Kamera DSLR

Canon EOS 77D

Specifikimet

Dimensionet (Gj x Th x L)
131.0 x 99.9 x 76.2 mm
Pesha (me bateri dhe kartë)
Afro 540 g

Specifikimet

 • 24,2 megapikselë

  Kënaquni me detajet dhe qartësinë mahnitëse

 • DIGIC 7

  Për performancë të shpejtë, reaguese

 • 45 pika AF

  Fokusoni shpejt dhe me siguri

 • CMOS AF me Piksela Dyshe

  I shpejtë për fotografi; i qetë për video

 • Video Full HD

  Video të shkëlqyera, on-line dhe në shtëpi

 • IS me 5 akse

  Pakëson dridhjet e kamerës

 • Wi-Fi dhe NFC

  Kontrolli i thjeshtë i kamerës në distancë

 • Bluetooth®

  Lidhje me valë gjithmonë aktive

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  22,3 mm x 14,9 mm CMOS
 • Pikselët Efektive
  Afro 24,20 megapikselë
 • Piksel Gjithsej
  Afro 25,80 megapikselë
 • Raporti i Pamjes
  3:2
 • Filtri me Kalimin e Ulët
  I integruar/I fiksuar
 • Pastrimi i Sensorit
  Sistemi i Pastrimit të Integruar të EOS
 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës
  Ngjyra Parësore

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC 7

Lentja

 • Vendosja e Lentës
  EF/EF-S
 • Gjatësia Vatrore
  I barasvlefshëm me 1,6x gjatësia vatrore e lentës
 • Stabilizim Imazhi
  Stabilizues optik imazhi në lente të pajtueshme

  Film: IS dixhital me 5 akse brenda kamerës i disponueshëm Përmirësime të mëtejshme të qëndrueshmërisë nga lentet në përputhje me Stabilizimin dinamik të imazhit 1

FOKUSIMI

 • Tipi
  Përmes pamorit optik:

  TTL-CT-SIR me një sensor CMOS

  Përmes shikimit live në ekranin LCD:

  Sistem Dual Pixel CMOS AF. Pikselët e zbulimit të fazës të integruar në sensorin e imazhit 2
 • Sistemi AF/ Pikët
  Përmes pamorit optik:

  45 pika AF të llojit të kryqëzuar
  (45 pika AF të tipit të kryqëzuar f/5.6, 27 pika f/8 (9 të tipit të kryqëzuar), pika qendrore është f/2.8 dhe f/5.6 e tipit të kryqëzuar të dyfishtë) 3

  Përmes shikimit live në ekranin LCD:

  Maksimumi 49 pika AF (vendi i fiksuar në rrjetnë 7x7) me anë të zgjedhjes automatike të kamerës 4

  1 pikë AF me pozicion të lirë/ 1 zonë AF (9 pika, rrjeta 3x3) me anë të zgjedhjes manuale 5
 • Sfera e Funksionimit AF
  Përmes pamorit optik:

  EV -3 - 18 (at 23 °C & ISO 100) me pikën e qendrës AF & lente f/2.8 ose më të shndritshme

  Përmes shikimit live në ekranin LCD:

  EV -2 - 18 (në 23 °C & ISO 100) me One-Shot AF
 • Modalitetet AF
  Fokusi AI
  Një Fotografi
  AI Servo (algoritëm AI Servo II)
 • Zgjedhja e pikës AF
  Përmes pamorit optik:

  Zgjedhje Automatike: AF me 45 pikë
  Zgjedhje manuale: AF me pikë të vetme
  Zgjedhje manuale: AF me Zonë
  Zgjedhje manuale: Zonë e Madhe AF
 • Shfaqja e Pikës së Zgjedhur AF
  I treguar nga një LCD transmetuese te kuadruesi dhe ekrani i Kontrollit të shpejtë
 • AF Parashikues
  Po
 • Bllokimi AF
  I kyçur kur butoni shkrehësi është shtypur përgjysmë në modalitetin Një Fotografi AF ose kur butoni AF-ON është shtypur.
 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF
  Gjuajtje e vazhdueshme e blicit të integruar (rrezja efektive deri në 4,0 m) ose i emetuar nga Speedlite opsional i dedikuar
 • Fokusim Manual
  E përzgjedhur te lentja

