Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS X C1538P II

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Me ngjyra, laser, njëfunksional
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit

  Njëanëshe:  Deri në 38 ppm (A4)

  Deri në 59 fq/min (A5-horizontal)
  Dyanëshe: deri në 33 ipm (A4) nga kaseta, 21 ipm (A4) për sirtarin shumëfunksional
 • Metoda e printimit
  Printim me dritë lazeri me ngjyra
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Mesazhi i shfaqur i printimit gati:
  Afro 2 sekonda e poshtë nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Ngjyra: Afërsisht 6,3 sekonda
  Mono: rreth 5,3 sekonda
 • Gjuhët e printerit
  UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5c1, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  93 fonte PCL (93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR)
  Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)*2
  Fonte barkodesh*3
  136 fonte PostScript
 • Kufijtë e printimit
  4 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Encrypted Secure Print
  Secure Print
  Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
  Printim barkodesh4
  iOS: AirPrint, programi Canon PRINT Business
  Android: certifikuar për Mopria, moduli Canon Print Service, programi Canon PRINT Business
  Microsoft Universal Print

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë 550-fletëshe
  Sirtar shumëfunksional 100-fletësh
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë 550-fletëshe x 3 (Furnizuesi i letrës PF-D1)
  Kasetë 550-fletëshe (Njësia e furnizimit të kasetës-AV1)
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  2300-fletësh
 • Dalja e letrës
  200 fletë
 • Lloji i materialit
  Sirtari shumëfunksional: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak, kartolinë, zarf
  Kaseta: Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, letër me ngjyra, letër e veshur, me shpim paraprak
 • Madhësia e materialit
  Kasetë (Standarde):
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, B5, B6, Letter, Executive, Statement, GLTR, 16K, Madhësi të posaçme: min. 101,6 x 148 mm maks. 216,0 x 297 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), Madhësi të posaçme: min. 76,2 x 127 mm maks. 216,0 x 355,6 mm.

  Kasetë (Opsionale):
  A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, B6, Legal, Letter, Executive, Statement, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K, përmasa të posaçme: Min. 101,6 x 148 mm Maks. 216,0 x 355,6 mm
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 163 g/m²
  Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 216 g/m²
 • Printimi në dy anë
  Automatik
  Kaseta:
  A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, ILGL, GLGL, Foolscap, F4A, 16K
  Madhësi e posaçme - min. 148 x 210 mm maks. 216 x 355.6 mm
  60 deri në 163 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11/ Windows® 10 / Server® 2022 / Server® 2019 / Server® 2016 /
  Mac OS X version 10.13 e lart
  Linux5/Citrix
 • Protokolli i rrjetit
  Printimi:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/FTP/WSD)

  Administrimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim adresash IP/Mac, IEEE802.1X (LAN/WLAN), SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS), mbështetje rrjeti të dyfishtë
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(TKIP/AES), WPA3-SAE (AES), WPA-EAP (AES), WPA2-EAP (AES), WPA3-EAP (AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK(AES)
  Modaliteti i Wi-Fi Direct:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqja e përdorimit nga distanca (RUI),
  Shikuesi i veprimeve nga distanca,
  Department ID Management,
  Toner Status Tool,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, administrimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
  Sistemi i dorëzimit të përmbajtjes: Platforma e serverit mundëson përditësimin automatik të firmuerit në pajisje.
  Pajtueshmëri me uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  1,500 - 5,000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  50 000 faqe
 • Shpejtësia e procesorit
  1,6 GHz x 2
 • Memoria
  2 GB
 • Memoria
  32GB eMMC (hapësira e lirë: 15GB)
 • Paneli i kontrollit
  5 Line LCD, 5 LED (Online, Gati, Mesazh, Punë dhe Kursim energjie), Butonat, tastierë me 10 numra
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  458 mm x 464 mm x 388 mm
 • Pesha
  Afro 25 kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështia: 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1500 W e poshtë
  Aktiv: afro 640 W e poshtë
  Në gatishmëri: afro 30,1 W e poshtë
  Fjetje: Afërsisht 0,9 W e poshtë
  Konsumi tipik i energjisë elektrike (TEC): 0,39 kWh/javë6
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni:
  http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Fuqia akustike7

  Aktiv:  Njëanësh 65 dB e poshtë (BW) / 66 dB e poshtë (CL)

  Dyanësh 67 dB e poshtë (BW) / 68 dB e poshtë (CL)
  Pasiv: 48 dB e poshtë

  Presioni akustik8

  Aktiv:  Njëanësh 50 dB e poshtë (BW) / 51 dB e poshtë (CL)

  Dyanësh 52 dB e poshtë (BW) / 52 dB e poshtë (CL)
  Pasiv: 33 dB e poshtë

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  TONER T10 i zi (13 000 faqe9)
  TONER T10 i kaltër (10 000 faqe10)
  TONER T10 rozë (10 000 faqe 11)
  TONER T10 i verdhë (10 000 faqe12)
  TONER T10L i zi (6000 faqe13)
  TONER T10L i kaltër (5000 faqe14)
  TONER T10L rozë (5000 faqe 15)
  TONER T10L i verdhë (5000 faqe16)

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Paper Feeder PF-D1 (kasetë 550-fletëshe) x 3
  Njësia e furnizimit të kasetës-AV1 (piedestal kasete 550-fletëshe)
  Barcode Printing Kit-D1 (Bën të mundur printimin e barkodeve)
  PCL Font Set-A1 (Bën të mundur printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)
  Plain Pedestal-P2
  Plain Pedestal-AA1
  MiCard Multi (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)
  MiCard Plus (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)
 1. Nuk ofrohet drejtues Canon PCL5c, por mbështeten komandat PCL5c në pajisje.
 2. Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
 3. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 4. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-D1
 5. Shpërndarja vetëm në ueb. Drajveri do të ofrohet në gjysmën e parë të 2024
 6. Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.2
 7. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 8. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 9. Bazuar në ISO/IEC 19798
 10. Bazuar në ISO/IEC 19798
 11. Bazuar në ISO/IEC 19798
 12. Bazuar në ISO/IEC 19798
 13. Bazuar në ISO/IEC 19798
 14. Bazuar në ISO/IEC 19798
 15. Bazuar në ISO/IEC 19798
 16. Bazuar në ISO/IEC 19798