Kompakt Dixhital

Canon PowerShot G7 X Mark II

Specifikimet

Specifikimet

 • Aperture të gjerë në të gjithë intervalin e zmadhimit

 • Sensor i madh për rezultate premium

 • Përpunim i fuqishëm DIGIC

 • Normë kuadroje Full HD nga 24p deri 60p

 • Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

 • Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

 • Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

 • NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

 • Akses i thjeshtë me funksionet e Wi-Fi

 • CMOS 20,1 megapikselë

 • Zmadhim optik 4.2x me kënd të gjerë

 • Kontroll i shpejtë manual

 • Fokusi automatik super i shpertë dhe regjistrimi i vazhdueshëm në RAW

 • Përpunimi i lehtë i skedarëve RAW pa kompjuter

 • Regjistroni skena në lëvizje me krijimtarinë tuaj

 • Filtri i dendësisë netruale optike

 • Foto starry Qielli me lehtësi

 • Gradime të buta me RAW 14 bitë

 • Ekrani me prekje i madh dhe me anim për pamje të qartë

 • Karikojeni me lehtësi me kabëll USB

 • Transferoni te Canon Connect Station me një trokitje të vetme

Specifikimet në detaje

SENSORI I FIGURËS

 • Lloji

  CMOS tipi 1.0 i ndriçuar nga pas

 • Pikselët Efektive

  Rreth 20,2M (raporti i pamjes 3:2) ¹

 • Pikselët Efektive / Gjithsej

  Rreth 20.9M

 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës

  Ngjyra Parësore

PËRPUNUES IMAZHI

 • Lloji

  DIGIC 7

LENTË

 • Gjatësia Vatrore

  8.8 – 36.8 mm (35 mm ekuivalent: 24 – 100 mm)

 • Zmadhimi

  Optik 4.2x


  ZoomPlus 8.4x


  Digital Përafër. 4x (me Tele-konvertor dixhital afërsisht 1.6x ose 2.0x ¹).


  E kombinuar afërsisht 17x

 • f maksimale/numri

  f/1,8-f/2,8

 • Ndërtimi

  11 elementë në 9 grupe (1 lente asferike në dy anë, 1 lente UA asferike me 1 anë, 1 lente asferike me 1 anë dhe 1 lente UD)

 • Stabilizim Imazhi

  Po (lente lloji me zhvendosje), përafër. 4 ndalesa ¹.


  IS inteligjent me IS të përparuar dinamik me 5 boshte dhe me Nivelin automatik

FOKUSIMI

 • Lloji

  TTL

 • Sistemi AF/ Pikët

  AiAF (31 pika, Zbulim i Fytyrës ose AF me Prekje me Zgjedhjen e Objektit dhe të Fytyrës dhe Ndjekje), 1 pikë AF (secili pozicion është i disponueshëm ose me qendër të fiksuar)

 • Modalitetet AF

  I vetëm, I vazhdueshëm, Servo AF/AE¹, Touch AF

 • Zgjedhja e Pikës AF

  Madhësia (Normale, E vogël)

 • Bllokimi AF

  Po, me anë të butonave të personalizueshëm

 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

  Po

 • Fokusim Manual

  Po, plus MF Peaking

 • Kllapat e Fokusimit

  Po

 • Distanca më e Vogël e Fokusimit

  5 cm (I gjerë) nga para lentes


  40 cm (Tele) nga para lentes

KONTROLLI I EKSPOZIMIT

 • Modalitetet e matjes

  Vlerësues (i lidhur me kuadrin AF të Zbulimit të fytyrës), mesatare e qendërzuar, qendër

 • Bllokimi AE

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit

  +/- 3 EV në rritje me ndalesa 1/3


  Optimizuesi automatik i ndriçimit


  Filtri ND (3 ndalesa) aktiv / automatik / joaktiv ¹

 • AEB

  1/3 – 2 EV në rritje me ndalesa 1/3

 • Ndjeshmëria ISO

  125, 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2000, 2500, 3200, 4000, 5000, 6400, 8000, 10000, 12800 ¹


  AUTO ISO: 125 - 12800 (mund të vendoset në maks. shpejtësi ISO dhe normë ndryshimi)

SHKREHËSI

 • Shpejtësia

  1 – 1/2000 s (parazgjedhja e fabrikës)


  1/8 - 1/2000 s (Modaliteti i videos)


  Llamba 15 - 1/2000 s (diapazoni total - ndryshon sipas modalitetit të regjistrimit) ¹

BALANCIMI I NGJYRAVE

 • Lloji

  TTL

 • Cilësimet

  Automatik (përfshirë Zbulimin e fytyrës WB), Ndriçimi i ditës, Në hije, Me re, Tungsten, Fluoreshent, Fluoreshent H, Blic, Nën ujë, Personalizimi1, Personalizimi2


  Kompensimi i Ekuilibrit të së Bardhës.


