të njëtrajtshme kur shkrepni në zmadhim të plotë apo me kamerën në dorë në ndriçim të ulët. Plus filmat tuaj do të jenë jashtëzakonisht të qëndrueshëm falë stabilizimit të filmit me 5 akse.

Krijoni, lidhni dhe ndani me lehtësi

Ndarja me lehtësi

Ndarja me lehtësi

Ndarja e imazheve dhe tregimeve tuaja është e thjeshtë. Mund të transferoni me shpejtësi imazhe dhe filma në smartfonë ose tabletë duke përdorur Wi-Fi dhe Dynamic NFC.

Rregjistrimi nga larg

Ruajtja e lehtë e kopjeve rezervë së imazheve

Ruajtja e lehtë e kopjeve rezervë së imazheve

Ruani kopje rezervë të imazheve tuaja të reja me valë nga kudo në cloud duke përdorur Image Sync dhe sinkronizoni me kompjuterin dhe smartfonin tuaj.

Kontrollet e nivelit ekspert ju ndihmojnë të shprehni kreativitetin tuaj

Një ekran i madh, me rezolucion të lartë (1,620 pika) LCD me prekje dhe një gamë e gjerë rrotullash dhe opsionesh personalizimi ju japin kontroll të plotë në mënyrë që të shprehni kreativitetin tuaj. Përdorni Touch AF për fokus të saktë dhe të qetë në filma dhe merrni akses të menjëhershëm në konfigurimet e rëndësishme me Unazën e Kontrollit të Lentes për aksion. Suporti i skedave RAW, një filtër ND i integruar dhe një metodë ekspozimi BULB rritin mundësitë tuaja kreative.

Ekran me prekje që anoset

Personalizim i lehtë

Full manual control

Zgjeroni opsionet tuaja kreative me suportin e skedave RAW, një filtër ND të integruar dhe një metodë ekspozimi BULB për ekspozime manuale të kontrolluara

Kontrolli i plotë manual

Shkrepni si profesionist në të gjitha kushtet

Autofokusi i shpejtë dhe shkrepja e vazhdueshme 5.9 fps ju lejojnë të kapni më shumë se sa vetëm aksionin. Për manovrim ngjashëm DSLR, mund të lidhni gjithashtu një pamor elektronik me rezolucion të lartë. Çoni kreativitetin tuaj më tej dhe manipuloni ndriçimin me blicet Speedlite dhe filtrat e lenteve Canon.

Kapni të gjithë aksionin

Mund të kapni me lehtësi pozën perfekte të aksionit me shkrepjen e vazhdueshme 5.9 fps. Për më tepër kamera do të vazhdojë të shkrepë në 5.9 fps derisa memoria të jetë plot - kështu nuk do të humbisni asgjë.

Vazhdoni të shkrepni në çfarëdo moti

Kapni me lehtësi aksionin që lëviz shpejt me një Fast AF dhe shkrepje të vazhdueshme 5.9 fps dhe vazhdoni të shkrepni rënien e shiut ose shkëlqimin e diellit falë trupit kundër pluhurit dhe spërkatjeve.

Zgjeroni kreativitetin tuaj

Çojeni kreativitetin më tej me një gamë të gjerë aksesorësh opsionalë përfshirë një pamor elektronik me rezolucion të lartë dhe blice EOS Speedlite.

Specifikimet

Zmadhim optik 25x me kënd ultra të gjerë

Zmadhim optik 25x me kënd ultra të gjerë

Lente e shndritshme superzmadhimi<

Lente e shndritshme superzmadhimi

Sensor i madh për rezultate premium

Sensor i madh për rezultate premium

CMOS 20.2 megapiksel

CMOS 20.2 megapiksel

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Poza të shkëlqyeshme në dritë të paktë

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Përpunim i fuqishëm DIGIC

RAW në raporte të ndryshme

RAW në raporte të ndryshme

Unazë e kontrollit të imët manual të lentes

Unazë e kontrollit të imët manual të lentes

Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

Normë kuadroje Full HD nga 24p deri 60p

Normë kuadroje Full HD nga 24p deri 60p

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

Rezistencë nga pluhuri & uji

Rezistencë nga pluhuri & uji

Shiko specifikimet e plota

Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

Mbështetja për produktin

Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

Wi-Fi

Zbuloni më shumë mbi gamën e kamerave kompakte me Wi-Fi të Canon.

03

Regjistroni produktin tuaj

Regjistrojeni produktin dhe sigurohuni që produktet e "Canon" t'i mbani gjithnjë të përditësuara e me mbështetje.

Ejani dhe shikoni

Stories

Historitë

Ejani dhe shikoni

Techniques

Teknikat

Eksploroni këtu

Product

Produktet e prezantuara

Mësoni më shumë