Kompakt Dixhital

Canon PowerShot ZOOM

Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
Temperatura: 0˚C - 40˚C
Lagështia: 10 - 90 %
Dimensionet (Gj x Th x L)
33.4 mm x 50.8 mm x 103.2 mm
Pesha
Afro 145 g
Powershot Zoom
PowerShot ZOOM
Powershot Zoom
PowerShot ZOOM
Powershot Zoom
PowerShot ZOOM
Powershot Zoom
PowerShot ZOOM
Powershot Zoom
PowerShot ZOOM

Specifikimet

 • Sensor 12-megapikselësh

  Shkrepni imazhe të pasura, të detajuara plot qartësi për të mbajtur kujtime që zgjasin për shumë kohë

 • Zmadhim 3-nivelësh

  Ndërroni shpejt mes gjatësive fokale 100mm, 400mm, 800mm1

 • Fotostabilizim optik me 4 akse

  Shkrepni e shikoni në përdorim dore me më pak lodhje

 • Video në Full HD

  Shkrepni filmime të cilësisë së lartë që mund të modifikohen dhe ndahen me lehtësi

 • USB-C

  Për karikim të shpejtë e praktik

 • Wi-Fi dhe Bluetooth®4

  Lidhuni dhe ndani me lehtësi me të tjerët

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  CMOS 1/3-inçësh
 • Pikselët Efektive
  Maks. afërsisht 12.1 megapikselë

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC 8

Unaza e kontrollit

 • Gjatësia vatrore
  [100/400 mm (format 35mm)
  Zmadhim digjital: x2 (ekuivalent 800 mm)]1
 • Zmadhimi
  1.2x / 4.8x / 9.6x (në 100/400/800 mm)
 • Hapja maksimale e diafragmës
  W: f/5.6, T: f/6.32
 • Ndërtimi
  11 elemente në 8 grupe
 • Stabilizim Imazhi
  Po3
 • Fushëpamja reale (foto)
  24.5° / 6.2° / 3.1° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja reale (film)
  22.6° / 5.7° / 2.8° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja e dukshme (foto)
  28.6° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja e dukshme (film)
  26.4° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja 1000m (foto)
  434m / 108m / 54m (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja 1000m (film)
  400 m / 100 m / 49m (në 100/400/800 mm)

FOKUSIMI

 • Tipi
  Pikasje kontrasti (mbulim afro 100%)
 • Sistemi AF / Pikët
  AF me një shkrepje
  Servo AF për filma
 • Distanca më e Vogël e Fokusimit
  W: 1m / T: 4.5m

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e Matjes
  Matja vlerësuese (384 zona)
 • Kompensimi i Ekspozimit
  ±3 nivele në rritje 1/3-nivelëshe
 • Ndjeshmëria ISO

  Indeksi i ekspozimit të rekomanduar

  AUTO (fikse 100 – 3200)

Shkrehësi

 • Shpejtësia
  AUTO (1/8000 - 1/30)4

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  AUTO

optik

 • Tipi
  OLED 0.39-inçësh EVF
 • Numri i pikave
  2,36 milion pika
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 100%5
 • Pika e syrit
  Afro 22 mm
 • Korrigjim i Dioptrisë
  Afro -3 në +1 m-1 (dpt)
 • Shpejtësia e freskimit
  59,94 fps

Monitori LCD

 • Tipi
  Vetëm inkuadruesi

me përplasje

 • Modalitetet
  Jo

Shkrepja

 • Modalitetet
  AUTO6
 • Regjistrimi i vazhdueshëm
  Zmadhimi afro 10 fps7
 • Kohëmatës intervali
  Jo

Llojet e Skedave

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG (pajtohet me DCF 2.0 dhe Exif 2.31)
 • Lloji i Filmit
  MP4 (NTSC/PAL)

Piksela regjistrimi / Kompresion

 • Madhësia e Imazhit
  4000 x 3000 (4:3)
 • Madhësia e Filmit
  1920 x 1080 
  29.97/23.98 fps (NTSC), 25.00 fps (PAL)8
 • Mikrofon
  Stereo
 • Altoparlanti
  Jo

Veçori të tjera

 • Gjuhët e Menysë
  31 gjuhë

Lidhshmëria

 • Lidhje me kabllo
  USB Type-C9
 • Lidhshmëri Wireless
  Wi-Fi, IEEE802.11b/g/n, 2.4GHz10
 • Tjetër
  Bluetooth (BLE, V4.2)

Memoria

 • Tipi
  microSD / microSDHC / microSDXC

Softueri

 • Tjetër
  Pajtohet me Camera Connect

Energjia

 • Bateri
  Bateri e integruar e karikueshme me jone litiumi
 • Jeta e Baterisë
  Koha e shikimit: afro 70 min.
  Numri i pozave të mundshme: afro 150
  Koha e filmimit: afro 60 min.
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Mund të karikohet/ushqehet me USB Type-C 11

Aksesorët

 • Tjetër
  Rrip dore, kabllo ndërfaqeje dhe manual udhëzimesh

Speficikimet fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 0˚C - 40˚C
  Lagështia: 10 - 90 %
 • Rezistenca ndaj ujit/pluhurit
  Jo
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  33.4 mm x 50.8 mm x 103.2 mm
 • Pesha
  Afro 145 g12
 1. "zmadhim me 3 nivele", i ndërrueshëm: 100 → 400 → 800 → 100…
 2. Aperturë fikse
 3. Pajisur me kontroll fotostabilizimi optik për të përmirësuar aftësitë në shkrepje e filmime, dhe pamjen kur përdoret EVF. (matja standarde CIPA nuk është e mundur)
 4. Diafragmë elektronike; gjatë filmimit kamera përdor shpejtësi shkrehjeje mes 1/4000 - 1/30 sekondë
 5. Në vijën e syrit afro 22 mm
 6. Vija AE e ngjashme me modalitetin e sporteve
 7. AF fikse me One-Shot AF
 8. Koha maksimale e regjistrimit është 9 min. 59 sek. për rast. Gjatë lidhjes me Wi-Fi nuk mund të kryhen filmime.
 9. Mbështet USB-PD
 10. Nuk mund të kryhen filmime gjatë lidhjes me Wi-Fi.
 11. Kur shkrepni video ose foto korrenti i kalon vetëm kamerës pa karikuar baterinë e brendshme. Koha e karikimit me Canon PD-E1 është afro 1 orë 50 min.
 12. Pesha e produktit, duke përfshirë një kartë të pajtueshme memorieje dhe baterinë e integruar, sipas udhëzimeve të CIPA.
* E pajisur me teknologjinë Bluetooth® me energji të ulët. Fjala markë dhe stemat e "Bluetooth®" janë marka të regjistruara tregtare pronë e "Bluetooth SIG, Inc." dhe çdo përdorim i këtyre markave nga "Canon Europe Ltd." bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës. "Wi-Fi®" është markë e regjistruar tregtare e "Wi-Fi Alliance".
Stemat, marka dhe fjala "Bluetooth®" janë marka të regjistruara tregtare në pronësi të "Bluetooth SIG, Inc." dhe çdo përdorim i këtyre markave nga "Canon Inc." kryhet nën licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.