Presat tipografike dixhitale me ngjyra

Canon imagePRESS C170

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje A3 shumëfunksionale laser me ngjyra
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesori i personalizuar dysh "Canon" (i përbashkët)
 • Paneli i kontrollit
  Standard: Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1 inçë)
  UPRIGHT CONTROL PANEL-H1 opsional: panel me prekje, me ngjyra, vertikal, SVGA, 26,4 cm (10,4 in)
 • Memoria
  Procesori qendror: 2 GB, Procesimi i figurës: 2 GB
 • Memoria
  Standard: njësi disku 250 GB, maksimumi: 1 TB
 • Protokollet e rrjetit
  Standarde: Filtrim i adresës IP/Mac, IPsec, komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, autentikim i SMTP, autentikim i POP para SMTP, S/MIME
 • Futja e letrës (standarde)
  Standarde: 3550 fletë
  2 letërmbajtëse 1100-fletëshe,
  2 kaseta letre 550-fletëshe dhe sirtar shumëfunksional 250-fletësh
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Maksimumi: 7050 fletë (me POD Deck Lite-C1 ose PAPER DECK UNIT-E1)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  250 fletë (me Copy Tray-R2).
  Maksimumi: 5000 fletë (me STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
 • Kapaciteti i finicionit
  Standard: Ngjit, Grup
  Me finitor të jashtëm: ngjitje, grupim, ofset, kapëse, me tegel*1, me shpim*2 (motive të ndryshme), kapëse pa tel*3, kapëse me kërkesë*3, futje dokumenti*4, palosje (C-*5, Z-*5, përgjysmë*6, dopjoparalele*7, palosje fizarmonikë Z*7), prerje*8

  *1 Nevojitet BOOKLET FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-AC1
  *2 Nevojitet 2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 ose 4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 (me STAPLE FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-AC1) ose PUNCHER UNIT-BT1 ose PUNCHER UNIT-BU1 ose MULTI FUNCTION PROFESSIONAL PUNCHER-B1 (me STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  *3 Nevojitet STAPLE FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-AC1
  *4 Nevojitet DOCUMENT INSERTION / FOLDING UNIT-K1 (me STAPLE FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-AC1) ose DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 (me STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  *5 Nevojitet DOCUMENT INSERTION / FOLDING UNIT-K1 (me STAPLE FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-AC1) ose PAPER FOLDING UNIT-J1 (me STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  *6 Nevojitet BOOKLET FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO ose PAPER FOLDING UNIT-J1 (me STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  *7 Nevojitet PAPER FOLDING UNIT-J1 (me STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  *8 Nevojitet BOOKLET TRIMMER-F1 (me BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Kasetat e letrës (3/4): e hollë (52-63 g/m2), e thjeshtë (64-105 g/m2), e ricikluar (64-105 g/m2), e trashë (106-256 g/m2), me ngjyra (64-90 g/m2), skedë (91-220 g/m2), transparente (91-180 g/m2), e lidhur (76-105 g/m2), me shpim paraprak (64-90 g/m2), me kokë (151-180 g/m2), kartolinë (181-220 g/m2), zarf (76-105 g/m2)
  Sirtari shumëfunksional: e hollë (52-63 g/m2), e thjeshtë (64-105 g/m2), e ricikluar (64-105 g/m2), e trashë (106-350 g/m2), me ngjyra (64-90 g/m2), transparente (91-180 g/m2), etiketë (118-185 g/m2), kartolinë (181-220 g/m2), kalk (64-90 g/m2), zarf (76-105 g/m2), me veshje (106-350 g/m2), me reliev (106-300 g/m2), e lidhur (76-105 g/m2), me shpim paraprak (64-90 g/m2), me kokë (151-180 g/m2), skedë (91-220 g/m2)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Raftet e letrës (1/2): A4, B5, LTR*
  A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, A6R, SRA3, 11"x17", LGL_R, LTR, LTR_R, EXE, STMT_R, 12"x18", 13"x19", 8K, 16K, 16K_R, kartolinë, zarf**, përmasa të lira (gjurma tërthore: 139.7-330.2 mm, gjurma e brendshme: 182-487.7 mm)
  A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, A6R, SRA3, 11"x17", LGL_R, LTR, LTR_R, EXE, STMT_R, 12"x18", 13"x19", 8K, 16K, 16K_R, kartolinë, zarf***, përmasa të lira (gjurma tërthore: 139.7-330.2 mm, gjurma e brendshme: 182-487.7 mm)

