Prezantuesi Canon PR1100-R
Specifikimet

Specifikimet në detaje

General

Tipi

Treguesi me laser të kuq me funksione prezantimi.

Design Concept

Me një trup elegant dhe i lehtë për t'u mbajtur me vete.
Struktura e thjeshtë e butonave mund t'ju lejojë në mënyrë të natyrshme të merrni kontrollin e plotë mbi të pa e shikuar dhe mund të përqendroheni te mesazhi juaj për audiencën tuaj.

Karakteristikat

Funksioni i prezantimit

Faqja lart / poshtë, Nisni / mbyllni faqen, Ekrani i zi

Volume Control

Volumi lart / poshtë

Power On

Çelësi i faqes: Joaktiv / Keynote / PowerPoint

Laser Specification

Laser

Laseri i kuq
Dalja maksimale e klasës 2: < 1 mW
Gjatësia e valës: 650 nm
Rrezja e pulseve: valë e vazhdueshme
Rrezja e laserit: afro 8 mm (distanca 5 m)
Rrezja e emetimit të laserit: rreth 100 m
Emetimi i dritës: diodë laseri me gjysmë përcjellës

OS Compatibility

Sistemi i përdorimit

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 - macOS 10.13-10.12, Mac OS X 10.11-10.5

Software Compatibility

Software Compatibility

PowerPoint 2016 / 2013 / 2010 / 2007 / 2003
Adobe Reader DC / 11 / 10 për Windows
PowerPoint për Mac 2016 / 2011
Mac Keynote 7.3.1 - 6.5
Mac Preview 10.0 - 4.2
※ Adobe Reader dhe Preview nuk janë në përputhje me funksionin e Nisjes / mbylljes së faqes dhe Ekranit të zi

Specifikimet e produktit

Burimi i Energjisë

Vetëm me bateri

Bateria

Bateri AAA x 1 copë

Radio Frequency

2,4 GHz

Wireless operating distance

15 M / 50 ft

Ngjyra e trupit

I zi

Material

Plastike (trupi dhe butonat)

Madhësia e trupit (Gj x Th x L)

135 x 20 x 22 mm

Pesha

26 g (pa bateri), 37,5 g (me bateri)