Cinema EOS System

Canon EOS C400

Specifikimet

Specifikimet

 • Sensor BSI 6 K kuadërplotë

  Dizajni i gjeneratë së re me pjesën e pasme të ndriçuar maksimizon ndjeshmërinë e dritës me 16 gradacione diapazoni dinamik

 • Triple base ISO

  Për raport optimal sinjal-zhurmë në ISO 800 / 3200 / 12800

 • Sistem montimi RF

  Platformë e përmirësuar sistemi figure, e përshtatshme edhe me mbërthyeset PL dhe EF

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Duke përfshirë EOS iTR AF X për fokus automatik të qartë në të gjithë sensorin

 • Cinema RAW Light

  Regjistrim i brendshëm 12-bit në LT, ST dhe HQ për fleksibilitet pas prodhimi

 • XF-HEVC S, XF-AVC S dhe XF-AVC

  Formate 4K 4:2:2 10-bit MP4 / MXF të mbimoduluar me metadata të detajuara

 • HDR

  Prodhoni përmbajtje diapazoni të lartë dinamik me Canon Log 2 / 3, PQ, dhe HLG

 • Stabilizimi imazhi me 5 boshte

  Kombinoni IS elektronike me IS optike për xhirimin më të qëndrueshëm kinematografik

 • Dy fole kartash

  Regjistroni me CFexpress Type B ose SD UHS-II

 • I/O profesional

  Lidhje profesionale e zgjatur dhe e integruar

 • Ftohje aktive

  Ftohje e qetë dhe efikase për kohë të gjatë regjistrimi

 • E fuqishme dhe kompakte

  Dizajn praktik që i përshtatet stilit tuaj të xhirimit

Specifikimet në detaje

ImageSensor

 • Sensor
  Sensori CMOS kuadërplotë me ndriçim të pasmë (BSI)
 • Filtër
  Filtri i ngjyrave parësore RGB (seria Bayer)
 • Modalitetet e sensorit
  Kuadri i plotë / Super 35 mm (i prerë) / Super 16 mm (i prerë)
 • Piksel Gjithsej
  Afro 26,67 megapikselë (6202 x 4300)
 • Pikselët Efektive
  Afro 19,05 megapikselë (6008 x 3170): Kur rezolucioni zgjidhet 6000 x 3164 / 4096 x 2160 / 2048 x 1080
  Afro 17,86 megapikselë (5633 x 3170): Kur rezolucioni zgjidhet 3840 x 2160 / 1920 x 1080
 • Madhësia efektive e ekranit të sensorit
  Kuadri i plotë:
  38,4 x 20,2 mm (40,7 mm diagonalisht): Kur rezolucioni zgjidhet 6000 x 3164 / 4096 x 2160 / 2048 x 1080
  36,0 x 20,2 mm (38,7 mm diagonalisht): Kur rezolucioni zgjidhet 3840 x 2160 / 1920 x 1080
 • Sfera dinamike
  Canon Log 2: 1600% / 16 nivele (në ISO 800)
  Canon Log 3: 1600% / 14 nivele (në ISO 800)
  Base ISO: 800 / 3200 / 12800

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC DV7

Unaza e kontrollit

 • Vendosja e Lentës
  Mbërthyesja RF e Canon
  Mbështetje për mbërthyesen PL nëpërmjet adaptorit të mbërthyeses PL-RF
  Mbështetje për mbërthyesen EF nëpërmjet adaptorit të mbërthyeses EF-EOS R
 • Faktori i zmadhimit të objektivit
  Kuadërplotë;
  4096 x 2160 ose 2048 x 1080: Gjatësia fokale aktuale x Afro 1,06
  3840 x 2160 ose 1920 x 1080: Gjatësia fokale aktuale x Afro 1,12

  Super 35 mm (i prerë);
  4096 x 2160 ose 2048 x 1080: Gjatësia fokale aktuale x Afro 1,46
  3840 x 2160 ose 1920 x 1080: Gjatësia fokale aktuale x Afro 1,54

  Super 16 mm (i prerë);
  2048 x 1080: Gjatësia fokale aktuale x Afro 2,92
  1920 x 1080: Gjatësia fokale aktuale x Afro 3,07
 • Korrigjim digjital i objektivit
  Korrigjimi i ndriçimit periferik
  Korrigjimi i shmangies së ngjyrave
  Korrigjimi i difraksionit
  Korrigjimi i shtrembërimit (vetëm objektivët RF)
 • Filtri ND
  2, 4 ose 6 nivele. Deri në 10 ndalesa me sistemin e filtrit të integruar ND (në modalitet të zgjeruar)
 • Kontrolli i iridës (objektivat me mbërthyese EF)
  Ndalesa 1/2, ndalesa 1/3 ose kontrolli I IMET
  Irida automatike
 • Mbështetje për Cooke /i Technology™
  Vetëm kur është e pajisur me adaptorin e mbërthyeses PL-RF
 • Mbështetja për lenten anamorfike
  x2.0 / x1.8 / x1.3
 • Sistemi i fotostabilizimit
  Fotostabilizues me 5 akse (optik dhe dixhital) me objektivët e mbështetur
  Fotostabilizues dixhital me 5 akse për objektivët pa stabilizues.

Regjistrimi

 • Njësi e brendshme regjistrimi
  1x CFexpress 2.0 (Tipi-B)
  1 kartë SD (SD / SDHC / SDXC)1
 • Koha e regjistrimit2
  Cinema RAW Light LT: 6000 x 3164 576 Mbps: afro 118 Min
  Cinema RAW Light ST: 6000 x 3164 886 Mbps: afro 77 Min
  Cinema RAW Light HQ: 6000 x 3164 1800 Mbps: afro 37 Min
  XF-AVC: 4096 x 2160 500 Mbps: afro 136 Min
  XF-AVC S: 4096 x 2160 500 Mbps: afro 136 Min
  XF-HEVC S: 4096 x 2160 135 Mbps: afro 505 Min3
 • Formatet e regjistrimit
  Cinema RAW Light (CRM), XF-AVC (MXF), XF-AVC S (MP4), XF-HEVC S (MP4)
 • Rregjistrimi stafetë
  Po4
 • Regjistrimi me fole dyshe (paralel)
  Po
 • Regjistrim paralel në disa formate
  Po
 • Frekuenca /shpejtësia e kuadrove e sistemit
  Modalitet 59,94 Hz (59,94P / 59,94i / 29,97P / 23,98P)
  Modalitet 50,00 Hz (50,00P / 50,00i / 25,00P)
  Modalitet 24,00 Hz (24,00P)
 • Shpejtësia e bitëve Cinema RAW Light / thellësia e bitëve (PAL)
  12-bit Cinema RAW Light LT:
  FF / 6000 x 3164 / 50P [1160 Mbps]
  FF / 6000 x 3164 / 25P [576 Mbps]
  S35 / 4368 x 2304 / 50P [611 Mbps]
  S35 / 4368 x 2304 / 25P [306 Mbps]
  S16 / 2184 x 1152 / 50P [154 Mbps]
  S16 / 2184 x 1152 / 25P [77 Mbps]

  12-bit Cinema RAW Light ST:
  FF / 6000 x 3164 / 50P [1780 Mbps]
  FF / 6000 x 3164 / 25P [886 Mbps]
  S35 / 4368 x 2304 / 50P [939 Mbps]
  S35 / 4368 x 2304 / 25P [470 Mbps]
  S16 / 2184 x 1152 / 50P [236 Mbps]
  S16 / 2184 x 1152 / 25P [118 Mbps]

  12-bit Cinema RAW Light HQ:
  FF / 6000 x 3164 / 25P [1800 Mbps]
  S35 / 4368 x 2304 / 50P [1910 Mbps]
  S35 / 4368 x 2304 / 25P [954 Mbps]
  S16 / 2184 x 1152 / 50P [479 Mbps]
  S16 / 2184 x 1152 / 25P [240 Mbps]
 • Shpejtësia e bitëve të regjistrimit XF-AVC / modulimi (PAL / MXF)
  4:2:2 10-bit (Kuadër i brendshëm):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [1000 / 750 / 500 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [500 / 375 / 250 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [250 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50i [125 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [125 Mbps]

  4:2:2 10-bit (Long GOP):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [250 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [150 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [50 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50i [50 / 25 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [50 Mbps]
 • Shpejtësia e bitëve të regjistrimit XF-AVC S / modulimi (PAL / MP4)
  4:2:2 10-bit (Kuadër i brendshëm):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [1000 / 750 / 500 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [500 / 375 / 250 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [250 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [125 Mbps]

  4:2:2 10-bit (Long GOP):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [250 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [150 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [50 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [50 Mbps]

  4:2:0 8-bit (GOP i gjatë):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [150 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [100 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [35 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [35 Mbps]
 • Shpejtësia e bitëve të regjistrimit XF-HEVC S / modulimi (PAL / MP4)
  4:2:2 10-bit (Long GOP):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [225 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [135 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [50 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [50 Mbps]

  4:2:0 10-bit (GOP i gjatë):
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 50P [150 Mbps]
  4096 x 2160 ose 3840 x 2160 / 25P [100 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 50P [35 Mbps]
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 / 25P [35 Mbps]
 • Shpejtësia e bitëve e regjistrimit me delegues / Modulimi (PAL)
  4:2:0 8-bit (GOP i gjatë):
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 [35 / 16 / 9 Mbps]
  1280 x 720 [6 Mbps]

  4:2:0 10-bit (GOP i gjatë):
  2048 x 1080 ose 1920 x 1080 [16 / 9 Mbps]5
 • Lëvizje e ngadaltë/shpejtë
  6K RAW: deri në 60FPS
  4K: deri në 120FPS
  4.3K RAW (S35 Crop): deri në 100FPS
  2K (S16 Crop): deri në 180 FPS6
 • Regjistrim në interval
  Po
 • Regjistrim kuadrosh
  Po
 • Pararegjistrim (regjistrim në kujtesë të përkohshme)
  3 Sekonda7
 • Tele-konvertues Digital
  1.5x, 2x, 2.5x, 3x, Off
 • Njësitë ruajtëse të fotove
  Karta SD
 • Madhësia e regjistrimit të fotografive
  4096 x 2160 / 3840 x 2160 / 2048 x 1080 / 1920 x 10808

Sistem

 • Tipi i ekranit
  Panel me prekje LCD kapacitiv 3.5in
 • Rezolucioni i ekranit
  afro 2,76 milionë pika (1280 x RGB x 720)
 • Paraqitja e funksioneve të ekranit me prekje
  Përzgjedhja e pikës së fokusit
  Ndërfaqe e ekranit me prekje për cilësimet e regjistrimit
 • OSD për shkrepje vertikale
  Po
 • Monitori i formës së valës
  Po (Line / Line + Spot / RGB Parade / YPrPb Parade)
 • Paraqitja e ngjyrave false (treguesi i ekspozimit)
  Po (6 Colour Index)
 • Shirita me ngjyra
  SMPTE / EBU / ARIB
 • Ngritje
  Kulmi 1, Kulmi 2 (Ngjyra, Shtimi, Frekuenca e personalizueshme)
 • Zebra
  Niveli 1; Niveli 2; Të dyja
 • Shënuesit
  Aktive/joaktive: qendër, horizontale/vertikale, rrjetë, formati i kuadrit, zona e sigurisë dhe shenja e përdoruesit. Ngjyrë e përzgjedhshme

EVF

 • EVF i integruar
  Jo

Hyrjet/Daljet

 • Hyrja e audios
  2 fole Mini XLR me 3 kunja
  1 minifishë stereo 3,5 mm
  Mikrofona stereo të integruar në trupin e kamerës
 • Dalja e kufjes
  1 minifishë stereo 3,5 mm
 • Dalja e videomonitorit
  1 dalje 3G-SDI (BNC)
 • HDMI
  1 HDMI (Tipi-A)
 • USB
  1 terminal të dhënash USB-C (USB 3.2 Gen1)
 • Dalja SDI
  1 dalje 12G-SDI (BNC)
 • Kodi i kohës
  1 DIN1.0 / 2.3 (hyrje/dalje)
 • Genlock
  1 DIN1.0 / 2.3 (ndahet me Sync & Return)
 • Sinkronizimi
  1 DIN1.0 / 2.3 (ndahet me Genlock & Return)
 • Hyrja DC
  12V (XLR me 4 kunja / 11,5-20V)
 • Mbërthyese shumaksesorëshe
  Po (nëpërmjet trupit të kamerës ose dorezës së sipërme)
 • Terminal i kontrollit në largësi
  1 minifishë stereo 2,5 mm
 • Terminali i lentes
  1 fishë me 12 kunja
 • Kontakti i Ethernet
  1 fole RJ45 (e pajtueshme me 1000BASE-T)
 • Doreza mbajtëse
  1 terminal USB-C (vetëm për dorezën manuale të siguruar)
 • Transmetimi IP / FTP
  Transmetim IP nëpërmjet lidhjes Ethernet/Wi-Fi
  9 Mbps / 4 Mbps: 1920 x 1080 (59,94p / 59,94i / 50,00p / 50,00i)
  UDP / RTP / SRT / RTP+FEC / RTSP+RTP
 • Hyrje LUT e përdoruesit
  Po, ofron LUT të integruar për monitorim.
  Mund të zbatohet LUTs e personalizuar drejtpërdrejt në regjistrimet e brendshme përmes funksionit Look File (i pajtueshëm me skedarët .cube me rrjetë 17 ose 33)
 • Fisha e videos
  1 terminal USB-C (vetëm për monitorin LCD të siguruar)
 • Sinjali Tally
  Po, nëpërmjet Wi-Fi ose Ethernet duke përdorur Protokollin XC
 • Hyrja e sinjalit të kthimit
  1 DIN1.0/2.3 (ndahet me Genlock & Sync)
 • Cilësimet bazë të butonave të funksioneve
  1. MAGN.
  2. PEAKING
  3. WFM
  4. S&F
  5. ISO / GAIN
  6. OBTURATORI
  7. S&F FPS
  8. STATUSI I AUDIOS
  9. WB
  10. SET WB
  11. FUNC
  12. (i pacaktuar)
  13. KYÇJE E VETËFOKUSIMIT
 • Butonat e caktueshëm nga përdoruesi
  13x (Trup) / 3x (Dorezë manuale) / 2x (Monitor LCD)

Të ndryshme

 • Llambë shenje
  Po, 2x
 • Rrotullim me përshtatje
  Po, 3x
 • Mbështetje për aplikacione
  Cinema RAW Development
  XF Utility
  EOS VR Utility
  Aplikacioni Remote Camera Control
  RAW Plugin për Avid Media Access
  RAW Plugin për Final Cut Pro
  XF Plugin për Avid Media Access
  EOS VR Plugin për Adobe Premiere Pro
  CV Metadata Plugin për Adobe After Effects
  Live Link Plugin për Unreal Engine
  CV Metadata Extraction Tool
  MP4 Join Tool
  HEVC Activator
 • Mbështetje për aplikacione smartfoni
  Canon Multi-Camera Control
  Content Transfer Professional
  Kontroll në largësi nga shfletuesi

Ekspozimi

 • Matja e ekspozimit
  Standard / Prozhektor / Dritë e pasme
 • Kompensimi i Ekspozimit
  Ofrohet funksioni i zhvendosjes AE. Vlera e synuar (±8 hapa nga qendra)
 • Modaliteti i ekspozimit automatik
  Iridë automatike/ISO automatike
 • Iris me shtytje automatike
  Po
 • Bllokimi i Ekspozimit
  Jo
 • Cilësimi i kontrollit të vetëpërforcimit
  Po
 • Ndjeshmëria ISO
  Ekran me 1 nivel:9
  100* / 160** / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600 / 51200 / 102400*
  Ekran me 1/3 nivele:
  100* / 125* / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 / 16000 / 20000 / 25600 / 32000 / 40000 / 51200 / 64000* / 80000* / 102400*

  *kur ISO Extended Range është vendosur në AKTIV
  **kur ISO Extended Range është vendosur në JOAKTIV
 • Sistemi i fokusit automatik
  Dual Pixel CMOS AF II + EOS iTR AF X
 • Madhësitë e kuadrit AF
  Full: afro 100% (Vertikal) x afro 100% (Horizontal)
  Zonë e madhe (Vertikal): Diapazoni i shfaqjes së videos afro 97% (Vertikal) x 25% (Horizontal)
  Zonë e madhe (Horizontal): Diapazoni i shfaqjes së videos afro 43% (Vertikal) x 76% (Horizontal)
  Zona: Diapazoni i shfaqjes së videos afro 43% (Vertikal) x 25% (Horizontal)
  Zonë e vogël: Diapazoni i shfaqjes së videos afro 15,9% (Vertikal) x 11,8% (Horizontal)
 • Modalitetet e fokusit automatik
  AF i vazhdueshëm / AF me një shkrepje
 • AF me zbulimin e fytyrës
  Po (sytë/fytyra/koka/trupi)
 • Vetëfokusim me pikasje të kafshëve
  Po (qen/mace)
 • Udhëzuesi i fokusit
  Po, me objektivë të përputhshëm Canon
 • Cilësimi i përforcimit
  -6dB*, -3dB*, -2dB**~48dB, 51dB*, 54dB* 10