  * Ndryshimi i përmasave të materialit kërkon teknikë servisi
  ** Përmasat e zarfit: No.10(COM10), Monarch, DL, ISO-C5, përmasa të lira (gjurma tërthore: 98-330,2 mm, gjurma e brendshme: 148-487,7 mm)
  *** Përmasat e zarfit: No.10(COM10), Monarch, DL, ISO-C5, përmasa të lira (gjurma tërthore: 90-330,2 mm, gjurma e brendshme: 148-487,7 mm)
  Ofrohet printim banderolash deri në 1300 mm pasi të aktivizohet në modalitetin e shërbimit.
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtarët e letrës (1/2): 52-220 g/m2
  Kasetat e letrës (3/4): 52-256 g/m2
  Sirtari shumëfunksional: 52-350 g/m2
  PAPER DECK UNIT-E1 opsional: 52-256 g/m2
  POD DECK LITE-C1 opsional: 52-350 g/m2
  Dyanëshe: 52-220 g/m2
 • Koha e ngrohjes
  Modaliteti i nisjes së shpejtë - aktiv
  4 sek e poshtë (koha deri kur mund të kryhen veprime me tastet në panelin me prekje të ekranit)
  30 sek e poshtë (koha kur bëhet e mundur nisja e kopjimit)
  Modaliteti i nisjes së shpejtë - joaktiv
  30 sek e poshtë (koha kur bëhet e mundur nisja e kopjimit)
  Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda e poshtë
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  689 (933*) × 941 × 1220 mm

  * Me COPY TRAY-R2 opsionale * Pa sirtar të hapur
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  Basic-1: 1740×1524 mm (me derën e përparme të hapur + sirtarin shumëfunksional të hapur + kapakun e majtë me COPY TRAY-R2 opsional të hapur)
  Basic-2: 2055×1524 mm (me derën e përparme të hapur + sirtarin shumëfunksional të hapur + kapakun e majtë me COPY TRAY-R2 opsional të hapur + Optional Upright Control Panel-H1)
 • Pesha
  Afro 264 kg (duke përfshirë Reader/DADF,
  panelin e sheshtë të komandimit dhe COPY TRAY-R2 opsional, pa përfshirë tonerin)

Specifikimet e printimit

 • Metoda e printimit
  Printim me rreze laseri me ngjyra (fotografi elektronike)
 • Shpejtësia e printimit
  70 ppm me ngjyra dhe 80 ppm në bardhezi
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  2400×2400 dpi
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standarde: UFR II, PCL 6, PCL5,
  Opsionale: PS
 • Direct Print
  Printimi direkt ofrohet nga memoria USB, hapësira e përparuar, ndërfaqe përdorimi në distancë dhe hapje nga interneti*
  Llojet e mbështetura të skedarëve: TIFF, JPEG, PDF, EPS dhe XPS

  * Mbështetet vetëm printimi i skedarëve PDF nga faqet e internetit
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  Mopria, Canon Business Print dhe uniFLOW Online
 • Fontet
  Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT
  J/K/S/T* (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodeve** fontet PS: 136 stile

  * Nevojitet PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 PCL opsional
  **Kërkon paketën opsionale BARCODE PRINTING KIT-D1
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 / Server 2008 R2 / Server 2012 / Server 2012 R2 / Server 2016 / Server 2019, Mac OS X (10.9 e lart)
  PCL: Windows® 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 / Server 2008 R2 / Server 2012 / Server 2012 R2 / Server 2016 / Server 2019
  PS (drejtuesi): Windows® 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 / Server 2008 R2 / Server 2012 / Server 2012 R2 / Server 2016 / Server 2019, Mac OS X (10.9 e lart)
  PS (PPD): Windows® 7 / 8.1 / 10, Mac OS X (10.3.9 e lart)

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  70 ppm me ngjyra dhe 80 ppm në bardhezi
 • Koha e kopjimit të parë
  Afro 4.8/5.9 sekonda (ambient 20-30°C)
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600x600 dpi
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 9999 kopje
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%
 • Rritjet e paracaktuara
  141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit
 • Veçoritë speciale të kopjimit
  Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, printimi në skedë, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi i kartës së identitetit, shmangia e faqeve boshe, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i shumë fletëve, origjinali me madhësi të lirë

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Ngjyra Platen dhe një kalim dupleks automatik
  Mbushëse dokumentesh* [2-anëshe në 2-anëshe (automatike)]

