Canon PowerShot SX430 IS
Specifikimet

Pikselët Efektive

20.0 Megapiksel

Zmadhimi

Zmadhim optik 45x

Lidhshmëria

Wi-Fi me Dynamic NFC

Specifikimet

24mm 45x zoom

Zmadhim gjigant 45x me kënd ultra të gjerë

Smart Auto 32 scenes

Modaliteti automatik me zbulimin e 32 skenave

20.0 MP

20 Megapiksel

Intelligent IS

Poza të qëndrueshme në çdo situatë

HD movies 720p

Filma 720p

Creative filter

Efekte të ndryshme për më shumë krijueshmëri

Wi-Fi Button

Akses i thjeshtë në funksionet e Wi-Fi

Wi-Fi & NFC

Thjesht lidhuni ose ruajini me anë të valëve

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

Tipi

CCD lloji 1/2.3

Pikselët Efektive / Gjithësej

Rreth 20,5 M

Përpunues imazhi

Tipi

DIGIC 4+

Lentja

Gjatësia Vatrore

4.3 – 193.5 mm (35 mm ekuivalent: 24 – 1080 mm)

Zmadhimi

Optik 45x
ZoomPlus 90x
Dixhital afërsisht 4x (me Tele-konvertor dixhital afërsisht 1.6x ose 2.0x 1).
E kombinuar afërsisht 180x

f maksimale/numri

f/3.5 - f/6.8

Ndërtimi

12 elemente në 11 grupe (1 lente UD, 2 lente asferike nga të dyja anët, 1 lente asferike nga një anë)

Stabilizim Imazhi

Po (lente lloji me zhvendosje), përafër. 2.5-stop 2. Intelligent IS plus Enhanced Dynamic IS

FOKUSIMI

Tipi

TTL

Sistemi AF/ Pikët

AiAF (Zbulimi i Fytyrës / 9 pika), 1 pikë AF (fiksuar në qendër)

Modalitetet AF

I vetëm, i vazhdueshëm, Servo AF/AE 3, Tracking AF

Zgjedhja e pikës AF

Madhësia (Normale, E vogël)

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

Po

Distanca më e Vogël e Fokusimit

0 cm (Gj) nga pjesa e përparme e lentës në makro

Kontroll i Ekspozimit

Modalitetet e matjes

Vlerësues, (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare të qendërzuar, Vend (qendër)

Kompensimi i Ekspozimit

+/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3
i-Contrast për serinë e korrigjimit automatik dinamik

Ndjeshmëria ISO

AUTO, 100, 200, 400, 800, 1600
ISO automatike: 100 - 800

Shkrehësi

Shpejtësia

1 – 1/4000 s (Metoda Auto)
15 – 1/4000 s (diapazoni total - ndryshon sipas modalitetit të regjistrimit)

Balancimi i të bardhës

Tipi

TTL

Cilësimet

Automatik (duke përfshirë Zbulim Fytyre WB), Dritë dite, Vrenjtur, Dritë llambe, Fluoreshent H, Personalizuar.

Monitori LCD

Monitor

7,5 cm (3,0”) TFT, afro 230 000 pika

Mbulimi

Rreth 100%

Shkëlqimi

I rregullueshëm te një nga pesë nivelet.
LCD i shndritshëm shpejt i disponueshëm duke mbajtur shtypur butonin INFO

Blici

Modalitetet

Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 s

Zvogëlimi i Syrit të Kuq

Po

Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

Zbulim Fytyre FE

Distanca e Blicit të Integruar

50 cm – 5.0 m (W) / 1,3 m – 2.7 m (T)

Blici i Jashtëm

Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

Shkrepja

Modalitetet

Automatik inteligjent (32 skena të zbuluara), Program AE, Kontroll i pamjes live, Portret, Kohëmatës fytyre, Ndriçim i ulët (5.0MP), Monokrom, Efekt i syrit të peshkut, Efekt i kamerës lodër, Efekt miniature, Super i gjallë, Efekt posteri, Fishekzjarrë, Shkrehësi i gjatë

Efektet e Fotografisë

Ngjyrat e mia (Ngjyrat e mia joaktive, I gjallë, Neutral, Sepia, Bardhë e zi, Film pozitiv, Ton lëkurë më i hapur, Ton lëkure më i errët, Blu e gjallë, Jeshile e gjallë, E kuqe e gjallë, Ngjyrë e personalizuar)

