Printerë me cilësi të lartë

Canon imagePRESS V1350

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësi të larta printimi

  135ppm A4

 • Rezolucioni i printimit

  2400 x 2400 dpi

 • Mbështetja për peshë materiali

  500gsm

 • Rregullime të automatizuara

  Sensor spektrofotometrik linje

 • Regjistrime para-mbrapa

  0.5mm

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Presë me fletë të prera, digjitale, me ngjyra
 • Funksionet kryesore
  Printoni
 • Shpejtësia e procesorit
  1.8GHz Dual
 • Paneli i kontrollit
  10.1 inçë
 • Memoria
  6 GB
 • Memoria
  SSD 1TB
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
 • Futja e letrës (standarde)
  Standard: 1,000 fletë
  Engine 1000 x1, POD Deck (1,000+1,000+2,000) x2
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Maksimumi: 9000 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Saddle Stitch, Hole Punch (multiple patterns), Document Insertion, Fold (C-, Z-, Half, Double parallel, Accordion-Z fold), Trimming
 • Llojet e mbështetura të materialit
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e trashë me veshje, me skalitje, me lidhje, transparente, etiketë, me shpim paraprak, me kokë, indeks, Bellum, membranë transparente, membranë e përshkueshme nga drita,
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  SRA3S、A3S、A4L、A4S、B4S、B5L、B5S、 13""×19""S、12""×18""S、11""×17""S、 LGLS、LTRL、LTRS、EXECL、8KS、16KL、16KS、 përmasa të lira(182.0×182.0mm-330.2×762mm)
 • Peshat e mbështetura të materialit
  60-500 gsm
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  2,691 x 1,165 x 1,456 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  5,218 x 1,875 (Engine, Deck, Finisher)
 • Pesha
  1,065 kg (Engine)

Specifikimet e printimit

 • Metoda e printimit
  Printim me rreze laser, me ngjyra
 • Shpejtësia e printimit
  CL:135ppm, BW:130ppm
 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  deri në 1.2 milionë faqe /A4
 • Vëllimi i rekomanduar i printimit mujor
  2,4 milionë faqe /A4
 • Toleranca e drejtimit
  0,5 mm
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  2400×2400 dpi
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  PS3,PCL6

Specifikimet e kontrolluesit të printimit "Fiery"

 • Opsional/standard
  Opsional
 • Emri
  imagePRESS Server E9000
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200, 600 x 600
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  PS3/PCL6
 • Memoria
  32GB
 • Njësia e diskut
  480GB (2.5"SSD)
  2 x 2TB (3.5"HDD)
 • Shpejtësia e procesorit
  Intel Xeon 4214 Dual 3.20GHz, 12Core
 • Sistemi
  FS500Pro
 • Fontet
  138 fonte PS
 • Sistemet e mbështetura operative
  Windows 8.1 32 and 64 bit / Windows10 32 and 64 bit / Windows11 / Windows 2012 R2 64 bit only/ Windows Server 2016 64bit / Windows Server 2019 64bit / Windows Server 2022 64bit /MAC OS ( 10.14, 10.15, 11, 12 )
 • Ndërfaqja
  2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 7
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SMB,
  LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing,
  Port 9100, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)
 • Direct Print
  PDF2, EPS, TIFF, JDF1.8/JMF
 • VDP
  PPML3.0, PDF/VT-1, PDF/VT1, VPS, FreeForm Plus
 • Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery
  Fiery Command WorkStation 6 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan / Fiery Hot Folders & Virtual Printers
 • Opsione të kontrollorit Fiery Print
  Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose dhe Compose / Fiery Graphic Arts Package / komplet i heqshëm disku
 • Platforma HW
  NX Premium
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  235 mm x 464 mm x 527 mm
 • Pesha
  17 kg

Specifikimet e kontrolluesit "PRISMAsync"

 • Opsional/standard
  Opsional
 • Emri
  PRISMAsync për iPR V1350
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200x1200dpi, 600x600dpi
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  Postscript L3, PDF 2.0, APPE V5.7, PPML, IPDS (IS/3 në pajtim me standardet), PCL/PJL (printim transaksional)
 • Memoria
  16GB
 • Njësia e diskut
  500GB + 1TB
 • Shpejtësia e procesorit
  Intel Core i7-8700
 • Sistemi
  Mark 9
 • Fontet
  139 fonte Type 1 për gjuhë alfabeti latin; Importim nga përdoruesi për fonte PS përmes "Settings Editor"; Fonte opsionale "Adobe" për alfabete aziatike: Japonez: 5 fonte Kinez: 2 fonte për kinezishte të thjeshtuar, 1 font për kinezishte tradicionale; Koreane: 1 font për koreanishten
 • Sistemet e mbështetura operative
  Windows 8.1 (32/64bit) and 10, Server 2012 R2, 2016, 2019 MacOS 10.15 (64 bit), MacOS 11, MacOS 12
 • Ndërfaqja
  Ethernet 10/100/1000 BaseT x 2 USB3.0x8
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP, IPv6 Support, IPSec, NetBEUI/SMB (hotfolders, scan-to-file), secure IPP, SNMP V3, Job MIB, HTTP, HTTPS, Socket printing (port9100), LPR/LPD, JDF/JMF, LDAP, WebDav.
 • Direct Print
  PDF, JDF
 • VDP
  PDF/VT-1, PPML
 • Funksione standarde të kontrolluesit PRISMAsync
  PS/PDF, planifikues, radhë/dosje të shumta aktive, transmetim, financiare, skanim, PPML, menaxher distance, servis distance, kontroll integriteti, Windows 10 LTSC
 • Opsionet e kontrolluesit PRISMAsync
  Asgjësim elektronik, menaxhim i avancuar i ngjyrave, impozim i avancuar, DocBox, programim faqesh, DP Link, PCL6 TP, IPDS, PDF për IPDS
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  200 mm x 430 mm x 420 mm
 • Pesha
  18 kg

