PowerShot SX430 HS Sample Zoom Set

Canon PowerShot SX430 IS

Kapni momentet tuaja të çmuara në foto dhe filma të detajuar bukur me këtë kamerë të lidhur, 'mini-bridge' me zmadhim optik të madh 45x.

Galeria

Kamerë e vogël 'bridge' që është e thjeshtë, argëtuese dhe e lidhur

Kapni pa u munduar detajet e bukura me këtë kamerë 'mini-bridge' të gjithanshme, të lehtë për t'u marrë me vete me zmadhim 45x. Fotot mahnitëse dhe filmat HD shkrepen dhe ndahen me lehtësi me Smart Auto, lidhjen me smarfton dhe metodat kreative argëtuese.

Shikoni specifikimet e plota

PowerShot SX430 IS BK FRT

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

24mm 45x zoom

Zmadhim gjigant 45x me kënd ultra të gjerë

Smart Auto 32 scenes

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

20.0 MP

20 Megapiksel

Intelligent IS

Poza të qëndrueshme në çdo situatë

HD movies 720p

Filma 720p

Creative filter

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Wi-Fi Button

Akses i thjeshtë në funksionet e Wi-Fi

Wi-Fi & NFC

Thjesht lidhuni ose ruajini me anë të valëve

Shikoni specifikimet e plota

PowerShot SX430 IS BK Top Zoom
PowerShot SX430 IS BK WITB

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të kapur detaje të bukura, vetëm shtoni një kartë memorieje dhe kasë mbajtëse

Kamera dixhitale PowerShot SX430 IS

Rripi i kyçit WS-DC12

Paketë baterie NB-11LH

Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE

Kabllo AC

Kapak për lentën

Paketa e manualit të përdoruesit

Produktet përkatëse