  *kur ISO Extended Range është vendosur në AKTIV
  **kur ISO Extended Range është vendosur në JOAKTIV

Shkrehësi

 • Regjimet e kontrollit
  Shpejtësi/Kënd/Skanim i pastër/Shpejtësi obturatori e ngadaltë
 • Shpejtësia e shkrehësit
  1/1~1/2000 (në total nga 45 cilësime)
 • Këndi i shkrehësit
  11,25º deri në 360º në varësi të shpejtësisë së kuadrove
 • Shkrehës i ngadaltë (SLS)
  1/3, 1/4, 1/6, 1/8, 1/12, 1/15, 1/25, 1/30 në varësi nga niveli i kuadrove
 • Skanim i pastër
  23.97 Hz~2000 Hz në varësi të modalitetit të sensorit/shpejtësisë së kuadrove

Figurë e përshtatur

 • Konfigurimet e ruajtura
  C1: Canon 709
  C2: Canon Log 2
  C3: Canon Log 3
  C4: BT.709 Wide DR
  C5: BT.709 Standard
  C6: PQ
  C7: HLG
  C8: EOS Standard
  C9: EOS Neutral
  C10: User10~User20
 • Profilit HDR-HLG
  BT.2100: përkon me ITU-R BT.2100
  Vivid: përkon me "Traditional Colour" në ITU-R BT.2390
 • Matrica e ngjyrave
  Neutral: Riprodhim i saktë i ngjyrave
  Kamera e produksionit: Riprodhim ngjyrash për përdorim në produksion filmash
  Video: Riprodhim ngjyrash me kontrast për transmetime televizive.
 • Parametra rregullimi figure
  Bazamenti kryesor
  Kryesor i zi
  Gama e zezë
  Ngopje e ulët
  Pjerrësi
  Mprehtësia
  Reduktimi i zhurmës
  Detaj i lëkurës
  Sintonizimi i matricës së ngjyrave
  Balancimi i të bardhës
  Korrigjimi i ngjyrës

Të Dhënat e Wi-Fi & GPS

 • Wi-Fi (aksesor opsional pale të tretë)
  I integruar (breza 2,4/5 GHz)
  Mbështet 802.11a/b/g/n/ac
 • Informacion GPS (Aksesor Opsional)
  Vetëm kur është e pajisur me Marrës GPS GP-E2

Balancimi i të bardhës

 • Auto
  Po
 • I paravendosur
  Drita e ditës (5600K), Tungsten (3200K), Kelvin (intervalet 2000K-15000K, 100K), Grupi A, Grupi B
 • Zhvendosja e balancimit të së bardhës
  -5 CC - +5 CC (Drita e ditës/ Tungsten)
  -20 CC - +20 CC (Kelvin)

Kodi i kohës

 • Sistemi i numërimit ngjitës
  Regen / RecRun / Free Run / External / Frame Count

Audio

 • Formati i Regjistrimit
  RAW / XF-AVC: Linear PCM (24-bit / 48 kHz, 4 kanale)
  XF-AVC S / XF-HEVC S: Linear PCM (24-bit / 48 kHz, 4 kanale) ose MPEG2-AAC LC (16 bit 48kHz) 2 kanale