  * Mbështetet pikasja e vënies së shumë fletëve në furnizues.
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  "ScanGear2" rrjeti me ngjyra për TWAIN dhe WIA
  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 7 / 8.1 / 10 / Server 2008 / Server 2008 R2 / Server 2012 / Server 2012 R2 / Server 2016
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  600×600, 600×300, 300×600, 300×300
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Skanim 1-anësh: 38-220 g/m2 (BW), 64-220 g/m2 (CL)
  Skanim 2-anësh: 50-220 g/m2 (BW), 64-220 g/m2 (CL)
 • Metoda e skanimit
  Funksioni i dërgimit ofrohet në të gjitha modelet
  Skanimi në njësinë e memories USB: i disponueshëm në të gjitha modelet
  Skanim në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike: një mori zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanimin në pajisje celulare ose shërbimet e bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni përfaqësuesit e shitjeve për më shumë informacion.
  Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet
 • Shpejtësia e skanimit
  Skanim njëanësh: 120/120 (300 dpi), 120/70 (600 dpi)
 • Skanim dyanësh
  Skanim dyanësh: 240/220 (300 dpi), 150/90 (600 dpi)

Specifikimet e dërgimit

 • Opsional/Standard
  Standard
 • Destinacioni
  Email/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2000), Lokale (1600), Formim i shpejtë (200)
 • Protokolli i komunikimit
  Skedarët: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV E-mail/I-Fax: SMTP, POP3
 • Formati i skedarit
  Standarde: TIFF, JPEG, PDF (Limited Colour, Compact, Searchable, Apply policy, Optimize for Web, PDF A/1-b, Encrypted), XPS (Compact, Searchable), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (Device Signature) Optional: PDF (Trace & Smooth), PDF/XPS (User Signature)

Specifikimet e faksit

 • Opsional/Standard
  Opsional
 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400, 200×400, 200×200, 200×100
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe

Specifikimet e ruajtjes

 • Kuti postare
  100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX,
  50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
  Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura
 • Hapësira e përparuar
  Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
  Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® (Windows® 7 / 8 / 8.1 / 10)
  Lidhjet e njëkohshme (maks.): <SMB> 64, <WebDAV> 3 (seanca aktive)
 • Hapësira e avancuara - Hapësira e lirë e diskut
  Afro 16 GB (HDD standard) afro 480 GB (me HDD opsional 1 TB)
 • Veçoritë e hapësirës së përparuar
  Autentikimi për identifikimin në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi skedarit PDF me fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të "imageWARE"
 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  identifikim në nivel pajisjeje dhe funksioni), uniFLOW Online Express*, autentikim i përdoruesit, autentikim me identifikues departamenti, sistem menaxhimi të aksesit
  Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

  * Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi. Kontaktoni përfaqësuesit e shitjeve për më shumë informacion.
 • Të dhënat
  Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
  Opsionale: pasqyrim i njësisë së diskut, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon "uniFLOW")
 • Siguria e rrjetit
  Standarde: Filtrim i adresës IP/Mac, IPsec, komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, autentikim i SMTP, autentikim i POP para SMTP, S/MIME
 • Siguria e dokumenteve
  Standarde: Secure Print, Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5 Integration, Encrypted PDF, Encrypted Secure Print, Device Signature, Secure Watermarks, User Signature, Document Scan Lock

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 20-27 0C
  Lagështia: 15-60% RH
  (Lagështia relative pa kondensim)
 • Energjia
  220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 2000 W
  Printim: Rreth 1472 W*1
  Në gatishmëri: afro 136,6 W*1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W*2
  Moduli joaktiv: rreth 0,2 W*3

  *1 Vlera referencë: matur vetëm me një njësi
  *2 Modaliteti pasiv 0,9 W nuk është gjithnjë i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
  *3 Vlera e referencës, modaliteti i nisjes së shpejtë JOAKTIV


  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/
 • Standardet
  Blue Angel

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  Menaxheri universal i hyrjes (ULM):
  Menaxheri universal i hyrjes (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifikuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
  uniFLOW Online Express:
  Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll, të theksoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  Pulti i menaxhimit iW:
  Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një linje pajisjesh (duke përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e adresatëve, cilësimet e konfigurimit, firmuerin dhe aplikacionet MEAP, matjet dhe raportimin, menaxhimin e drejtuesve dhe të burimeve)
  Mirëmbajtja elektronike:
  Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
  Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
  Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në internet për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi
 • Softueri i skanimit
  Network ScanGear:
  Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes
 • Mjetet e optimizimit
  Canon Driver Configuration Tool:
  Program për ndryshimin e cilësimeve standarde të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të "Canon"
 • Platforma
  Canon Driver Configuration Tool:
  Program për ndryshimin e cilësimeve standarde të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të "Canon"
 • Botimi i dokumentit
  iW Desktop:
  Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshjes së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Specifikimet e kontrolluesit të printimit "Fiery"

