XA30

Videokamera kompakte XA30 ju ofron një diapazon të gjerë dinamik dhe është ideale për regjistrimin në qetësi të materialeve të sakta dhe me cilësi profesionale për video korporatash, dasma dhe për përdorim në internet, ndër të tjera, sidomos në kushte të vështira me një ndriçim me kontrast të lartë.

Canon XA30

Përfitimet

  • Lentja me kënd të gjerë 26,8mm¹, f/1.8-2.8, zmadhimi me 20x me OIS inteligjent me 5 boshte dhe Stabilizimi dinamik i imazhit (IS)
  • Sensori HD CMOS Pro 1/2.84" me ndjeshmëri të përmirësuar për një rendiment më të lartë në ndriçim të dobët dhe nivel më të ulët të zhurmës
  • Modaliteti DR i gjerë (600%) dhe modaliteti i Përparësisë së theksimit² ruajnë detajet e theksimit/hijes për një imazh edhe më të natyral
  • Regjistrimi në dy formate: Full HD AVCHD (28 Mbps) ose MP4 (35 Mbps) në 2 x karta SD
  • Doreza e çmontueshme me hyrjet profesionale XLR dhe llambën IR të integruar
  • Ekrani OLED 8,77 cm (3.5") për një rikrijim të shkëlqyer të rezolucionit, kontrastit dhe ngjyrave
  • Okulari me 1,56 milionë pika dhe me anim 45° për elasticitet gjatë regjistrimit
  • Regjistrimi me lëvizje të shpejta dhe të ngadalta (x2 deri në x1200) me intervale në modalitetin MP4
  • Wi-Fi i integruar në dy breza për kontrollin në largësi, transferimin/ngarkimin e skedarëve dhe shikimin paraprak të shfletuesit
  • Me aftësinë e sistemit GPS me aksesorë opsionalë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon XA30

Lente videoje HD nga Canon me zmadhim 20x me kënd të gjerë


Regjistroni filmime me cilësi të shkëlqyer falë lentes mbresëlënëse dhe për shumë përdorime me kënd të gjerë 26,8 mm¹ të kamerës XA30. Një zmadhim 20x ju afron më shumë me aksionin, ndërsa Stabilizimi optik dinamik i imazhit kompenson dridhjet në 5 drejtime për t'ju siguruar imazhe jashtëzakonisht të qëndrueshme. Aperturë maksimale f/1.8, një iris me 8-tehe dhe teknologjia EDM mundësojnë efektet e bukura 'bokeh'.

Sensori i përmirësuar 1/2.84" HD CMOS Pro


Sensori i zhvilluar së fundi Canon HD CMOS Pro realizon një numërim efektiv të pikselëve me afro 2,91 megapikselë për të siguruar një cilësi të figurës në Full HD. Me rritjen e ndjeshmërisë dhe një raport të përmirësuar të sinjalit me zhurmën, sidomos imazhet në ndriçim të dobët shfaqen më të pastra dhe me pak zhurmë.

Parametrat e rinj elastikë të imazhit


Dy parametrat e rinj të fotografisë ju ndihmojnë të arrini rezultate edhe më mbresëlënëse. Modaliteti i diapazonit dinamik të gjerë (DR) ju siguron një diapazon dinamik 600%, duke sjellë imazhe të ndritshme me kontrast të lartë që i ruajnë detajet në zonat e theksuara si dhe në hije, pa pasur nevojë për përpunim të mëtejshëm. Regjimi i Përparësisë së theksimit krijon filmime me tone më të natyrshme, me ngjyra dhe detaje më të pasura sidomos në zonat me ndriçim të fortë², i përsosur për skenat me qiell të pastër dhe sipërfaqe pasqyruese.


Ekran OLED me prekje 8,77cm (3,5") dhe EVF me anim


Përveç madhësisë së saj kompakte, kamera XA30 siguron një monitorim me cilësi të lartë. Një ekran me prekje OLED i lehtë për t'u përdorur dhe me rezolucion 1,23 milionë pika ofron një reagim më të shpejtë dhe një rikrijim superior të përcaktimit, kontrastit dhe ngjyrave në krahasim me ekranet e barasvlershme LCD. Një okular 0,61 cm (0,24") me 1,56 milionë pika mund të anohet lart deri në 45° - duke pranuar me lehtësi shumë pozicione regjistrimi.

