Canon PowerShot G7 X Mark II

Krijimtaria si në një DSLR në një kamerë kompakte të lidhur dhe me sensor të madh

Me një sensor të tipit 1.0, lenten e ndritshme f/1.8-2.8 të Canon dhe përpunimin e mrekullueshëm të DIGIC 7, kjo kamerë kompakte me madhësinë e xhepit dhe me sensor të madh ju ofron krijimtarinë e një kamere DSLR në fotografi dhe në video në Full HD

0%

  Zbuloni PowerShot G7 X Mark II

  Një cilësi premium e imazheve në xhepin tuaj në çdo nivel ndriçimi

  Digic7

  Fotografi të shkëlqyera në çdo nivel ndriçimi

  Shijoni fotografi të bukura, të qarta dhe të pastra në çdo nivel ndriçimi falë sistemit HS, i cili ndërthur sensorin CMOS 20,1 megapikselë të tipit 1.0 me ndriçim sfondi me fuqinë e mrekullueshme të përpunimit të DIGIC 7

  Optika e ndritshme me precizion të lartë

  Optika jashtëzakonisht e ndritshme me precizion të lartë e Canon, me një lente f/1.8-2.8, zmadhimin optik 24 mm 4,2x dhe ISO deri në 12 800 sigurojnë fotografi të mrekullueshme në çdo situatë

  Gallery Components BEAUTY
  Dual_Sensing_IS

  Stabilizuesi i fuqishëm optik i imazhit

  Regjistroni fotografi të bukura dhe të qarta dhe video të qëndrueshme falë një Stabilizuesi inteligjent optik të imazhit me 4 ndalesa me teknologjinë e Stabilizimit të imazhit (IS) me dy sensorë

  Përpunimi i përsosur

  Nxirrni fotografi me cilësi të lartë në jpeg në kushte të vështira të dritës së ulët falë përpunimit të përsosur të DIGIC 7 dhe provoni korrigjimin e zbërthimit në kamerë dhe Optimizuesin automatik të ndriçimit si në kamerat EOS

  G7_X_Mark_II

  Fotografimi i vazhdueshëm

  Kapni momentet spontane rreth jush me Fokusin automatik (AF) super të shpejtë në nisje dhe me 31 pika reagimi, ose skenat e aksionit me serinë e qëndrueshme me 8 kuadro/sek, edhe në RAW

  Continuous.jpg

  Regjistrimi i videove në Full HD po aq i shkëlqyer sa me fotografitë

  GX7_Mk11

  Krijimtaria e pakufishme

  Shprehni veten në mënyra të pakufishme me kontrollin krijues të hapjes së diafragmës, shpejtësinë e obturatorit dhe ISO-n duke përdorur Videon manuale

  Fokusi i mprehtë

  Siguroni një fokus mjaft të qartë në mënyrë manuale me Kulmin e fokusit manual (MF) ose përdorni Fokusin automatik me prekje për të krijuar efektin e tërheqjes kinematografike të fokusit

  GX7_Mk11
  Dynamic_IS

  Filmime të qëndrueshme edhe në lëvizje

  Regjistroni filmime jashtëzakonisht të qëndrueshme në zmadhimin e plotë, edhe kur përdorni zhvendosjen e kamerës ose kur jeni duke vrapuar, me Stabilizimin e përparuar dinamik të imazhit me 5 boshte për të ekuilibruar dridhjet e kamerës dhe me Nivelin automatik për të siguruar horizonte të drejta

  Cilësi profesionale

  Regjistroni me lehtësi video me cilësi profesionale në Full HD 60p me elasticitetin krijues të shpejtësive të ndryshme të kuadrove, duke përfshirë 24, 25, 30, 50 dhe 60 kuadro/sek

  Expert-quality.jpg

  Ndani krijimet tuaja të bukura me të gjithë botën

  Lidhje e shpejtë dhe e thjeshtë

  Lidhje e shpejtë dhe e thjeshtë

  Lidhni në çast kamerën tuaj me një pajisje inteligjente të përputhshme vetëm me një trokitje me NFC-në dinamike dhe provoni ndarjen pa tela, me lehtësi dhe me shpejtësi, për fotografitë dhe videot tuaja me aplikacionin Canon Camera Connect; ose ndajini në një televizor HD me anë të Canon Connect Station CS100

