Canon F-715SG

F-715SG

Me një ekran të madh LCD me 2 rreshta, makina llogaritëse shkencore e përparuar F-715SG S paraqitet me tre variacione të ngjyrave. Eshtë prodhuar pjesërisht nga materialet të ricikluara Canon, duke e bërë atë një zgjidhje e qëndrueshme.

Përfitimet

  • Ekran i madh LCD me 2 rreshta
  • 250 funksionë dhe tipare të gjërë
  • Llogaritje e brendshme me deri në 16 shifra
  • Më e qëndrueshëm, duke përdorur materiale plastike të ricikluara Canon për kasën e poshtme dhe të fortë
  • Burim i energjisë së qëndrueshme të dyfishtë: diellore dhe bateri
  • Tre zgjedhje të ngjyrave

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon F-715SG

Lexime më të qartë me ekranin mjaft të madh me 2 rreshta


Ideal për të mësuar, detyrat e zgjidhjes së problemeve të ekzaminimit dhe zgjidhjes së problemeve, makina llogaritëse shkencore F-715SG ka një ekran mjaft të madh me 2 rreshta. Informacioni shfaqet në rreshtin e sipërm, rezultatet në të poshtmin - duke shfaqur një përgjigje deri në 10 shifra dhe eksponent me 2 shifra. Madhësitë e shenjave të ekranit kryesor të saj arrijmë në 9,6 x 3,96 mm, duke e bërë të thjeshtë leximin e rezultateve saktësisht me një shikim.

250 funksionë dhe tipare të gjërë


E zgjuar në çdo aspekt, kjo makinë llogaritëse shkencore ka të gjithë funksionet thelbësorë që u nevojiten studentëve për të mbështetur studimet e tyre matematike dhe shkencore, përfshirë matematikën e përgjithshme, trigonometrinë, statistikën, fizikën dhe inxhinierinë. Për zgjidhjen e përparuar të problemeve, F-715SG ka gjithsej 250 funksionë dhe tiparë. Ka kapacitetin për të ruajtur në kujtesë dhe për të rikujtuar deri në 17 përllogaritje, në mënyrë që përdoruesit të mund të shqyrtojnë metoda dhe koncepte të ndryshëm. Plus, përllogaritjet e brendshme mund të kryhen duke përdorur 16 shifra, duke dhënë rezultate më të saktë.

E prodhuar pjesërisht duke përdorur materialë të ricikluar Canon


F-715SG është edhe praktik, edhe një alternativë më e qëndrueshme. Kjo sepse Canon përdor materiale plastikë të mbeturinave për të bërë kasën e poshtme të trupit dhe kasën e fortë. Duke u dhënë burimeve të mbeturinave një jetë të dytë.

Burim i dyfishtë i besueshëm i energjisë


Kjo makinë llogaritëse shkencore funksionon si me energji diellore, ashtu edhe me bateri të zëvendësueshme, duke ofruar besueshmëri të vazhdueshme dhe duke siguruar garanci të dyfishtë gjatë vlerësimeve të provimeve. Përdorni alternativën e energjisë diellore të kursimit të energjisë kur e lejojnë kushtet e ndriçimit, duke ndezur energjinë e baterisë rezervë kur nevojitet. F-715SG jep gjithashtu mjaft paralajmërim paraprak për të treguar kur energjia e baterisë është duke u pakësuar. Kur nuk përdoret ose preket për 7 minuta, funksioni ‘fikja automatike’’ e fik makinën llogaritëse, duke ruajtur edhe më tej burimet e baterisë.

Tre variacione të zgjuar të ngjyrës


Praktik dhe me stil, F-715SG është e disponueshme në të zezë ose dy variacione të të bardhës, me zgjidhjen e të purpurtës ose blusë në tastin e shigjetës dhe mbulesën e fortë. Duke peshuar 124 grams, është lehtësisht e transportueshme. Ndërsa mbulesa e fortë me rrëshqitje hapur-mbyllur mbron tastierën dhe ekranin e shfaqjes nga përplasjet dhe goditjet e përditshme.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon F-715SG, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.