Regjistrimi në dy formate për përdorime të ndryshme


Videot AVCHD mund të regjistrohen me deri në 28 Mbps në 1080/50P, ndërsa për cilësinë maksimale zgjidhni modalitetin e regjistrimit me 35 Mbps në MP4, 1080/50P. Dy foletë e kartës së memories SDXC/SDHC lejojnë regjistrimin në të njëjtën kohë³ të skedarëve me cilësi të lartë HD dhe skedarëve MP4 me rezolucion më të ulët për lehtësi transferimi - ideale kur kërkohet një përpunim i shpejtë i filmimeve. Opsionet e regjistrimit me lëvizje të shpejta dhe të ngadalta me regjistrim intervali (x2 to x1200) janë të disponueshme në modalitetet MP4.

Audio profesionale


Kamera XA30 përfshin një kontroll të zgjeruar të audios. Dy terminalet XLR ofron një lidhje profesionale, ndërsa opsionet e regjistrimit Dolby Digital dhe PCM linear me cilësi të lartë janë të përfshira si standarde.⁴ Një mikrofon i integruar dhe fisha e hyrjes 3,5 mm ofrojnë edhe më shumë mundësi zgjedhjeje dhe elasticiteti.

Shkrepje me infra të kuqe


Kamera XA30 mund të përdoret me lehtësi gjatë natës ose në kushtet e dritës së dobët të ambientit falë përmirësimit të ndjeshmërisë së sensorit dhe burimit të dritës së ndritshme me infra të kuqe të integruar në dorezë - duke e bërë atë ideale për videografët e faunës.

Wi-Fi i integruar, i zgjerueshëm për GPS


Transferoni filmime pa tela duke përdorur një telefon ose tablet iOS, ose me anë të FTP-së me deri në 150 Mbps³. Kontrolloni në largësi funksionet e kamerës me anë të një pajisje të aktivizuar për Wi-Fi pa pasur nevojë për aplikacione të veçanta. Të dhënat e vendndodhjes mund të regjistrohen duke përdorur një aksesor opsional GPS.

Trup kompakt, i lehtë


Me dorezën e saj të çmontueshme, kjo kamerë mjaft portative dhe e qetë është ideale për regjistrime në ambiente të mbyllura ose në situata delikate. Trupi i saj i lehtë minimizon lodhjen tuaj gjatë periudhave të zgjatura të filmimeve në duar.
¹ e barasvlershme me 35 mm
² Parametrat e ndriçimit të monitorit mund të jetë e nevojshme të rriten
³ Regjistrimi në të njëjtën kohë nuk është i disponueshëm në modalitetet e regjistrimit 1080/50P
⁴ Audioja PCM lineare është e disponueshme vetëm në modalitetin e regjistrimit AVCHD 28 Mbps
⁵ Kërkohet një pikë aksesi interneti pa tela për transferimin e skedarëve me FTP

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon XA30, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD

HD të plotë

HD Video Lens

Lentë video HD

Wide Angle Lens

Lentë me kënd të gjërë

20x Optical Zoom

Zmadhim optik 20 herë

Steady shots in every situation

Poza të qëndrueshme në çdo situatë

Steady shooting on the move

Qitje qëndrueshme në lëvizje

Superb low-light shooting

Rregjistrimi në dritë të paktë

DIGIC DV4

Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

Wide DR Gamma

Kapni detajet e theksuara dhe ato në hije

Highlight Priority

Jepni përparësi theksimit të detajeve

Interval rec

Regjistrim kreativ i kthimit në kohë

WiFi Cert

Wi-Fi remote e thjeshtë

8 Blade Circular Aperture

Hapja rrethore me 8 thika

AVCHD

28Mbps AVCHD regjistrimi

MP435MBPS

35 Mbps MP4 regjistrimi

Professional Audio

Audio profesionale

OLED

Organic LED me ekran me prekje 8,8 cm

Dual SDXC card slots

Vende për dy karta SDXC

Instant Auto Focus

Instant AF

CPN.jpeg

Rretje profesionale të Canon-it

Inspiracion,arsimi, produkt informatat dhe lajmet më të reja për të ofruar mbulimin definitiv për Canon fotografë profesionistë dhe viodeografë, si dhe entuziastë të përparuara, rreth botës.