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e matjes
  Përmes pamorit optik:

  Sensori i matjes RGB+IR 7560 pikselë
  Matja me zonën e ndarë në 63 segmente (9 × 7)
  (1) Matja vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 6,0 % e pamorit)
  (3) Matja e vendit (përafër. 3,5 % e pamorit)
  (4) Matja e qendrës mesatare të përafërt

  Përmes shikimit live në ekranin LCD:

  (1) Matje vlerësuese (315 zona)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 6,0 % e ekranit LCD)
  (3) Matja e vendit (përafër. 2,6 % e ekranit LCD)
  (4) Matja e qendrës mesatare të përafërt
 • Sfera e Matjes
  Përmes pamorit optik:

  EV 1-20 (në 23 °C me 50 mm f/1,4 lentat ISO 100)

  Përmes shikimit live në ekranin LCD:

  EV 1-20 (në 23 °C, ISO 100, matje vlerësuese)
 • Bllokimi AE
  Automatik: Në modalitetin Një fotografi AF me matjen vlerësuese - ekspozimi është i kyçur kur vendoset fokusi.
  Manual: Me buton Kyçi AE në metodat e zonës kreative.
 • Kompensimi i Ekspozimit
  +/-5 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).
 • AEB
  3 fotografi +/-3 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2
 • Ndjeshmëria ISO
  Auto (100-25600), 100-25600
  ISO mund të zgjerohet në H: 51200

  Gjatë regjistrimit të videos: Auto (100-12800), 100-12800)
  ISO mund të zgjerohet në H: 25600 6

Shkrehësi

 • Tipi
  Shkrehësi vatror i rrafshët i kontrolluar elektronikisht
 • Shpejtësia
  30-1/4000 sek (rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (Sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  Balancim automatik i bardhësisë me sensor imazhi
 • Cilësimet
  AWB (Përparësia e ambientit, Përparësia e të bardhës), Ndriçimi i ditës, Në hije, Me re, Dritë tungsten, E bardhë
  Dritë fluoreshente, Blic, Personalizuar.
  Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
  1. Gjykim Blu/Qelibar +/-9 nivele
  2. Gjykim Purpurt/ Jeshile +/-9 nivele
 • Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar
  Po, 1 cilësim mund të rregjistrohet
 • Kllapat WB
  +/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
  3 imazhe në kllapa për lirim të shkrehësit.
  Blue e Përzgjedhshme/pranë Portokallisë ose pranë të Purpurtës/Jeshiles.

Treguesi i kuadrit

 • Tipi
  Pentamirror
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 95 %
 • Magnification
  Afro 0,82x 7
 • Pika e syrit
  Afro 19 mm (nga qendra e lentave të pikës së syrit)
 • Korrigjim i Dioptrisë
  -3 në +1 m-1 (dioptre)
 • Ekrani i Fokusimit
  Fikse (Ekran LCD i tejdukshëm për mbivendosje informacioni)
 • Pasqyrë
  Gjysmë pasqyrë me kthim të shpejtë (Transmetimi: raporti i pasqyrimit prej 40:60, asnjë prerje e pasqyrës me EF600mm f/4 ose më e shkurtër)
 • Informacioni i Treguesit të Kuadrit
  AF informacion: AF pika, konfirmim fokus, mënyra e selektimit të hapësirës AF

  Informacioni i ekspozimit: Shpejtësia e shkrehësit, vlera e hapjes, shpejtësia ISO (shfaqet gjithnjë), kyçja AE, niveli/kompensimi i ekspozimit, rrethi i matjes së vendit, paralajmërimi i ekspozimit, AEB.

  Informacioni i blicit: Blici gati, sinkronizimi me shpejtësi të lartë, kyçja FE, kompensimi i ekspozimit të blicit, drita e zvogëlimit të syrit të kuq.
  Informacionet e imazhit: Informacionet e kartës, shpërthimi maksimal (ekrani 1-shifror), Prioriteti i tonit të theksimit (D+).