  Kompensim i Balancës të Bardhësisë në metodën Nën Ujë, Rregullim ngjyrash në metodën Yje

MATRICA E NGJYRAVE

 • Lloji

  sRGB

MONITORI LCD

 • Monitor

  Kënd i ndryshueshëm 7.5 cm (3.0”) LCD me prekje (TFT). Raporti i aspektit 3:2. Rreth 1,040,000 pika. Tipi me kapacitet, riprodhimi i ngjyrave sRGB

 • Mbulimi

  Rreth 100%

 • Shkëlqimi

  I rregullueshëm te një nga pesë nivelet.


  Modaliteti i shfaqjes natën e disponueshëm

BLICI

 • Modalitetet

  Automatik, Blici Manual i ndezur / i fikur, Sinkronizim i Ngadaltë

 • Shpejtësi e Ngadaltë të Sinkronizimit

  Po Shpejtësia më e madhe 1/2000 s

 • Zvogëlimi i Syrit të Kuq

  Po

 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

  +/- 2 EV në rritje me ndalesa 1/3. Ekspozimi i blicit (FE) me zbulimin e fytyrës, FE i sigurisë

 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

  Po

 • Rregullimi Manual i Energjisë

  3 nivele me blic të brendshëm

 • Sinkronizimi i Perdes së Dytë

  Po

 • Distanca e Blicit të Integruar

  50 cm – 7,0 m (W) / 40 cm – 4,0 m (T)

 • Blici i Jashtëm

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

FOTOGRAFIMI

 • Modalitetet

  Automatik inteligjent (58 skena të zbuluara), Programi AE, Përparësia e obturatorit AE, Përparësia e hapjes së diafragmës AE, Manual, Personalizimi, Automatik hibrid, SCN (Portret, Autoportret, Zhvendosja, Yje (Portret nën yje, Peizazh me yje, Gjurmë yjesh, Portret nën yje, Video me imazhe me regjistrim me intervale), Skenë natën në duar, Diapazoni i lartë dinamik, Efekti i pikturës me bojëra, Efekti i bojërave të ujit, Efekti i miniaturës, Efekti i kamerës lodër, Shfokusimi i sfondit, Fokusi i butë, Bardhë e zi me kokrriza, Nën ujë, Fishekzjarrë), Video standarde, Klipi i shkurtër, Video manuale, Video me imazhe me intervale, Video iFrame

Modalitetet në film

 • Efektet e Fotografisë

  Stilet e fotografisë (Automatik, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të përsosura, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktimi i përdoruesit x3 (Mprehtësia (Fuqia, Detajimi, Pragu), Kontrasti, Nuancat e ngjyrave, Toni i ngjyrave, Efekti i filtrimit, Caktimi i toneve))

 • Modalitetet e shtypjes

  I vetëm, me drejtim Automatik, I vazhdueshëm, I vazhdueshëm me AF, Kohëmatës automatik

