PowerShot SX70 HS
Specifikimet

Mjedisi i përdorimit

0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

Përmasat

127 x 90.9 x 116.6 mm

Pesha

Rreth 610 g (përfshirë baterinë dhe kartën e memories)

Specifikimet

Icon 01

Zmadhimi optik 65x

Icon 02

20.3 MegaPixels

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K Movie

Icon 01

10fps

Icon 02

7.5cm Vari-Angle LCD

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

Tipi

CMOS i llojit 1/2.3 i ndriçuar nga pas

Pikselët Efektive

Rreth 20,3 M1

Piksel Gjithsej

Rreth 21,1 M

Lloji i Filtrit të Ngjyrës

Ngjyra Parësore

Përpunues imazhi

Tipi

DIGIC 8

Lentja

Gjatësia Vatrore

3.8 – 247.0 mm (35 mm ekuivalent: 21 – 1365 mm)

Zmadhimi

Optik 65x
ZoomPlus 130x
Dixhital afërsisht 4,0x (me Tele-Kovertues Digital Përafër. 1,6x ose 2,0x2)
E kombinuar afërsisht 260x

f maksimale/numri

f/3.4 – f/6.5

Ndërtimi

15 elementë në 11 grupe (3 lente UD dhe 1 lente asferike nga të dyja anët)

Stabilizim Imazhi

Po (lenta lloji me zhvendosje), Përafër. 5 stop 3. Stabilizimi inteligjent i imazhit (IS) me Stabilizimin e imazhit me dy sensorë si dhe Stabilizimin dinamik të përparuar të imazhit me 5 akse

FOKUSIMI

Tipi

TTL

Sistemi AF/ Pikët

Fytyra dhe gjurmimi (9 pikë), Gjurmimi, 1 pikë, Pika

Modalitetet AF

Një shkrepje, Servo, E vazhdueshme

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Fokusim Manual

Po, plus MF Peaking

Distanca më e Vogël e Fokusimit

0 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentës në makro

Kontroll i Ekspozimit

Modalitetet e matjes

Vlerësuese, Mesatare qendrore, Pika (përveç filmit)

Bllokimi AE

Po

Kompensimi i Ekspozimit

+/- 3 EV në rritje me 1/3 ndalesa

Ndjeshmëria ISO

100-3200 në rritje me 1/3 ndalesë

Shkrehësi

Shpejtësia

15 - 1/3200 s

Balancimi i të bardhës

Cilësimet

Automatik, Drita natyrale, Hije, Me re, Tungsten, Fluoreshente, Blic, E përshtatur.

Treguesi i kuadrit

Treguesi i kuadrit

0.39 lloj, përafërsisht 2.36m pikë

Kuadruesi / Mbulimi

afro 100%

Korrigjim i Dioptrisë

afro -3.0 - +1.0 m-1 (dpt)

Monitori LCD

Monitor

7.5 cm (3.0”) Vari-Angle LCD (TFT), afro 922.000 pika

Mbulimi

Rreth 100%

Shkëlqimi

I rregulluar te një nga pesë nivelet

Blici

Modalitetet

Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

Shpejtësia X-Sync

Shpejtësia më e madhe 1/2000 s

Korrigjimi i syrit të kuq

Po

Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

+/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3.

Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

Po

Rregullimi Manual i Energjisë

3 nivele me blic të brendshëm

Sinkronizimi i Perdes së Dytë

Po

Distanca e Blicit të Integruar

afro 50 cm – 6,5 m (W) / 1,8 m - 4 m (T)

Shkrepja

Modalitetet

Shkrepje, Programi AE, Prioriteti i obturatorit AE, Prioriteti i hapjes së diafragmës AE, Manual, Sporte, Skena, Panorama e filtrave krijues, Automatike hibride, Automatike inteligjente, E përshtatur x2

Modalitetet e lëvizjes

Njëshe, E vazhdueshme me shpejtësi të lartë, E vazhdueshme me shpejtësi të ulët

Continuous Shooting

Maksimumi: Një shkrepje AF afro 10 fps, Servo AF afro 5,7 fps

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

Madhësia e Imazhit

4:3 - (L) 5184 x 3888, (M) 3648 x 2736, (S) 2432 x 1824
16:9 - (L) 5184 x 2912, (M) 3648 x 2048, (S) 2432 x 1368
3:2 - (L) 5184 x 3456, (M) 3648 x 2432, (S) 2432 x 1616
1:1 - (L) 3888 x 3888, (M) 2736 x 2736, (S) 1824 x 1824

Opsioni i ndryshimit të madhësisë i disponueshëm gjatë rileximit

Ngjeshja

Pak, Normale

Filma

(4K) 3840 x 2160, 29.97/25 fps (Full HD) 1920 x 1080, 59.94/50/29.97/25 fps, (HD) 1280 x 720, 59.94/50 fps

Gjatësia e Filmit

Deri në 29 min 59 s4

Lloji i skedarit

Lloj imazhi i palëvizshëm

Ngjeshje JPEG, (i përputhshëm me Exif 2.3 [Exif Print]) / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të kamerës 2.0, i përputhshëm me Formatin e urdhrit të printimit dixhital [DPOF] versioni 1.1

Filma

MP4 [Video: MPEG-4 AVC / H.264, Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]

Printimi i Drejtpërdrejtë

Printerët Canon

Printerat Fotografikë Kompaktë të Canon SELPHY dhe Printera Inkjet të Canon që lejojnë përdorimin e PictBridge

PictBridge

Po (përmes USB ose LAN me Valë)

Veçori të tjera

GPS

GPS me celular (nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect me pajisjet e përshtatshme inteligjente)

Korrigjimi i syrit të kuq

Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

Histogrami

Po

Zmadhimi i rishikimit

Rreth 2x – 10x

Kohëmatësi Automatik

Rreth 2, 10 s ose i personalizuar

Gjuhët e Menysë

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

Ndërfaqja

Kompjuter

Bashkuesi i posaçëm USB me shpejtësi të lartë (në përputhje me Micro-B)

Tjetër

Bashkuesi mikro-HDMI (tipi D)

Kompjuter/Tjetër

Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2,4 GHz)5

Karta e Kujtesës

Tipi

SD, SDHC, SDXC (në përputhje me UHS-1 kategoria e shpejtësisë 3)

Sistemi operativ i mbështetur

PC dhe Macintosh

Shikoni faqet për softuerin

Programi kompjuterik

Tjetër

Mjeti i transferimit të imazheve

Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

Burimi i Energjisë

Bateri

Bateri të rikarikueshme Li-ion LP-E12 (bateria dhe karikuesi të dhënë)

Jeta e baterisë

Ekrani: Afro 325 shkrepje
Inkuadruesi: Afro 255 shkrepje

Modaliteti Eko: Përafër. 405 shkrepje
Modaliteti i rileximit: Afro 360 min

Furnizimi me energji A/C

Karikimi i disponueshëm me adaptorin elektrik kompakt CA-PS700

Aksesorët

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Adaptor energjie kompakt CA-PS700
Karikuesi i baterisë LC-E12E
Bateria e rikarikueshme Li-ion LP-E12

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

  1. Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.
  2. Në varësi të madhësisë së imazhit të zbuluar.
  3. Vlerat në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.
  4. Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale regjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.
  5. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts