VarioPrint i300

VarioPrint i300

Printim me bojë me shpejtësi të lartë. Tani në fletë.

Kërkoni informacione

Fleksibilitet produkti për përdorime fitimprurëse

Një presë fletësh tejet novatore, volumi të lartë, me ngjyra, me bojë, që kombinon avantazhet e provuara të produktivitetit të lartë të teknologjisë me bojë, së bashku me zhdërvjelltësinë e fletëve të prera dhe opsionet fleksibël të materialeve.

Shikoni specifikimet e plota

See brochure

VarioPrint i300

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Teknologji e provuar inkjet

Printim produktiv me shpejtësi të lartë me deri në 304 faqe A4

Printim deri në madhësi B3 (350x500 mm)

Deri në 8 lloje të ndryshme të letrës për punë

Futje e deri në 23 400 fletëve letre A4

Një gamë e gjerë e materialeve dhe përdorimeve me opsionin ColorGrip

Punim i automatizuar për produktivitet nga cepi në cep

Procesi i përfundimit në linjë (përgatitje broshurash, shpimi i vrimave, etj.)

Kontroll cilësie inteligjent dhe i automatizuar

Shikoni specifikimet e plota

VarioPrint i300 specification
video full bleed printer

Teknologji VarioPrint i-Series iQuarius

Funksionimi i teknologjisë me bojë në presat me fletë

Shikoni videon

Produktet përkatëse

Explore further