Softueri "Professional Print"

Canon varioPRINT 140 Series QUARTZ

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

 • Përshkrimi
  Printer / skaner / fotokopjues bardhezi
 • Imaging technology
  DirectPress®
 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner mono-komponent
 • Rezolucioni i motorit
  600 x 2400 dpi
 • Karakteristikat
  Teknologjia Toner Transfer Fusing (TTF), teknologjia HeatXchange, rimbushja e letrës dhe tonerit gjatë përdorimit; përdorimi automatik në dy anë (deri në 300 g/m2), regjistrimi aktiv
 • Opsionet
  Drita njoftuese për operatorin me funksione paralajmëruese të rregullueshme, ndërfaqja CCD
 • Shpejtësia e printimit (në një anë dhe në dy anë)
 • A4
  143 ipm
 • A3
  75 ipm
 • SRA3
  70 ipm

Segment

 • Volumi i rekomanduar mesatar i printimit (A4)
  200 000 - 800 000
 • Cikli i punës (A4)
  2,300,000 imazhe në muaj

General

 • Përdorimi i përdoruesit
  Panel i përdorimit i integruar me ekran me prekje me ngjyra të plota 15";
  Integrim i plotë i motorrit / kontrolluesit me një pikë të kontrollit
  Pulti "PRISMAsync"
  Kontrolli në largësi: aplikacioni për iOS/Android
  Monitorimi në largësi: në desktop nëpërmjet Remote User Interface
  Leximi nga Larg i Matësit: transmetim i sigurtë dhe i thjeshtë i leximeve të matësit
  Diagnostifikimi nga Larg: për kohë maksimale në punë të printerit
  Përmirësimi i softuerit në largësi: gjithmonë softueri dhe funksionaliteti më i fundit
  i disponueshëm
  integrim uniFLOW
 • Koha e ngrohjes
  150 - 270 sekonda, në varësi të sasisë së tonerit në pastrues
 • Koha e kopjimit të parë
  Nga njëra anë: 3,9 sekonda
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Nga njëra anë dhe i gërshetuar: 5,1 sekonda
 • Toleranca e regjistrimit
  Maksimumi +/- 0,5mm (imazhet A4)
 • Dimensionet e motorrit kryesor (GjxThxL)
  1130 x 765 x 1040 mm (duke përjashtuar ndërfaqen e përdoruesit)
  1130 x 765 x 1430 mm (duke përfshirë ndërfaqen e përdoruesit)
 • Pesha e motorrit kryesor
  263 kg (me Skanerin / Ushqyesin automatik të dokumentit)
 • Certifikatat
  Në përputhje me EPA Energy Star®/ TEC, RoHS, Cetecom /
  CE kategoria A, FCC kategoria A, UL / TüV / CE, REACH
 • Siguria e produktit dhe mjedisi
  Në përputhje me EPA/TEC, në përputhje me RoHS, Cetecom / CE kategoria A, FCC kategoria A, UL / TüV / CE, VCCI, ErP, RoHS Kinë, CRDH FDA (SHBA), WEEE, Standardet ekologjike të prokurimit, EAC, KC, RCM, International Energy Star
 • Përputhje të tjera
  Section 508, EPEAT SILVER, certifikata për zbehjen e bojës
 • Sistemi i përdorimit
  Windows 10
 • Processor
  3,1 GHz
 • Kujtesa
  4GB
 • Hard disku
  500 GB
 • Ndërfaqja
  10/100/1000 Base-T
 • Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes
  APPE (Adobe® PDF Print Engine): Adobe® PostScript® 3TM/ në transmetim PostScript®; PPML/GA niveli 1; PPML versionet 1.5, 2.1 dhe 2.2
  PDF 1.7; PCL 6; XPS; IPDS (opsione); mbështetja për Xerox® PPP
 • Gërmat
  136 germa të tipit 1 për gjuhët e alfabetit latin
  Përdorimi i germave PostScript përmes Settings Editor
 • Protokollët
  TCP/IP (LPR/LPD, fisha), IP statike/automatike SMB (me DHCP), SNMP v1-v3 (printer MIB, MIB privat), monitorimi i punës MIB, IPP
 • Shoferët e printerit
  PS3 UPD - Windows Server 2003(R2) / Vista/ Windows Server 2008/ Windows 7/ Windows Server 2008 R2/ Windows 8/ Windows server 2012/ Windows 8.1/ Windows 2012 R2/ Windows 10/ Windows Server 2016
  PS3 PPD - Windows i trashëgimisë dhe MAC/ Linux-CUPS/ tjetër
  PS3 - Macintosh (Mac OS 10.6/10.7/10.8/10.9/10.10/ 10.11/ 10.12/ 10.13)
  PCL6 UPD - Windows Server 2003(R2)/Vista /Windows Server 2008/ Windows 7/ Windows Server 2008 R2/ Windows 8/ Windows server 2012/ Windows 8.1/ Windows 2012 R2/ Windows 10/ Windows Server 2016
  PCL6 GPD - Windows i trashëgimisë dhe MAC/ Linux-CUPS/ tjetër
  MicroSoft XPS UPD – Microsoft Windows Client Vista/ Windows Server 2008/ Windows 7/ Windows Server 2008 R2/ Windows 8/ Windows server 2012/ Windows 8.1/ Windows 2012 R2/ Windows 10/ Windows Server 2016
  Tipi i pajisjes SAP (SAP R/3 4.6 dhe më të larta)
 • Siguria
  Grirja elektronike, HTTPs, muri mbrojtës, PIN për Doc Box, vërtetimi i përdoruesit për SDS, disku i ngurtë i lëvizshëm, IPv6, licenca për mbrojtjen e softuerit (kontrolluesi i integritetit), vërtetimi i përdoruesit për rolin e përdoruesit: operatori kryesor, administratori i sistemit dhe përfaqësuesi i shërbimit
 • Karakteristikat
  Plani (8 orë përpara), DocBox për modifikimin e përparuar të punës, një radhë dhe administrimi i punës për kopjimin dhe printimin, mbledh-ndërsa-pret ndërsa-printon ndërsa-pastron, përpunimi i punëve të shumta, detyra të shumta (printim / kopjim / skanim), në përputhje me lidhësin JDF, leximi i matësit në largësi, diagnostikimi në largësi, përmirësimi i softuerit në largësi dhe kontrolli në largësi
 • Licencat opsionale
  DocBox, planifikim, skanim në skedar/email, skanim me ngjyra në skedar/email, grirje elektronike, radhë shumëfishe, printim transmetimi, kontabilitet, DPlink (integrim në infrastrukturën e Xerox për klientët), KDKlink (integrim në infrastrukturën e Kodak për klientët), panel PRISMAlytics, uniFLOW
  Grupet e germave: koreanisht, japonisht, kinezisht e thjeshtuar, kinezisht tradicionale

Mjedisi

 • Niveli i presionit të zërit
  Modaliteti i gatishmërisë: maks. 33 dB
  Modaliteti i printimit: maks. 66 dB
 • Emëtimet e ozonit
  Asnjë (motorri)
 • Kërkesat për energjinë
  1-fazë, 200 - 240 V; 50/60 Hz
 • Konsumi i energjisë
  Modaliteti i gatishmërisë: 270 W
  Modaliteti i energjisë së ulët: 150 W
  Modaliteti i gjumit: 4,3 W (duke përjashtuar kontrolluesin)
  Funksionimi (në dy anë): 2,2 kW
 • Temperatura optimale dhe lagështia relative
  17° C - 30° C / 20% - 80%
 • Ajrisja e dhomës
  50 m3 ose >2Ac/orë në madhësi ambienti > 50 m3

Moduli i brendshëm i letrës

 • Sirtarë letre
  2 x 1500 fletë (80 g/m2)
  2 x 500 fletë (80 gsm)
 • Madhësia dhe pesha e letrës
  50 - 300 g/m2
  A4, B5 dhe A5 (sirtarët masivë 1+2)
  140 x 182 mm - deri në 320 x 432 mm (sirtari 3)
  140 x 182 mm - deri në 320 x 488 mm (sirtari 4)
 • Teknologjia e futjes së letrës
  Futje me fërkim, Logjika e letrës nga të gjithë sirtarët

Moduli i jashtëm i letrës

 • Përshkrimi
  Moduli i hyrjes së jashtme të letrës si opsional me një ose dy sirtarë të letrës
 • Moduli i parë
  2 x 1700 fletë (80 g/m2, të gjitha madhësitë)
  2 x 600 fletë (80 gsm, të gjitha madhësitë)
  Konfigurim dysh: maks. 2 x 3400 fletë (80gsm, A4)
  2 x 600 fletë (80 gsm, të gjitha madhësitë)
 • Kapaciteti maksimal i letrës
  8000 fletë (A4 80 g/m2) / 4600 fletë (të gjitha madhësitë)
 • Madhësia dhe pesha e letrës
  50 - 300 g/m2
  203 x 203mm - 320 x 488mm (të gjithë sirtarët)
 • Teknologjia e futjes së letrës
  Futja me thithje, ndarja e ajrit, Logjika e letrës nga të gjithë sirtarët
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  987 x 743 x 1056mm
 • Pesha e njësisë
  203 kg
 • Kërkesat për energjinë
  90-264 V, 40-67 Hz, 200 W
 • Karakteristikat
  Zbulimi automatik i madhësisë së letrës, zbulimi i sirtarit bosh, ngarkimi i letrës në përdorim, treguesi i nivelit të letrës, përpunimi i letrave të skedave, mbështetja e madhësisë së personalizuar të letrës, sirtarët opsionalë të dyfishtë të letrës230V 10A 230V 10A

Kopjimi

 • Rezolucioni i kopjimit
  600 x 1200 dpi
 • Kontrolli i ekspozimit
  Automatik / Manual (shkalla me 9 hapa), Tekst, Tekst / Fotografi, Fotografi
 • Zmadhimi
  25 - 400%; automatik
 • Frekuenca e ekranit
  200 lpi
 • Nivelet e grisë
  200
 • Karakteristikat
  Optimizimi automatik i cilësisë për tekstin/fotografinë

iSkanimi

 • Rezolucioni
  75, 100, 150, 200, 300 (fillestar), 600 dpi
 • Skanimi i ngjyrës
  Opsional
 • Destinacioni
  Skanim në email, skanim në DocBox, skanim në FTP, skanim në USB, skanim në PDF (DocBox), skanim në SMB
 • Formati i skedarit
  PDF (një dhe shumë faqe), TIFF, JPEG / sRBG (skanim me ngjyra), skanim në nivel grije
 • Karakteristikat
  Pamja paraprake e miniaturave (DocBox), profilet e skanimit, përmbledhja e statusit,
  Skanimi një herë dhe printimi shumë herë, skanimi gjatë ngrohjes, skanimi gjatë printimit, skanimi i nëngrupit, skanimi me ngjyra RGB, madhësi të përziera të skanimit te skedari

Duplex Colour Image Reader

 • Kapaciteti
  200 fletë (80 g/m²)
 • Rezolucioni maksimal
  600 x 600 dpi
 • A4, bardhezi/me ngjyra, 300 x 300dpi: 115ipm deri 139ipm/136ipm
  A4, bardhezi, 600 x 600dpi: deri 139ipm
  A4, me ngjyra, 600 x 600dpi: deri 36ipm
 • Madhësia origjinale me zbulim automatik
  A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R Madhësi të A6R lira (gj x th): Min. 140,0 mm x 69,9 mm, Maks. 432 mm x 305,0 mm
 • Pesha e Letrës
  1 anë: 38 - 220 g/m2
  2-anëshe: 38 - 220 gsm

Njësia e futjes së dokumentit-N1

 • Numri i Sirtarëve
  2 kosha
 • Kapaciteti i Sirtarit
  200 fletë/kosh
 • Pesha e Letrës
  52 - 300 g/m2
 • Madhësitë e letrës
  A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19", madhësi e lirë (182 × 182 mm deri në 330,2 × 487,7 mm)
 • Burimi i energjisë / konsumi
  230V 10A
 • Përmasat
  336 mm (746 mm me sirtarin) × 793 mm × 1407 mm
 • Pesha
  61 kg

Stivues me Kapacitet të Lartë

 • Kapaciteti i sirtarit të stivosjes
  Sirtari i grupimit: 6,000 fletë (80 gsm) në dy grupe me 3,000 fletë secili
 • Kapaciteti i sirtarit të sipërm
  Sirtari i Sipërm: 200 fletë
 • Pesha e pranueshme e letrës
  50 - 300 g/m2
 • Madhësia e pranueshme e letrës
  Maksimumi i përckatuar për motorin kryesor. Madhësitë e personalizuara nga min.
  140 x 182 mm deri në 320 x 488 mm, madhësi të përziera, skedat dhe fletët e palosura
  230V 10A (stivosësi i 2-të mund të marrë energji nga stivosësi i 1-rë)
 • Opsional
  Paketat e ndërfaqes DFD për 860 mm dhe 1002 mm
 • Përmasat
  899 x 745 x 1040mm
 • Pesha
  Afro 120 kg

Njësia e palosjes së letrës-J1

 • Informacionet bazë
  Palosja Z, palosja C, palosja zigzag, paralele e dyfishtë
 • Pesha e pranueshme e letrës
  50 - 105 g/m2
  Paralale e dyfishtë: 50 - 90 g/m2
 • Madhësia e pranueshme e letrës
  A4R
  Palosja Z: A3, B4
 • Burimi i Energjisë
  Nga Finisher-W1 ose Saddle Finisher-W1
 • Përmasat
  336 x 793 x 1190mm
 • Pesha
  71 kg

Staple Finisher W1 Pro

 • Informacionet bazë
  Kapësja dhe elementi i stivosjes
 • Numri i Sirtarëve
  2
 • Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A)
  A4/A4R/A5R 1000 fletë, A3 1000 fletë, SRA3/13"x19" 1000 fletë
 • Kapaciteti i sirtarit të ulët (B)
  A4 4000 fletë, A4R 2000 fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë
 • Kapaciteti i stivosjes për kapjen
  A4 200 grupe ose maks. 3000 fletë
 • Pozicionet e kapjes
  Qoshe, Dyshe
 • Pesha e pranueshme e letrës
  50 - 300 g/m2
 • Kapaciteti i Kapëses
  A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë
 • Burimi i Energjisë
  230V x 10A
 • Përmasat
  800 x 792 x 1239 mm
 • Pesha
  130 kg

Booklet Finisher W1 Pro

 • Informacionet bazë
  I njëjti funksion si Staple Finisher W1 dhe funksioni shtesë i tegelit me shpinë dhe palosjes V
  Broshura deri në 100 faqe e disponueshme (2 - 25 fletë)
  Kapaciteti i stivosjes deri në 5000 fletë dhe deri në 100 fletë të kapura
 • Numri i Sirtarëve
  2
 • Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A)
  1000 fletë A4/A4R/A5R, 1000 fletë A3, 1000 fletë SRA3/13"x19"
 • Kapaciteti i sirtarit të ulët (B)
  A4 4000 fletë, A4R 2000 fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë
 • Kapaciteti i stivosjes për kapjen
  A4 200 grupe ose maks. 3000 fletë
 • Pozicionet e kapjes
  Qoshe, Dyshe
 • Pesha e pranueshme e letrës
  50 - 300 gsm
 • Madhësia e letrës së lidhjes së pamfleteve
  A3, A4R,SRA3, 13"x19", madhësi e lirë 210x279,4 mm deri në 330,2x487,7 mm
 • Palosja V
  Deri në 5 fletë
 • Burimi i Energjisë
  230V x 10A
 • Përmasat
  800 x 792 x 1239mm
 • Pesha
  Afro 180 kg

Prerësi i broshurave

 • Prerja në një skaj
  Skaji përpara
 • Gjerësia e prerjes
  2 - 28 mm
 • Trashësia e prerjes
  Deri në 50 fletë (përfshirë kapakun, me palosje në gjysmë)
 • Pesha e pranueshme e letrës
  50 - 300 g/m2
 • Kapaciteti i sirtarit të daljes
  30 broshura
 • Burimi i Energjisë
  Përfunduesi i broshurave W1
 • Përmasat
  2,095 mm (me bashkuesin, konvejerin dhe sirtarin e daljes: 162 mm) x 790 mm x 1040 mm
 • Pesha
  Afro 152 kg