Modalitetet e lëvizjes

Teke, E vazhdueshme, Kohëmatësi automatik

Continuous Shooting

Rreth 0,5 shkrepje/s

Modaliteti i dritës së dobët (5,0 MP): Afro 2,2 shkrepje/s
(të gjitha shpejtësitë deri sa karta e memories të jetë plot) 4,5

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

Madhësia e Imazhit

4:3 - (L) 5152 x 3864, (M) 2560 x 1920, (M1) 3648 x 2736, (M2) 2048 x 1536, (S) 640 x 480
16:9 - (L) 5152 x 2896, (M1) 3648 x 2048, (M2) 1920 x 1080, (S) 640 x 360
3:2 - (L) 5152 x 3432, (M1) 3648 x 2432, (M2) 2048 x 1368, (S) 640 x 424
1:1 - (L) 3856 x 3856, (M1) 2736 x 2736, (M2) 1536 x 1536, (S) 480 x 480

Ndryshim madhësie në rihapje (M2)

Ngjeshja

E shkëlqyeshme, E mirë

Filma

(HD) 1280 x 720, 25 kns
(L) 640 x 480, 29.97 fps

Gjatësia e Filmit

(HD) Deri në 4 GB ose 29 min 59 s 6
(L) Deri në 4 GB ose 1 orë 7

Lloji i skedarit

Lloj imazhi i palëvizshëm

Ngjeshje JPEG (i përputhshëm me Exif 2.3 [Printim Exif] / Rregulli i konstruktit për sistemin e skedarëve të aparatit, i përputhshëm me Formatin e Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Version 1.1

Filma

MP4 [Video: MPEG4-AVC / H.264, Audio: MPEG4 AAC-LC (monaural)]

Veçori të tjera

GPS

GPS me celular (nëpërmjet aplikacionit Canon Camera Connect me pajisjet e përshtatshme inteligjente)

Zvogëlimi i Syrit të Kuq

Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

Sensor Inteligjent Orientimi

Po, me Rrotullim Automatik

Histogrami

Po, gjatë rishikimit

Zmadhimi i rishikimit

Rreth 2x – 10x

Kohëmatësi Automatik

Rreth 2, 10 s ose i personalizuar

Gjuhët e Menysë

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

Ndërfaqja

Kompjuter

Bashkuesi i përbërë USB me shpejtësi të lartë (në përputhje me Mini-B)

Tjetër

Dalja A/V, bashkuesi i përbërë (PAL/NTSC)

Kompjuter/Tjetër

Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me ndihmën e Dynamic NFC 8

Karta e Kujtesës

Tipi

SD, SDHC, SDXC

Sistemi operativ i mbështetur

PC dhe Macintosh

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 9
Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11 / 10.12

Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:
Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1
Mac OS X 10.9 / 10.10

Për mjetin e transferimit të imazheve:
Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1
Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11 / 10.12

Programi kompjuterik

Tjetër

CameraWindow DC
Utilitet Harte
Mjeti i transferimit të imazheve

Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

Burimi i Energjisë

Bateri

Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-11LH (Bateria dhe karikuesi të dhënë)

Jeta e baterisë

Rreth 195 shkrepje
Metoda Eco rreth 260 shkrepje
Rreth 300 min në rilexim

Aksesorët

Kasat / Rripat

Kasë e butë DCC-950
Organizuesi i Aksesorëve të PowerShot

Blici

Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Ngarkuesi i baterisë CB-2LFE
Bateria e rikarikueshme Li-ion NB-11LH

Tjetër

Kabëll AV Canon AVC-DC400
Kabëll Ndërfaqeje IFC-400PCU

Karakteristikat fizike

Mjedisi i përdorimit

0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

Përmasat (Gj x Th x L)

104,4 x 69,1 x 85,1 mm

Pesha

Rreth 323 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

  1. Në varësi të madhësisë së imazhit të zbuluar.
  2. Vlerat në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.
  3. Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë
  4. Në kushtet kur blici nuk ndizet
  5. Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimeve të kompresionit të kartës së memories.
  6. Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale regjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.
  7. Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimeve të kompresionit të kartës së memories.
  8. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts
  9. Aplikacionet softuer të pajtueshme me Windows 10 vetëm në Windows 10 metodë desktopi