  Informacionet e kompozimit: Rrjeta, Niveli elektronike, Raporti i pamjes
  Informacionet e tjera: Ikona e paralajmërimit, zbulimi i flakërimit
 • Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës
  Po, me butonin e Thellësisë së Shikimit Paraprak të Fushës.
 • Mbyllësi i Okularit
  Me rrip

Monitori LCD

 • Tipi
  Ekran me prekje me kënd të lëvizshëm 7,7 cm (3.0") 3:2 Clear View II TFT, rreth pika 1040 K sRGB
 • Mbulimi
  Afro 100%
 • Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)
  Përafër 170°
 • Veshja
  Kundër njollës
 • Rregullim i Ndriçimit
  I rregullueshëm te një nga shtatë nivelet
 • Opsionet e Shfaqjes
  (1) Ekrani i Kontrolleve të Shpejtë
  (2) Cilësimet e Kamerës
  (3) Niveli Elektronik

Blici

 • Blici i Integruar GN (ISO 100, metra)
  12
 • Mbulesa e Blicit të Integruar
  deri në 17mm gjatësia vatrore (35mm ekuivalent: rreth 28mm)
 • Koha e Rimbushjes së Blicit të Integruar
  Afro 3 sekonda
 • Modalitetet
  Automatik, Blici manual, Transmetuesi i integruar Speedlite
 • Zvogëlimi i Syrit të Kuq
  Po - me llambën e zvogëlimit të syrit të kuq
 • Sinkronizimi X
  1/200 sek
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  '+/- 2 EV në rritje 1/2 ose 1/3
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm
 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Sinkronizimi i Perdes së Dytë
  Po
 • Fundi i Këmbëzës / PC
  Po/Jo
 • Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm
  E-TTL II me blicet Speedlite të serisë EX, mbështetja për shumë blice optike pa tela
 • Kontrolli i Blicit të Jashtëm
  përmes ekranit të menusë së kamerës

Shkrepja

 • Modalitetet
  Skena inteligjente automatike (fotografi dhe video), Pa blic, Automatike krijuese, SNC (Portret, Peizazh, Nga afër, Sporte, Portret natën, Skenë natën në duar, Kontrolli i dritës së sfondit HDR, Ushqime, Fëmijët, Dritë qiriri), Filtrat krijues, Programi AE, Përparësia e obturatorit AE, Përparësia e hapjes AE, Manual (fotografi dhe video)
 • Stilet e Fotografisë
  Auto, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të imëta, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktuar nga përdoruesi (x3)
 • Hapësira e Ngjyrës
  sRGB dhe Adobe RGB
 • Përpunimi i imazhit
  Përparësia e Theksimit të Tonit
  Përmirësuesi Automatik i Dritës (4 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
  Zvogëlimi i zhurmës së shpejtësisë së lartë ISO (4 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmës për shumë poza
  Korrigjimi automatik i ndriçimit periferik të lentes, korrigjimi i shmangies kromatike, Korrigjimi i shformimit, Korrigjimi i zbërthimit
  Filtrat krijues (Bardhë e zi me kokrriza, Fokusi i butë, Efekti i syrit të peshkut, Efekti i artit të spikatur, Efekti i bojërave të ujit, Efekti i kamerës lodër, Efekti i miniaturës, HDR)

  Përpunimi i imazhit RAW - vetëm gjatë Rishikimit të imazhit
  Ndryshim madhësie në M ose S1, S2
 • Modalitetet e lëvizjes
  I vetëm, I vazhdueshëm L, I vazhdueshëm H, Kohëmatësi automatik (2s+telekomandë, 10s +telekomandë)
 • Continuous Shooting
  Maks. afro 6 fps. (Shpejtësia ruhet derisa karta e memories është plot (JPEG) 8, 27 imazhe (RAW)) 9 10 11
 • Intervalometer
  I integruar, numri i pozave që mund të zgjidhen nga 1-99 ose pa kufi

Metoda Live View

 • Tipi
  Treguesi elektronik i kuadrit me sensorin e imazhit
 • Mbulimi
  Afro 100% (horizontalisht dhe vertikalisht)
 • Niveli i Kuadrove
  29.97 fps
 • FOKUSIMI
  Fokusimi Manual (Zmadhon imazhin 5x ose 10x në të gjitha pikat në ekran)

  Fokusi automatik: Dual Pixel CMOS AF (Zbulimi i fytyrës dhe AF me gjurmim, FlexiZone-Multi, FlexiZone-Single),

  AF për një shkrepje dhe Servo AF mund të zgjidhen për fotografi dhe film
 • Matja
  Matje vlerësuese në kohë reale me sensor imazhi.
  Matje vlerësuese, matje e pjesshme, matje pikash, matje mesatare e vlerësuar e qendrës.
 • Opsionet e Shfaqjes
  Mbivendosja e rrjetës (x3), Histogrami, Niveli elektronik

Lloji i skedarit

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG: I mirë, Normal (Exif 2.30 [Printim Exif] i përshtatur) / Rregulli i konstruktit për sistemin e Skedarit të Kamerës (2.0)

  RAW: 14 bitë, RAW origjinal i Canon versioni i 2-të
  Formati i Urdhrit të Printimit Digital [DPOF] Versioni 1,1 i pajtueshëm
 • Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  RAW, RAW + L i mundshëm.
 • Madhësia e Imazhit
  JPEG 3:2: (L) 6000 x 4000, (M) 3984 x 2656, (S1) 2976 x 1984, (S2) 2400x1600,
  JPEG 4:3: (L) 5328x4000, (M) 3552x2664, (S1) 2656x1992, (S2) 2112x1600,
  JPEG 16:9: (L) 6000x3368, (M) 3984x2240, (S1) 2976x1680, (S2) 2400x1344,
  JPEG 1:1: (L) 4000x4000, (M) 2656x2656, (S1) 1984x1984, (S2) 1600x1600,
  RAW: (RAW) 6000x4000
 • Lloji i Filmit
  MP4 (Video: H.264 Intra-kuadro / inter-kuadro, Audio: AAC, niveli i regjistrimit mund të rregullohet manualisht nga përdoruesi)
 • Madhësia e Filmit
  1920 x 1080 (59,94, 50 kuadro/sek) inter-kuadro
  1920 x 1080 (29,97, 25, 23,98 kuadro/sek) inter-kuadro
  1920 x 1080 (29.97, 25) inter-kuadro të lehta
  1280 x 720 (59.94, 50 fps)  inter-kuadro
  1280 x 720 (29,97, 25) inter-kuadro të lehta
  640 x 480 (29,97, 25) inter-kuadro
  640 x 480 (29,97, 25) inter-kuadro lite
 • Gjatësia e Filmit
  Kohëzgjatja maksimale 29 min 59 sek, Madhësia maksimale e skedarit 4 GB (Nëse madhësia e skedarit e kalon 4 GB, do të krijohet një skedar i ri automatikisht)
 • Dosjet
  Dosjet e reja mund të krijohen dhe zgjidhen me dorë
 • Numërimi i Skedarëve
  (1) Numëri i Njëpasnjëshëm
  (2) Rivendosja Automatike
  (3) Rivendosja Manuale

Veçori të tjera

 • Funksionet e Personalizuar
  14 funksione të personalizuara
 • Etiketimi i të Dhënave Meta
  Informacioni i të drejtës së autorit të përdoruesit (mund të vendoset në kamera)
  Vlerësimi i imazhit (0-5 yje)
 • Ndriçimi / Paneli LCD
  Po/Po
 • Sensor Inteligjent Orientimi
  Po
 • Zmadhimi i rishikimit
  1,5x - 10x
 • Formatët e Shfaqjes
  (1) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele)
  (2) Imazh i vetëm
  (3) Indeks me 4 imazhe
  (4) Indeks me 9 imazhe
  (5) Indeks me 36 imazhe
  (6) Indeks me 100 imazhe
  (7) Kalo në ekran
 • Panorama
  Zgjedhja e imazhit: Të gjithë imazhet, sipas Datës, sipas Folderit, Filmat, të Palëvizshme
  Koha e rishikimit: 03-01-02/20-05-10 sekonda
  Përsëritja: Ndezur/Fikur
  Muzika në sfond: Ndezur/Fikur
  Efekt i kalimit: Fikur, Rrëshkitje 1, Rrëshkitje 2, Zbehje 1, Zbehje 2, Zbehje 3
 • Histogrami
  Ndriçimi: Po
  RGB: Po
 • Njoftimi i Theksimit
  Po
 • Fshirja/Mbrojtja e Imazhit
  Spastroni: Zgjidhni imazhin, zgjidhni diapazonin, të gjitha imazhet në dosje, të gjitha imazhet në një kartë, të gjitha imazhet e gjetura (gjatë kërkimit të imazheve)
  Mbrojtja: Një imazh i vetëm, zgjidhni diapazonin, të gjitha imazhet në dosje, të gjitha imazhet në një kartë, të gjitha imazhet e gjetura (gjatë kërkimit të imazheve)
 • Kategoritë e Menysë
  (1) Menyja e fotografimit (x5)
  (2) Menyja e rishikimit (x3)
  (3) Menuja e konfigurimit (x5)
  (4) Menyja e opsioneve të ekranit
  (5) Menyja ime
 • Gjuhët e Menysë
  25 gjuhë
  anglisht, gjermanisht, frëngjisht, hollandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, rumunisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale, koreanisht dhe japonisht
 • Përditësimi i Firmuer
  Përditësimi i mundshëm nga përdoruesi.

Ndërfaqja

 • Kompjuter
  USB me shpejtësi të lartë
 • Tjetër
  Dalja e videos (PAL/ NTSC) (e integruar me terminalin USB), dalja mini HDMI (e pajtueshme me HDMI-CEC), Mikrofoni i jashtëm (mini-fisha 3,5 mm stereo)

Printimi i Drejtpërdrejtë

 • Printerët Canon
  Printerat Fotografikë Kompaktë të Canon dhe Printerat PIXMA që lejojnë përdorimin e PictBridge
 • PictBridge
  Po

Memoria

 • Tipi
  SD, SDHC, SDXC (kompatibël me UHS Speed Class 1)

Sistemi operativ i mbështetur

 • PC dhe Macintosh
  Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 (Me Microsoft .NET Framework 4.5 të instaluar) [24]

  Mac OS X 10.9 / 10.10 / 10.11 / 10.12

Programi kompjuterik

 • Përpunimi i imazhit
  Digital Photo Professional 4 për përpunim të imazheve RAW
 • Tjetër
  EOS Utility
  Regjistrimi i lentes EOS po ashtu
  Mjeti i regjistrimit të shërbimit të uebit të EOS
  Muzika shembull e EOS
  Modifikuesi i Stilit të Fotografisë

  Aplikacioni Camera Connect i disponueshëm në pajisjet iOS dhe Android

Burimi i Energjisë

 • Bateri
  1 x bateri e karikueshme Li-ion LP-E17
 • Jeta e baterisë
  Inkuadruesi: Afro 600 (në 23°C, AE 50%, FE 50%) 12]
  Inkuadruesi: Afro 550 (në 0°C, AE 50%, FE 50%)
  Live View: Rreth 270 (në 23°C, AE 50%, FE 50%)
  Live View: Rreth 230 (në 0°C, AE 50%, FE 50%)
 • Treguesi i Baterisë
  5 nivele
 • Kursimi i Energjisë
  Energjia fiket pas 10/30 (10 sek kur përdoret pamori/30 sek kur përdoret shikimi live ose funksionet e tilla si luajtja e imazheve, etj.) sek, 30 sek, 1, 2, 4, 8, ose 15 min.
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Adaptor AC AC-E6(N), Bashkues DC: DR-E18, Karikues baterie LC-E17E

Aksesorët

 • Treguesi i kuadrit
  Kupë syri Ef
  Kuadri i gomës Ef
  Lente me rregullim dioptrik të serisë E
  Zgjatuesi i kupës së syrit EP-EX15II
  Zmadhuesi MG-Ef
  Gjetësi i këndit C
 • Kasë
  Kasë gjysmë e fortë EH26-L / EH27-L
 • Transmetues skedash me valë
  Transmetimi Wi-Fi i integruar:

  Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n), (vetëm 2.4 GHz), me mbështetje për Dynamic NFC 13 (Lidhja NFC është e mundur vetëm me pajisjet Android të pajtueshme)