  Regjistrimi në largësi

  Regjistrimi në largësi

  Nxirrni fotografi grupi, selfie ose të faunës në largësi nga pajisja juaj inteligjente me një kontroll të plotë krijues, Fokusin automatik (AF) me prekje dhe pamjen e drejtpërdrejtë të imazheve

  Lehtësi dhe komoditet

  Butoni i Wi-Fi ju siguron një shkurtore të shpejtë dhe të lehtë për funksionet e lidhjes Wi-Fi të kamerës, si dhe mund ta karikoni kamerën kur punoni ose kur lundroni në internet me karikuesit standard me USB të smartfonëve ose në kompjuterin tuaj

  PowerShot_G7_X_Mark_II_Tech_6-power-bank

  Nxirrni imazhe të bukura me një kontroll të lehtë

  PowerShot_G7_X_Mark_2_Lifestyle_Munich

  Kontrolle të përsosura të personalizueshme

  Shijoni kontrollin krijues me një Unazë të personalizueshme të kontrollit të lentes me dy funksione. Ndërroni me lehtësi veprimin e zbutur me atë me hapa për të rregulluar parametrat e ekspozimit ose fokusin

  Ekrani me prekje intuitiv me anim lart

  Regjistroni nga kënde të ndryshme dhe provoni përdorimin intuitiv me majë të gishtave me një ekran me prekje të madh 7,5 cm (1 040 000 pika sRGB) me anim lart

  IMG_0313.jpg
  Powershot_G7_X_MarkII_Sample_Nick_Frank

  Filtri automatik ND

  Përdorni filtrin fizik të integruar ND me një modalitet automatik për të zvogëluar nivelin e dritës që hyn në kamerë në kushte të ndritshme ose zgjasni shpejtësitë e obturatorit gjatë natës

  u428

  u602

  Mbështetja e skedarëve RAW
  Provoni integrimin pa asnjë ndërprerje me fluksin e punës të EOS falë Stileve të fotografisë dhe regjistrimit në RAW 14 bitë

  Konvertimi në kamerë
  Përpunimi i skedarëve RAW në kamerë ju siguron cilësinë më të mirë të mundshme për ndarjen e imazheve kur jeni larg shtëpisë

  E krijuar për krijimtarinë, me lehtësi

  G7_X_Mark_II

  Sfondet e shfokusuara

  Regjistroni mjegullimin e bukur të sfondit me një kontroll të shkëlqyer të thellësisë së fushës falë hapjes së madhe të diafragmës me 9 fletë dhe sensorit të madh

  * Lidhshmëria dhe veçoritë e Wi-Fi ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

  Specifikimet

  f1_8-2_8

  Aperture të gjerë në të gjithë intervalin e zmadhimit

  Ikona e CMOS tipi 1.0

  Sensor i madh për rezultate premium

  DIGIC 7

  Përpunim i fuqishëm DIGIC

  Full HD 60p

  Filma më të ëmbël 1080p

  Movie

  Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

  Intelligent

  Imazhe dhe video të qëndrueshme në çdo situatë

  Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

  NFC

  NFC thjeshton ndarjen në smartfonë

  Wi-Fi

  Akses i thjeshtë me funksionet e Wi-Fi

  CMOS 20,1 megapikselë

  24mm

  Zmadhim optik 4.2x me kënd të gjerë

  Ctr_ring

  Kontroll i shpejtë dhe intuitiv

  Fast

  Fokusi automatik super i shpertë dhe regjistrimi i vazhdueshëm në RAW

  RAW_në_kamerë

  Përpunimi i lehtë i skedarëve RAW pa kompjuter

  Video_e_regjistrimit_me_intervale

  Regjistroni skena në lëvizje me krijimtarinë tuaj

  Çfarë ka në kuti

  Rekomanduar për ju