Canon i‑SENSYS X C1127P
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)
Deri në 49 faqe/min (A5-horizontale)
Dyanëshe: deri në 24,5 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Rezolucioni i printimit

Deri në 1200×1200 dpi

Koha e ngrohjes

Afro 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Me ngjyra afro 8,6 sekonda ose më pak
Mono afro: 7,7 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 50.000 faqe në muaj*

*Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve*
Printimi me prekje (NFC)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

*Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-E1E

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 100 x 148 mm maks. 216,0×355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216,0×355,6 mm.

Kaseta (opsionale):
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 100 x 148 mm maks. 216,0×355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri 163 g/m2 (deri në 200 g/m2 me letër të veshur)
Sirtari shumëfunksional: 60 deri 176 g/m2 (deri në 200 g/m2 me letër të veshur)

Printimi dyanësh

Automatik
Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 176 x 250 mm maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri në 200 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1,380 W ose më pak
Printim aktiv: afro 470 W
Në gatishmëri: afro 17,0W ose më pak
Në gjumë: Afro 0,6W ose më pak
Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.31 kWh/javë*
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

*Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit*
Aktiv: njëanëshe 63 dB e më pak / dyanëshe 64 dB e më pak
Në pritje: 42 dB ose më pak

Presioni i zhurmës*
Aktiv: njëanëshe 48 dB / dyanëshe 49 dB
Në pritje: 28 dB

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296

Përmasat (Gj x Th x L)

476 mm x 469 mm x 379 mm

Pesha

Afro 19,0 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL5c*, PCL6, Adobe® PostScript3

*Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express /
Mbështetje për uniFLOW / Application Library

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.15 e lart
Linux*/Citrix

*Shpërndarja vetëm në internet. Drejtuesi do të ofrohet nga gjysma e dytë e 2020.

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

TONER T09 me të zezë (7,600 faqe*)
TONER T09 me të kaltër (5,900 faqe*)
TONER T09 me rozë (5,900 faqe*)
TONER T09 me të verdhë (5,900 faqe*)

*Sipas ISO/IEC19798

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment Kit-B1