  Bluetooth® (Version specifikimi 4.1, Teknologji Bluetooth me energji të ulët) 14 15
 • Lentet
  Të gjitha lentet EF dhe EF-S
 • Blici
  Canon Speedlites (90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III-RT, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX II-RT, Macro-Ring-Lite, MR-14EX, Macro-Ring-Lite, MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT)
 • Telekomanda/Çelësi
  Remote Switch RS-60E3, Remote Controller RC-6, Remote Controller BR-E1, Timer Remote Controller TC-80N3 16
 • Tjetër
  Mikrofoni i drejtuar stereo DM-E1
  GPS Reciever GP-E2
  Rripi i Dorës E2, GP-E2

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. Objektivat e mëposhtëm nuk mbështesin stabilizim digjital nga brenda kamerës: EF50mm f/1.0L USM EF300mm, f/2.8L IS II USM EF600mm f/4L USM, EF50mm f/1.2L USM EF400mm f/2.8L USM EF600mm f/4L IS USM, EF85mm f/1.2L USM EF400mm f/2.8L II USM EF600mm f/4L IS II USM, EF85mm f/1.2L II USM EF400mm f/2.8L IS USM EF800mm f/5.6L IS USM, EF200mm f/1.8L USM EF400mm f/2.8L IS II USM EF1200mm f/5.6L USM, EF200mm f/2L IS USM EF500mm f/4L IS USM EF28-80mm f/2.8-4L USM, EF300mm f/2.8L USM EF500mm f/4L IS II USM EF200-400mm f/4L IS USM Extender, EF300mm f/2.8L IS USM EF500mm f/4.5L USM 1.4x
 2. Dual Pixel CMOS AF - AF është i mundur në një zonë rreth 80% vertikalisht x 80% horizontalisht në kuadër
 3. Pikat AF periferike të tipit të kryqëzuar nuk do të funksionojnë si pika AF të tipit të kryqëzuar me lentet e mëposhtme: EF 35-80mm f4-5.6 (II/III/USM), EF35-105mm f4.5-5.6 (USM). EF 80-200mm f4,5-5,6 (II)
 4. Numri maksimal i kuadros AF varet nga raporti i aspektit të imazhit të zgjedhur
 5. Dual Pixel CMOS AF - AF është i mundur në një zonë rreth 80% vertikalisht x 80% horizontalisht në kuadër
 6. Indeksi i ekspozimit të rekomanduar
 7. me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt
 8. Rezolucioni i madh/i mirë (Cilësia 8)
 9. Bazuar në kushtet e testimit të Canon, JPEG, ISO 100, Stili i fotografisë standarde. Ndryshon në varësi të subjektit, llojit dhe kapacitetit të kartës së kujtesës, cilësisë së rregjistrimit të imazhit, shpejtësisë ISO, modalitetit të shtypjes, Stilit të Fotografisë, Funksioneve të personalizuara, etj.
 10. Shpejtësia e qëndrueshme e regjistrimit të vazhdueshëm është testuar bazuar në standardin e testimit të Canon. Funksioni kërkon një kartë memorieje të përputhshme SDHC/SDXC UHS kategoria e shpejtësisë 1, numri total i kuadrove të regjistruara ndryshon në varësi të subjektit të regjistrimit, parametrave dhe markës së kartës së memories
 11. Shpejësi shkrepjesh të vazhdueshme maksimale me 1/1500 sek. ose shpejtësi më e lartë e shkrehësit, aperturë maksimale (ndryshon sipas lentes), shkrepje Anti-dridhje i çaktivizuar, me bateri Battery Pack LP-E17 të karikuar plotësisht dhe temperaturë ambienti (23°C/73°F).
 12. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe
 13. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
 14. E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët. Fjala markë dhe stemat e "Bluetooth®" janë marka të regjistruara tregtare pronë e "Bluetooth SIG, Inc." dhe çdo përdorim i këtyre markave nga "Canon Europe Ltd." bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.
 15. Lidhja Bluetooth kërkon një pajisje smart të pajisur me Bluetooth versioni 4.0 (ose më të ri). Kërkon gjithashtu që pajisja smart të përdorë sistemin operativ iOS 8.4 (ose më të ri) ose Android 5.0 (ose më të ri) si edhe versionin më të fundit të aplikacionit Camera Connect të instaluar
 16. Kërkon adaptor telekomande RA-E3