Koncept i ri

Canon PowerShot PX

Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
Temp: 0-40°C
Diapazoni i lagështisë: 10-90%
Dimensionet (Gj x Th x L)
Afro 56.4mm x 81.9mm
Pesha
Afro 170g (duke përfshirë kartën e memories)
Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Specifikimet

 • Objektiv me panoramim-zmadhim

  Objektivi zmadhues me panoramim 340˚ dhe anim 110˚ 19-57mm (ekuivalent) ndjek aksionin dhe kompozon foto e video fantastike

 • Shkrepni imazhe 11.7-megapikselëshe dhe 60p Full HD

  Për përmbajtje cilësie fantastike që do t'i lakmoni për vite me radhë

 • Wi-Fi i integruar

  Lidhet me çfarëdo rrjeti Wi-Fi të shtëpisë dhe pajisje inteligjente

 • Karikim me USB-C

  Për karikim pa telashe kudo që të ndodheni

 • Njohje e subjekteve

  Jepuni përparësi fytyrave të caktuara

 • Aktivizim me zë

  Për ato çaste kur ju duhet ta kontrolloni me precizion se çfarë duhet shkrepur – ideale për pozat në grup

 • Lidhur me jetën tuaj digjitale

  Wi-Fi dhe Bluetooth® e bëjnë të lehtë lidhjen me smartfonë e tableta. Aplikacioni ynë tregon të gjitha imazhet dhe videot, edhe madje i kategorizon

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  Sensor 1/2.3 CMOS
 • Pikselët Efektive
  Afro 11.7MP
 • Piksel Gjithsej
  Afro 12.8MP

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC 7

Unaza e kontrollit

 • Gjatësia vatrore
  19-57mm
 • Zmadhimi
  3x (optik) 4x (digjital)
 • Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)
  Horizontal: afro 84.7° (ana këndgjerë) - 33.8° (ana telekënd)
  Vertikal: afro 68.7° (ana këndgjerë) - 25.7° (ana telekënd)
  Diagonal: afro 97.5° (ana këndgjerë) - 41.6° (ana telekënd)
 • Panoramim/anim
  Panoramim: afro -170° (majtas) deri +170° (djathtas)
  Anim: afro -20° (poshtë) deri +90° (lart)

FOKUSIMI

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit
  20cm (së gjeri), 30cm (telefoto)

Llojet e Skedave

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG
 • Regjistrimi sinkron RAW+JPEG/HEIF
  Full HD (1920 x 1080) 59.94fps, 29.97fps, 23.98fps IPB (Standard) MP4

Veçori të tjera

 • Gjuhët e Menysë
  Japonisht, anglisht, kinezisht (e thjeshtuar), frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, rusisht, koreanisht, turqisht, portugalisht (braziliane)
 • Komandim me zë
  Anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, rusisht

Lidhshmëria

 • Lidhje me kabllo
  USB Type-C
 • Lidhshmëri Wireless
  Pajtohet me Bluetooth Specification 4.1 (Bluetooth Low Energy Technology), Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2.4GHz

Memoria

 • Tipi
  MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC. Mbështet UHS-I

Softueri

 • Tjetër
  Aplikacioni Connect për Mini PTZ Cam ofrohet në pajisjet e pajtueshme me iOS dhe Android. Shikoni dhe transferoni imazhe, komandoni cilësimet e pajisjeve - shikoni dyqanin e aplikacioneve për detaje të plota

  Wireless Webcam Utility për Mini PTZ Cam ofrohet në Windows. Për detaje të plota, shikoni faqet e mbështetjes

Energjia

 • Bateri
  Bateri e integruar e karikueshme me jone litiumi
 • Jeta e Baterisë
  2/3.5/5 orë (shpeshtësi e lartë/mesme/ulët shkrepjeje)
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  USB Type-C, kamera nuk vjen me karikues. Kërkesa minimale për karikim është një burim elektrik që përputhet me USB PD duke ofruar minimumi 5V, 1.5A me dalje USB Type-C dhe duke përdorur kabllon e dhënë USB Type-C nga të dy anët. Minimumi për korrentin dhe funksionimin 9V 2A

Speficikimet fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  Temp: 0-40°C
  Diapazoni i lagështisë: 10-90%
 • Montim Tripodi
  Standard CU 1/4"
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  Afro 56.4mm x 81.9mm
 • Pesha
  Afro 170g (duke përfshirë kartën e memories)