Two-knife Booklet Trimmer

 • Informacionet bazë
  Prerje e anës së sipërme dhe fundore
 • Gjerësia e prerjes
  2 - 15 mm
 • Trashësia e prerjes
  Deri në 50 fletë (përfshirë kapakun, me palosje në gjysmë)
 • Pesha e pranueshme e letrës
  50 - 300 gsm
 • Kapaciteti i sirtarit të daljes
  30 broshura
 • Burimi i Energjisë
  230V x 10A
 • Përmasat
  536 mm x 770 mm x 1040 mm
 • Pesha
  Afro 145 kg

Punch Unit BT1 / BU1

 • Informacionet bazë
  Këkrohet Booklet Finisher W1 ose Staple Finisher W1
 • Lloji i vrimës së shpuar
  BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) që mund të zgjidhen, BU1: 4 vrima (Swe)
 • Pesha e pranueshme e letrës së shpuar
  52-300 g/m2
 • Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar
  2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë (182 x 182 deri në 297 x 432,0 mm) 4 vrima: A3, A4, madhësi e personalizuar madhësi e lirë ( 257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)
 • Pesha
  Afro 7,7 kg

Multifunctional Pro Puncher

 • Informacionet bazë
  Njësia e shpimit e jashtme në linjë
 • Pesha e pranueshme e letrës
  75-300 g/m2 (letër e thjeshtë), 118-300 g/m2 (letër e veshur), 157-300 g/m2 (letër me palosje / e thjeshtë dhe e veshur)
 • Madhësia e pranueshme e letrës
  Shpimi: A4, A4R, SRA4, A3, SRA3
  Me palosje: A4R, A3, SRA3, 13x19
 • Mjetet e shpimit:
  Krehër plastik me 21 vrima, unazë e dyfishtë me 23 vrima (e rrumbullakët/drejtkëndëshe), unazë e dyfishtë me 34 vrima (e rrumbullakët/drejtkëndëshe), spirale me ngjyra me 47 vrima, lidhja velo me 12 vrima, shpimi si fletë e lirë me 4 vrima, fletë e lirë me 2 vrima, fletë e lirë me 4 vrima (suedeze), fletë e lirë me 3 vrima, me palosje
 • Burimi i Energjisë
  230V x 2A
 • Përmasat
  445 mm × 795 mm × 1040 mm
 • Pesha
  Afro 102 kg

DFD ADAPTER

 • Informacionet bazë
  Aktivizon lidhjen DFD drejtpërdrejt pranë motorit
 • Pesha e pranueshme e letrës
  Njësoj si motori
 • Madhësia e pranueshme e letrës
  Njësoj si motori
 • Opsional
  Paketat e ndërfaqes DFD për 1002 mm. Lartësia standarde për DFD është 860 mm
 • Burimi i Energjisë
  230 V x 10 A
 • Përmasat
  300 mm x 745 mm x 1040 mm
 • Pesha
  Afro 60 kg

FINISHER BRIDGE

 • Informacionet bazë
  Ofron lidhjen e Staple Finisher W1 Pro dhe të Booklet Finisher-W1 Pro me pajisje finicioni DFD të palëve të treta. Gjithmonë në kombinim me Adaptorin DFD A1
 • Pesha e pranueshme e letrës
  Njësoj si motori
 • Madhësia e pranueshme e letrës
  Njësoj si motori
 • Burimi i Energjisë
  Energjia dhe kontrolli nga Adaptori DFD A1
 • Përmasat
  600 mm x 745 mm x 150 mm
 • Pesha
  Afro 30 kg

Sirtari i daljes

 • Informacionet bazë
  Stivosja lart/përmbys e sirtarit bazë
 • Madhësitë e letrës
  Të gjitha madhësitë e disponueshme në motorin e shënimit
 • Pesha e Letrës
  50 deri në 300 g/m2
 • Kapaciteti i daljes
  250 fletë 80 gsm prej letre të thjeshtë
 • Përmasat
  360 mm × 547 mm × 256 mm
 • Pesha
  Afro 4,2 kg

Elementi i përfundimit i palës së 3-të

 • Informacionet bazë
  Seria varioPRINT 140 mund të konfigurohet edhe me opsione të palëve të treta për proceset e përfundimit. flisni me përfaqësuesin tuaj të Canon për detaje.