Aksesor EOS

Canon Messenger Bag MS10

Specifikimet

Specifikimet në detaje

 • Emri

  Çantë supi Canon MS10

 • Përmasat (GjxThxL)

  40,5 x 24 x 18 cm

 • Materialet kryesore

  Poliestër dhe poliuretan

 • Mbrojtësja e shiut e përfshirë

  Jo

 • E përshtatshme për në aeroplan

  Po¹

 • Kapaciteti i rekomanduar i kamerës

  1x DSLR + deri në 2x lente/blice¹

 • Hapësira për sende personale

  2 xhepa përpara


  Ndarja kryesore e brendshme me ndarëse dhe me zinxhir


  2 ndarje për kartat e memories SD me hapësirë për aksesorë të tjerë

 • Lidhja e trekëmbëshit

  Jo

 • Ngjyra

  Gri

 • Ndarja e tabletit

  Po, tablet deri në 9,7"

 • Xhepi i brendshëm me zinxhir

  Po

 • Ndarëset e rregullueshme

  Po

 • Rripi i lëvizshëm

  Jo

 1. ¹ Bazuar në kufizimin 45 x 25 x 56cm (GjxThxL), por kontaktoni gjithmonë me linjën ajrore para se të fluturoni

 2. ¹ E deklaruar bazuar në përdorimin e një kamere EOS DSLR të nivelit fillestar deri në mesatar

 3. ¹ Bazuar në kufizimin 45 x 25 x 56cm (GjxThxL), por kontaktoni gjithmonë me linjën ajrore para se të fluturoni

 4. ¹ E deklaruar bazuar në përdorimin e një kamere EOS DSLR të nivelit fillestar deri në mesatar