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner T14 BK/C/M/Y

Opsionet e daljes

 • Përfundues me kapje
  Staple Finisher AG1
  Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A):
  A4/A4R/A5R/A3/SRA3/13×19 in 1000 fletë (52-300 g/m2) / 200 fletë (301-350 g/m2)
  Fletë e gjatë (mbi 487,7 deri në 762 mm gjatësi) 100 fletë (52-79 g/m²) / 50 fletë (80-150 g/m²) / 25 fletë (151-300 g/m²) / 20 fletë (301-350 g/m²)
  Kapaciteti i sirtarit të ulët (B):
  A4 4000 fletë (52-80 g/m2) / 3000 fletë (80,1-300 g/m2),
  A4R 2000 fletë (52-300 g/m2),
  A3 1500 fletë (52-300 g/m2),
  SRA3 1000 fletë (52-300 g/m2),
  20 fletë të çfarëdo përmase (301-350 g/m2)
  Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses: A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë
  Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1239 mm (me Sirtarin e fletës së gjatë: 1136 mm x 792 mm x 1239 mm)
 • Përfunduesi i broshurave
  Booklet Finisher AG1
  Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses / kapësja
  Kapaciteti: njësoj si "Staple Finisher-YN2A"
  Madhësia e letrës me qepje për broshurë: A3, A4R, SRA3, 13×19 in, Përmasa të lira (210×279,4 mm deri në 330,2×487,7 mm)
  Pesha e letrës së broshurave me qepje: Fleta e brendshme 52-220 g/m2, fleta e kopertinës 64-300 g/m2
  Kapaciteti kapjes së broshurave me qepje: 25 fletë (52-80 gm2, bashkë me kopertinën)
  Përmasat (gj-th-l): 800 mm x 792 mm x 1,239 mm (me
  sirtar për fletë të gjata: 1,136 mm x 792 mm x 1,239 mm)
  Pesha: Rreth 180 kg
  Energjia: 220-240 V, 50-60 Hz, 8 A
  Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 5 fletë (60 deri në 105 gm2)
  Burimi i energjisë: 100-240V, 50/60Hz, 2,8A
  Përmasat (Gje x The x La): 896 mm × 765 mm × 1040 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
  Pesha: Rreth 110 kg
 • Palosja e letrës
  Tipi i mbështetur i palosjes: palosje Z, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë, palosje paralele dyshe
  Tipi i pranueshëm i letrës: E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me ngjitje
  Madhësitë e pranueshme e letrës:
  Palosje Z: A3, A4R , B4
  Palosja Z fizarmonikë, palosja C, palosja në gjysmë, palosja paralele e dyfishtë: A4R
  Pesha e pranueshme e letrës:
  Palosje Z, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë: 60 deri në 105 gsm
  Palosja dopjoparalele: 60 deri 90 gsm
  Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave
  Përmasat (Gj x Th x L): 336 × 793 × 1190 mm
  Pesha: Rreth 71 kg
 • Futja e dokumentit
  Numri i sirtarëve: 2
  Kapaciteti i sirtarëve: sirtari i sipërm: 200 fletë (80 gsm), sirtari i poshtëm: 200 fletë (80 gsm)
  Lloji i letrës së pranueshme: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, me shpim paraprak, letër me kokë, me ngjitje, me veshje, skedë, me gjurmim, me reliev
  Madhësitë e pranueshme të letrës: SRA3, A3, A4, A4R, B4, B5, B5R, Madhësia e përshtatur (182,0 × 182,0 mm deri në 330,2 × 487,7 mm)
  Pesha e pranueshme e letrës: 60 deri në 300 g/m2
  Burimi i energjisë: 100-240V/50/60Hz 1,0A
  Përmasat (Gje x The x La): 336 x 793 x 1.407 mm (gjerësia duke përjashtuar sirtarin e dokumenteve)
  Pesha: Rreth 61 kg
 • Shpuesi i vrimave
  (Kërkon STAPLE FINISHER-AG1 ose BOOKLET FINISHER-AG1)
  Dy ose katër vrima
  Tipi i vrimës së shpimit: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme,
  BU1: 4 vrima (SWE)
  Pesha e letrës me vrima: 60-300 gsm
  Madhësia e letrës me vrima:
  2 vrima: A3, A4, A4R,
  Përmasa të lira (182 x 182 mm deri 297 x 432.0 mm pa 203 x
  257 mm deri 297 x 270 mm)
  4 vrima: A3, A4, përmasa të lira (257×182 mm deri në 297×432 mm)
 • Prerësi i broshurave
  Kërkon Booklet Finisher-AF1
  Gjerësia e shkurtimit: 2-28 mm
  Trashësia e shkurtimit: Deri në 50 fletë (përfshin kapakun)
  Pesha e letrës: 60 deri në 300 gsm
  Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 5000 fletë (gjerësia e shkurtimit 20 mm, A4, 80 g/m2)
  Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 2095 mm (duke përfshirë lidhjen, konvejerin dhe sirtarin e daljes) × 790 mm × 1040 mm
  Pesha: Rreth 178 kg (duke përfshirë konvejerin dhe sirtarin e daljes)

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  STAPLE-N1- për kapje me tela (3 x 5,000 copë) (për Staple Finisher-AG1 dhe Booklet Finisher-AG1)
  STAPLE-P1- për qepje shpine (2 x 5,000 copë) (për Booklet Finisher-AG1)
 • Pjesët e konsumit
  Toner T14 BK/C/M/Y