Makina llogaritëse të serisë Scientific

Canon F-715SG

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Ekrani

 • Numra

  10+2 (përllogaritje e brendshme deri në 16 shifra)

 • Viza

  2

 • Madhësia e ekranit

  61 x 25 mm

 • Madhësia e karaktereve në ekran

  9,6 x 3,96 mm

Funksionet

 • Llogaritje të përgjithshme

  Po

 • Llogaritje trigonometrike

  Trigonometri, Trigonometri e Kthyeshme

 • Njësi këndesh

  Po

 • Konvertime të koordinatave

  Po (Drejtkëndësh <-> Polar)

 • Faktorë, kombinime, permutacione

  Po

 • Fraksione

  Po

 • Numra të rastësishëm

  Po (Rand dhe I-Rand)

 • Llogaritje statistikash

  Po (2 ndryshore)

 • Nga fraksione në decimale

  Po

 • Të tjera

  LCM, GCD, përllogaritja e Kuotientit & Mbetjes

 • Funksione totali

  250

Karakteristikat

 • Mbulesë

  Po - mbulesë e fortë rrëshqitëse

 • Fikje automatike

  Po - 7 minuta

 • Të tjera

  Treguesi i baterisë së ulët

Specifikimet

 • Memorja

  17 Kujtesa Ruajtje & Rikthimi

 • Burimi i energjisë

  Diellore & Bateri

 • Bateritë

  LR44 x 1 copë

 • Madhësia e trupit

  165 x 80 x 14.5 mm (pa mbulesë)


  168 x 86,3 x 17,8 mm (me mbulesë)

 • Ngjyra e trupit

  3 variacione të ngjyrave: E zezë, e bardhë me të purpurtë në tastin e shigjetës dhe mbulesën e fortë, e bardhë me blu në tastin e shigjetës dhe mbulesën e fortë

 • Pesha

  124g (me mbulesë)

 • Informacion për paketimin

  DBL = Kuti me Karton të Dyfishtë / HB = Kuti e Varshme

 • Të tjera

  Kasa e poshtme e trupit dhe / ose kasa e fortë janë bërë nga plastika e ricikluar nga produktet Canon

Shënime