 • Opsional/standard
  Opsional
 • Emri
  <Embedded type> imagePRESS Server M10
  <Server type> imagePRESS Server L30
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  1200 x 1200, 600 x 600
 • Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes
  Adobe PS3, PCL6
 • Memoria
  <Embedded> 4 GB (1 x 4 GB)
  <Server> 8 GB (2 x 4 GB)
 • Njësia e diskut
  500 GB SATA
 • Shpejtësia e procesorit
  <Embedded> Intel Pentium G4400 (3,3 GHz)
  <Server> Intel Core i3-6100 (3,7 GHz)
 • Sistemi

  <Embedded> Fiery FS400
 • Fontet

  <Server> Fiery FS400 Pro
 • Sistemet e mbështetura operative
  Windows® 7 (64 bit) / 8.1 (64 bit) / 10 (64 bit) / Server 2012 (vetëm 64 bit) / Server 2012 R2 (vetëm 64 bit) / Server 2016 R2 (vetëm 64 bit) / Server 2019 (vetëm 64 bit),
  MAC OS (10.11, 10.12, 10.13, 10.14)
 • Protokollet e rrjetit
  TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB, LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing, Port9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)
 • Direct Print
  PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF(OP)
 • VDP
  <Embedded> FreeForm v1/v2.1
  <Server> FreeForm v1/v2.1, PPML, PDF/VT-1, PDF/VT-2, Creo VPS
 • Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery
  <Embedded> Fiery Command WorkStation6 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan / Fiery Hot Folders & Virtual Printers
  <Server> Fiery Command WorkStation6 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan / Fiery Hot Folders & Virtual Printers / Fiery JDF
 • Opsione të kontrollorit Fiery Print
  Impozim dhe kompozim / Aktivizimi nga rrjeti i paketës së produktivitetit (përfshin Fiery JDF)
  <Server> Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / njësi e heqshme disku HDD
 • Platforma HW
  <Embedded> E400
  <Server> NX One
 • Sistemi operativ bazë
  Debian i Linux <Embedded>
  Windows® 10 IoT Enterprise 2016 LTSB <Server>
 • Energjia
  AC100-240V, 50HZ/60HZ, 3.0A (100V) - 1.5A (240V)
 • Konsumi maksimal i energjisë
  <Embedded> 47 W
  <Server> 70 W
 • Pesha
  <Embedded> Vetëm njësia "Fiery" (me pllakë): 5,0 kg
  <Server> Vetëm njësia "Fiery" (me pllakë): 5,9 kg

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  T-07 TONER BK/C/M/Y

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW
  COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)
  COPY CARD READER ATTACHMENT-A4 - Komplet lidhjeje për COPY CARD READER-F1.

Opsionet e sigurisë

 • Siguria e dokumenteve
  Funksioni i DOCUMENT SCAN LOCK KIT është implementuar si standard - Rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur gjurmimi dhe kyçjeje brenda dokumenteve të kopjuara ose të printuara për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin e paautorizuar me faks
 • Sigurua e të dhënave
  HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.
  HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.
  HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje.
  Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).
 • Opsionet e dërgimit
  Funksioni i UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT është implementuar si standard - Siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi të dukshëm dhe/ose të padukshëm elektronik.
  Funksioni i UNIVERSAL SEND TRACE dhe i SMOOTH PDF KIT implementohet si standard - I mundëson pajisjes të krijojë dhe dërgojë "Trace and Smooth PDF".
 • Printimi i barkodeve
  BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.
 • Aksesorët e sistemit
  COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe gamës iR-ADV të Canon për përdorimin e rikuperimit të kostos.
  SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.
  CONNECTION KIT-A1 për BLUETOOTH LE - Qarku me "Bluetooth" është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur "Bluetooth"
  NFC CONTROL PANEL-A1 - Paneli i kontrollit NFC është një komplet opsional që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC. Kjo përdoret me UPRIGHT CONTROL PANEL-H1 opsional.
  NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një komplet opsional që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC. Kjo përdoret me panelin standard të sheshtë të kontrollit.
 • Aksesorët e faksit
  REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.
  IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon SUPER G3 FAX BOARD-AS1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  STAPLE-N1 - Për kapje (3 x 5000 copë) (për STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  STAPLE-P1 - Për qepje (2 x 5000 copë) (për BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
  STAPLE CARTRIDGE-X1 - Për kapje (3 x 5000 copë) (për STAPLE FINISHER-AC1 ose BOOKLET FINISHER-AC1)
  STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2000 copë) (për BOOKLET FINISHER-AC1)
 • Aksesorët e aksesit
  ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.
  VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.