VarioPrint i300
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Teknologjia e Printimit

Inkjet, drop-on-demand, piezoelektrik

bojë

Boja pigmenti me bazë uji, ekskluzive e

Madhësia e pikave

E ndryshueshme, multi-nivel

Shpejtësia e printimit (figura/min)

VarioPrint i300: 300 A4 figura / 153 figura A3 dyanëshe
VarioPrint i300: 175 figura A4 / 94 figura A3 njëanëshe
VarioPrint i200: 200 A4 figura / 109 figura A3 dyanëshe
VarioPrint i200: 175 figura A4 / 94 figura A3 njëanëshe

Shpejtësia speciale (figura/min)

VarioPrint i300: 200 A4 figura / 107 figura A3 dyanëshe
VarioPrint i300: 168 A4 figura / 94 A3 figura njëanëshe
VarioPrint i200: 150 A4 figura / 81 figura A3 dyanëshe
VarioPrint i200: 150 figura A4 / 81 figura A3 njëanëshe

Cikli i punës

1,000,000 – 10,000,000 A4 shtypje/muaj

Rezolucioni i printimit

600x600 dpi me multinivel (1200 dpi perceptuar)

Letra

Pesha e Letrës

60–300 gsm

Baza

Pa veshje, me trajtim me bojë, me veshje me bojë, pa veshje ofseti, me veshje ofseti, skeda, NCR

Konfigurim standard

1 modul për futjen e letrës (PIM), PIM standarde ose PIM Flex XL
1 stivosës me kapacitet të lartë

Madhësitë e letrës

203 x 203mm - 488 x 320mm
178 x 254 mm (me guidë opsionale)
203×203 mm - 350×500 mm (350×508 mm1) me "PIM Flex XL"

Kapaciteti i letrës

4600 fletë A4 (80 g/m2) me një PIM
9200 fletë A4 (80 g/m2) me dy PIM
13,800 fletë A4 (80 gm2) me tre PIM
23 400 fletë A4 (80 gsm) me tre PIM dhe sirtarë dyshë letre

Modul i Futjes të Letrës Standard (PIM)

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1700 fletë (80 gsm) konfigurim standard
2 x 600 fletë, 2 x 3300 fletë A4 (80 gsm) me sirtarë dyshë letre

Kapaciteti standard i letrës

4600 fletë konfigurim standard
7800 fletë A4 me sirtarë letre dyshë

Madhësia e Letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm
178 x 254 mm (me guidë opsionale)

Përmasat (Gj x Th x L)

922 x 1150 x 716 mm

Pesha

240 kg

Modul për futjen e letrës Flex XL

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1650 fletë (80 gsm)

Kapaciteti standard i letrës

4500 fletë

Madhësia e Letrës

Sirtarët 1 dhe 2: 203 x 203 mm - 488 x 320 mm
Sirtarët 3 dhe 4: 203 x 208 mm - 350 x 500 mm

Përmasat (Gj x Th x L)

922 x 1150 x 716 mm

Pesha

240 kg

Stivues me Kapacitet të Lartë

Stivat

2 x 3,000 fletë (80gsm) për stivues

Përmasat (Gj x Th x L)

899 x 745 x 1040 mm
899 x 1250 x 1040 mm me sirtarin stivues të nxjerrë

Pesha

Bosh 120 kg, plot 300 kg

Njësia e integruar e montimit të kamerës

Kontroll i brendshëm me kamera

Përmasat (Gj x Th x L)

305×745×1040 mm

Pesha

45 kg

Kontrollues PRISMAsync

Network Connectivity

E brendshme: 1 x 10 Gbit Ethernet;
E jashtme: 2 x 1 Gbit (10/100/1000 Base-T)
TCP/IP (LPR /LPD, 9100 Socket), Static IP / Auto-IP (DHCP), IPv4, IPv6 (vetëm në modalitetin Printim dokumentesh)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PDF 1.7 (Extension Level 3), PDF-X (mbështetje për APPE 4.x RIP), PDF/VT (Level 1), Postscript, PPML 2.2, IPDS IS/3, SRA PCL6

Dorëzimi i punës

lpr, Hotfolders nëpërmjet WebDAV, Socket (transmetim), JDF/JMF, IPP 2.0, në largësi PDF drejtues

Protokollët

SNMP v1, SNMP v3, Host Resources MIB, MIB II, Printer MIB, Job Monitoring MIB, Job Management MIB (pjesërisht), IEEE 802.1x

Spot Color Libraries

PANTONE+ Solid (me veshje dhe pa veshje), PANTONE GOE (me veshje dhe pa veshje), HKS (K,N), HKS (K,N) 3000+, PANTONE+ Solid 336 New (me veshje dhe pa veshje)

Kërkesat e lidhjes

Siguresa e lidhjes

230/400 VAC, 100A; 100-240 VAC, 13-20A; 100-240 VAC, 13-20A; 200-240 VAC, 13-20A; 100-240 VAC, 13-20A

Konsumi i energjisë - printim

14,9 kW

Konsumi i energjisë - në pritje

7,1 kW

Konsumi i energjisë - në fjetje

0,9 kW

Ajër i kompresuar

8-12 bar, i thatë dhe pa vaj

Ujë

Sistemi i ujit të kundërt osmozë

Mjedisi

Temperatura

Diapazoni optimal 20-26°C

Lagështia

Gama optimale 30–50 °C

Zhurma e punimit

Printimi 71 dB, Në gatishmëri 61 dB

Të dhëna fizike*

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia

8800 × 2750 x 2400 mm

Pesha

Afro 8500 kg

Opsionet

Printer

ColorGrip
MICR

Sirtarë letre

Moduli i dytë dhe i tretë i hyrjes së letrës, "Standard PIM" ose "PIM Flex XL"
Sirtarë letre dyshë

Stivues me Kapacitet të Lartë

Sitvosësi i dytë me kapacitet të lartë
Powerlift

Finiturë e brendshme

Ndërfaqe DFD
Ndërfaqe SFD

PRISMAsync

DPlink
DocBox
Panel PRISMAlytics

  1. përmes sirtarit të daljes
* Të dhënat fizike jepen për një konfigurim standard që përfshin një PIM dhe një stivues kapaciteti të lartë