 • Fotografimi i Vazhdueshëm

  Rreth 8,0 shkrepje/s për deri në 19 kuadro në RAW dhe 30 kuadro në JPEG


  me AF: Përafër. 5,4 shkrepje/s për deri në 46 kuadro në JPEG


  ¹²

PIKSELËT E REGJISTRIMIT / NGJESHJA

 • Madhësia e Imazhit

  3:2 - (RAW, L) 5472 x 3648, (M) 3648 x 2432, (S1) 2736 x 1824, (S2) 2400 x 1600


  4:3 - (RAW, L) 4864 x 3648, (M) 3248 x 2432, (S1) 2432 x 1824, (S2) 2112 x 1600


  16:9 - (RAW, L) 5472 x 3072, (M) 3648 x 2048, (S1) 2736 x 1536, (S2) 2400 x 1344


  1:1 - (RAW, L) 3648 x 3648, (M) 2432 x 2432, (S1) 1824 x 1824, (S2) 1600 x 1600


  Përpunimi dhe ndryshimi i madhësisë në kamerë për skedarët RAW të disponueshëm

 • Ngjeshja

  RAW, e përsosur, normale

 • Filma

  (Full HD) 1920 x 1080, 59.94 / 50 / 29.97 / 25 / 23.98 fps


  (HD) 1280 x 720, 29.97 / 25 fps


  (L) 640 x 480, 29.97 / 25 fps

 • Gjatësia e Filmit

  (Full HD dhe HD) Deri në 4 GB ose 29 min 59 s ¹


  (L) Deri në 4 GB ose 1 orë ²

LLOJET E SKEDARËVE

 • Lloj imazhi i palëvizshëm

  Kompresim JPEG (Exif 2.3 [Exif Print] compliant) / Rregull dizajni për sistem të Skedave të Kamerës dhe DPOF ver. 1.1 compliant), RAW (14bit, Canon original RAW 2nd edition), RAW+JPEG

 • Filma

  MP4 [Video: MPEG-4 AVC / H.264, Audio: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]


  iFrame

PRINTIM DIREKT

 • Printerët Canon

  Printerë Kompaktë Fotografish Canon SELPHY dhe Printerë Canon Inkjet me mbështetje PictBridge

 • PictBridge

  Po (përmes USB ose LAN me Valë)

KARAKTERISTIKA TË TJERA

 • GPS

  GPS përmes celularit (lidhur me smartfon të pajtueshëm)

 • Korrigjimi i syrit të kuq

  Po, gjatë fotografimit dhe rishikimit

 • Kamera ime / Menyja ime

  I disponueshëm personalizimi Menuja Ime

Kategoria ime

 • Sensor Inteligjent Orientimi

  Po

 • Histogrami

  Po

 • Zmadhimi i rishikimit

  Po

 • Kohëmatësi Automatik

  Rreth 2, 10 s ose i personalizuar

 • Gjuhët e Menysë

  Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht, Holandisht, Danisht, Finlandisht, Italisht, Greqisht, Norvegjisht, Portugalisht, Rusisht, Suedisht, Spanjisht, Ukrainisht, Polonisht, Hungarisht, Turqisht, Kinezisht e thjeshtuar, Kinezisht(tradicionale), Japonisht, Koreanisht, Thailandisht, Arabisht, Rumanisht, Farsisht, Indisht, Majazisht, Indonezisht, Vietnamisht, Hebraisht

NDËRFAQJA

 • Kompjuter

  Bashkuesi i posaçëm USB me shpejtësi të lartë (në përputhje me Micro-B)

 • Tjetër

  Bashkuesi mikro-HDMI (tipi D)

 • Kompjuter/Tjetër

  Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me suport Dynamic NFC ¹

KARTA E KUJTESËS

 • Lloji

  SD, SDHC, SDXC (kompatibël me UHS Speed Class 1)

SISTEMI I SHFRYTËZIMIT QË MBËSHTETET

 • PC dhe Macintosh

  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 ¹


  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11


  Për lidhjen Wi-Fi me një kompjuter:


  Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


  Mac OS X 10.9 / 10.10


  Për mjetin e transferimit të imazheve:


  Windows 10 / 8,1 / 8 / 7 SP1


  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11

Shfletim dhe Printim

 • Tjetër

  CameraWindow DC


  Utilitet Harte


  Mjeti i transferimit të imazheve


  Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

 • Përpunimi i Imazhit

  Profesional për Fotografi Digitale për zhvillimin RAW

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateri

  Bateri të rikarikueshme Li-ion NB-13L (bateria dhe karikuesi të dhënë)

 • Jeta e baterisë

  Rreth 240 shkrepje

 • Furnizimi me energji A/C

  Karikimi me USB i disponueshëm me Përshtatësin elektrik kompakt CA-DC30E ¹ ose me metoda të tjera tipike të karikimit me USB