Aksesorët

 • I përfshirë
  Monitori LCD
  Njësia e montimit LCD
  Kablloja e monitorit MC-5U
  Njësia e dorezës
  Doreza e kamerës
  Paketa e baterisë BP-A60N
  Adaptori kompakt i energjisë CA-CP300 B
  Karikuesi i baterisë CG-A20
  Mbajtësi i mikrofonit
 • Opsional
  Paketa e baterisë BP-A60N / BP-A30N
  Paketa e baterisë BP-A30 / BP-A60
  Karikuesi i baterisë CG-A20 / CG-A10
  Adaptori kompakt i energjisë CA-CP300 B
  Kablloja e monitorit MC-5U
  Adaptori i mbërthyeses PL-RF
  EF-EOS R Mount Adapter
  EF-EOS R Control Ring Mount Adapter
  EF-EOS R Drop-In Filter Mount Adapter
  Adaptori i mbërthyeses EF-EOS R 0.71x
  Pulti për kontrollin në distancë të kamerës RC-V100
  Pulti për kontrollin në distancë të kamerës RC-IP100
  Pulti për kontrollin në distancë të kamerës RC-IP1000
  Mikrofoni stereo me drejtim me mbërthyese shumëfunksionale DM-E1D
  Kordoni i mbërthyeses i shkëputur nga kamera OC-E4A
  Kablloja e ndërfaqes IFC-100U / IFC-400U
 • Aksesorët e palëve të treta
  Adaptori i mikrofonit Tascam CA-XLR2d XLR

Energjia

 • Ushqimi (bateria)
  BP-A60N (I përfshirë)
  BP-A30N / BP-A30* / BP-A60* (Opsional) 11
 • Ushqimi (linja elektrike)
  Terminali DC IN 12 V: DC 11,5 V - 20 V (XLR me 4 kunja)
 • Konsumi i energjisë (afro)
  RAW ST, 6000x3164, 59,94P (32,5W)
  RAW ST, 4368x2304, 59,94P (3,4W)
  XF-AVC, 4096x2160, 59,94P (31,6W)
  XF-AVC, 2048x1080, 59,94P (29,7W)
 • Koha e regjistrimit (afro)
  Me paketën e dhënë të baterive BP-A60N:
  RAW ST, 6000x3164, 59,94P: 155 Min (Kuadërplotë)
  RAW ST, 4368x2304, 59,94P: 165 Min (Super35)
  XF-AVC, 4096x2160, 59,94P: 160 Min (YCC422 10 bit)
  XF-AVC, 2048x1080, 59,94P: 170 Min (YCC422 10 bit)

Speficikimet fizike

 • Përmasat (vetëm trupi kryesor)
  afro 142 x 135 x 135 mm
 • Pesha (Vetëm Trupi)
  1540 g
 • Pesha (aksesorët)
  Monitor LCD: Afro 155 g (5,5 oz)
  Njësia e montimit LCD: Afro 260 g (9,2 oz)
  Kablloja e monitorit MC-5U: Afro 25 g (0,88 oz)
  Njësia e dorezës: Afro 300 g (10,6 oz)
  Doreza e kamerës: Afro 270 g (9,5 oz)
  Paketa e baterisë BP-A60N: Afro 465 g (1,0 lb)
  Adaptori kompakt i energjisë CA-CP300 B: Afro 219 g (7,7 oz)
  Battery Charger CG-A20: Afro 145 g (5,1 oz)
  Mbajtësi i mikrofonit + 2 vidha: Afro 60 g (2,1 oz)
 • Intervali i temperaturës së punës
  Afro 0 deri në 40°C (lagështia relative 85%)
  Afro -5 deri në 45°C (lagështia relative 60%)
 1. Regjistrimi RAW ofrohet vetëm nëpërmjet CFexpress
 2. Bazuar në regjistrim 25P në një kartë 512GB
 3. Bazuar në regjistrim 25P në një kartë 512 GB me bite maksimale
 4. Regjistrimi i njëpasnjëshëm nuk ofrohet gjatë regjistrimit RAW ose S&F
 5. Regjistrimi dublikatë ofrohet në XF-AVC, XF-AVC S dhe XF-HEVC S (në varësi të formatit kryesor të përzgjedhur)
 6. Dual Pixel CMOS AF nuk ofrohet gjatë regjistrimit mbi 120FPS
 7. Pararegjistrimi nuk ofrohet gjatë regjistrimit RAW
 8. Në varësi të modalitetit të sensorit dhe formatit të përzgjedhur
 9. Ofrohet kur Base ISO është vendosur në Automatik
 10. Ofrohet kur Base ISO është vendosur në Automatik
 11. Ushqyesi i mbërthyeses shumëfunksionale të aksesorëve dhe komunikimi përmes terminalit LENS nuk ofrohen gjatë përdorimit të baterive origjinale BP-A30 / BP-A60