Njësia Flatbed Scanner Unit 102 nga Canon

Skanoni një larmi të madhe të dokumenteve me rezolucion dhe shpejtësi të larta, me aksesorin kompakt me shtrat të sheshtë për skanerin tuaj me ADF

Kërkoni informacione

Canon Flatbed Scanner Unit 102

Skanoni dokumente të lidhura, libra dhe artikuj delikatë deri në A4

Shoqëruesi ideal për skanerin tuaj të serisë DR të Canon, njësia Flatbed Scanner Unit 102 me rendiment të lartë dhe me veçori të ndryshme ofron regjistrimin e imazheve me shpejtësi të lartë, rezolucionin 600 dpi dhe një efikasitet mbresëlënës në energji.

Shikoni specifikimet e plota

Fleta e të dhënave (PDF)

Canon Flatbed Scanner Unit 102

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

A4 colour document scan speed

Shpejtësi e skanimit të dokumenteve A4 me ngjyra

High resolution scanning

Skanim me rezolucion të lartë

Scan thick documents or magazines

Skanoni dokumente të trasha ose revista

Easy, intuitive scanning

Skanim i lehtë dhe me intuitë

USB Connection

Lidhje USB

Shikoni specifikimet e plota

Flatbed Scanner Unit 102
Flatbed Scanner Unit 102 WITB

Çfarë ka në kuti

Njësia Flatbed Scanner Unit 102

Adaptori AD

Kablloja elektrike

Kabllo USB

Disku i parametrizimit

Udhëzime për konfigurimin

Produktet përkatëse