PAJISJET SHTESË

 • Kasat / Rripat

  Çanta e butë DCC-1880


  Organizuesi i Aksesorëve të PowerShot

 • Kasë që i reziston ujit / Motit

  Çanta kundër ujit (40 m) WP-DC55

 • Blici

  Blic me Fuqi të lartë nga Canon HF-DC2

 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

  Përshtatës Kompakt Energjie CA-DC30E


  Karikues Baterie CB-2LHE


  Bateria e karikueshme Li-ion NB-13L

 • Tjetër

  Kabëll ndërfaqeje IFC-600PCU

SPECIFIKIMET FIZIKE

 • Mjedisi i përdorimit

  0 – 40 °C, 10 – 90% lagështirë

 • Dimensionet (GjxLxTh)

  105,5 x 60,9 x 42,0 mm

 • Pesha

  Rreth 319 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet. Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 2. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 3. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 4. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 5. ¹ Filtri automatik ND nuk është i disponueshën në Modalitetin e videos.

 6. ¹ Ndjeshmëria ISO paraqet Treguesin e Ekspozimit të Rekomanduar

 7. ¹ Shpejtësia maksimale e obturatorit është e kufizuar në 256 s në Modalitetin e llambës

 8. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Shpejtësia e qëndrueshme e regjistrimit të vazhdueshëm është testuar bazuar në standardin e testimit të Canon. Funksioni kërkon një kartë memorieje të përputhshme SDHC/SDXC UHS kategoria e shpejtësisë 1, numri total i kuadrove të regjistruara ndryshon në varësi të subjektit të regjistrimit, parametrave dhe markës së kartës së memories

 9. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 10. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

 11. ¹ Aplikacionet softuer të pajtueshme vetëm me Windows 10 në Windows 10 Metodë Desktopi

 12. ¹ Karikimi me USB kërkon një kabllo të ndërfaqes IFC-600PCU (shitet më vete) ose një kabllo të ngjashme me bashkuesit USB Micro-B te USB tipi A. Koha e karikimit ndryshon në varësi të fuqisë së mbetur të baterisë

 13. ¹ Përpunimi i imazhit mund të shkaktojë një ulje në numrin e pikselave.

 14. ¹ Në varësi të madhësisë së imazhit të zgjedhur.

 15. ¹ Vlerat në në gjatësi fokale optike maksimale. Kamerat, gjatësia fokale e të cilave i tejkalon 350 mm (ekuivalente me 35 mm) maten në 350 mm.

 16. ¹ Disa cilësime kufizojnë disponueshmërinë

 17. ¹ Filtri automatik ND nuk është i disponueshën në Modalitetin e videos.

 18. ¹ Ndjeshmëria ISO paraqet Treguesin e Ekspozimit të Rekomanduar

 19. ¹ Shpejtësia maksimale e obturatorit është e kufizuar në 256 s në Modalitetin e llambës

 20. ¹ Në kushtet kur blici nuk ndizet


  ² Shpejtësia e qëndrueshme e regjistrimit të vazhdueshëm është testuar bazuar në standardin e testimit të Canon. Funksioni kërkon një kartë memorieje të përputhshme SDHC/SDXC UHS kategoria e shpejtësisë 1, numri total i kuadrove të regjistruara ndryshon në varësi të subjektit të regjistrimit, parametrave dhe markës së kartës së memories

 21. ¹ Kartat e mëposhtme të kujtesës Speed Class kërkohen për kohë maksimale rregjistrimi: (HD) 1280 x 720 Speed Class 4 ose më sipër. (HD të plotë) 1920 x 1080 Speed Class 6 ose më sipër. (iFrame) 1280 x 720 Speed Class 6 ose më sipër.


  ² Në varësi të shpejtësisë / kapacitetit / cilësimit të ngjeshjes së kartës së memories

 22. ¹ Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone. Ndihma për Wi-Fi ndryshon sipas pajisjes dhe rajonit. Për më shumë informacion vizitoni www.canon-europe.com/wirelesscompacts

 23. ¹ Aplikacionet softuer të pajtueshme vetëm me Windows 10 në Windows 10 Metodë Desktopi

 24. ¹ Karikimi me USB kërkon një kabllo të ndërfaqes IFC-600PCU (shitet më vete) ose një kabllo të ngjashme me bashkuesit USB Micro-B te USB tipi A. Koha e karikimit ndryshon në varësi të fuqisë së mbetur të baterisë