Canon Çantë supi MS10

Çantë supi MS10

Kjo çantë supi e fortë dhe elegante ndërthur me kujdes prakticitetin me modën, për t'i mbajtur të sigurta kamerën dhe lenten tuaj - si dhe një tablet, aksesorë dhe artikuj personalë - me akses të lehtë kur jeni në lëvizje.

Canon Messenger Bag MS10

Përfitimet

  • Çantë supi origjinale e Canon - elegante dhe modeste
  • Mbajini materialet kryesore të kamerës të sigurta dhe lehtësisht të arritshme
  • Ndarëset e brendshme elastike ju lejojnë të mbani ato që ju duhen
  • E projektuar për fortësi dhe qëndrueshmëri
  • Komode për t'u mbajtur me një rrip supi që mund të përshtatet

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Çantë supi MS10

Elegante dhe modeste


Kjo çantë supi zyrtare nga Canon ka një dizajn modest me një element elegant në gri, një logo të Canon të stampuar lehtë me të zezë mbi të zezë dhe pjesën e brendshme në të kuqe nga Canon - si dhe një prakticitet dhe cilësi të lartë që mund t'u besosh.

Siguri në ruajtje, lehtësi në akses


Ruani dhe transportoni në mënyrë të sigurt paketën e kamerës, falë strukturës me ndarje me jastëkë dhe me hapjen me zinxhir për pjesën kryesore. Dy kapëse magnetike e mbajnë kapakun e çantës të mbyllur si duhet, por ju lejojnë një akses të lehtë dhe të shpejtë te paketa e kamerës - kështu që nuk do të humbisni asnjë fotografi.

E shkëlqyer për regjistrim gjatë të gjithë ditës


Merrni gjithçka që ju duhet për regjistrimin gjatë gjithë ditës, falë hapësirës së posaçme për një kamerë dhe dy lente, si dhe një tablet. Një ndarje kryesore e brendshme, me mbyllje me zinxhir dhe ndarëse të lëvizshme me jastëkë, siguron hapësirë si dhe elasticitet për paketën e kamerës tuaj. Si dhe ka xhepa të jashtëm për artikuj personalë dhe aksesorët e kamerës.

E fortë dhe e qëndrueshme


E fortë, e besueshme dhe kundër ujit, kjo çantë e rrugëve është e prodhuar me materiale të forta, mjaft të testuara dhe me cilësi të lartë, si dhe me një kapëse dhe një material të sipërfaqes që zgjat shumë.

Komode për transport


Një rrip supi i fortë dhe i qëndrueshëm me një kapëse që mund të rregullohet me lehtësi ju siguron maksimumin e komoditetit kur jeni në lëvizje me një çantë të mbushur plot.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Çantë supi MS10, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.