Seria Canon i-SENSYS LBP660
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 27 faqe/min (A4)
Deri në 49 faqe/min (A5-horizontale)
Dyanëshe: deri në 24,5 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Me ngjyra afro 8,6 sekonda ose më pak
Mono afro: 7,7 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 50 000 faqe në muaj1

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

LBP663Cdw:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

LBP664Cx:
Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodeve2
Printimi me prekje (NFC)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, Legal, Letter, Executive, Statement,
OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Kartolinë,
zarf (COM10, DL, C5), madhësitë e personalizuara: Min. 100 x 148 mm maks.
216,0×355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, Legal, Letter, Executive, Statement,
OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Kartolinë,
Kartelë, Zarf (COM10, DL, C5, Monarch),
Përmasa të posaçme: Min. 76,2×127 mm, maks. 216,0×355.6 mm.

Kaseta (opsionale):
A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO,
M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Kartolinë, Zarf (COM10, DL, C5),
Madhësi të personalizuara: Min. 100 x 148 mm maks. 216,0×355,6 mm.

Gjerësia e materialit

Kasetë (standarde dhe opsionale): 60 në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim) Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 176 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)

Printimi dyanësh

Kasetë automatike (standarde dhe opsionale):
A4, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR,
GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 176 x 250 mm maks.
215,9×355,6 mm, 60 deri në 200 g/m²

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1,380 W ose më pak
Printim aktiv: afro 470 W
Në gatishmëri: Afro 17,0W ose më pak
Në gjumë: Afro 0,6W ose më pak
Konsumi tipik i korrentit (TEC)3: 1,0 kWh/javë
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni:
http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit*
Aktiv: njëanëshe 63 dB e më pak / dyanëshe 64 dB e më pak
Në pritje: 42 dB ose më pak

Presioni i zhurmës*
Aktiv: njëanëshe 48 dB / dyanëshe 49 dB
Në pritje: 28 dB

* Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296

Përmasat (Gj x Th x L)

LBP663Cdw: 437×469×313 mm
LBP664Cx: 476×469×379 mm

Pesha

LBP663Cdw: afro 20,7 kg LBP664Cx: afro 21,2 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF) Lagështia 20 deri në 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LBP663Cdw; LCD me 5 rreshta, 3 LED (punë, gabim, kursim energjie), butona, tastierë numerike me 10 taste
LBP664Cx: ekran LCD 12,7 cm, me ngjyra, me prekje

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL5c4, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

LBP663Cdw: 45 fonte PCL, 136 fonte PS
LBP664Cx: 93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

LBP663Cdw:
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen,
menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

LBP664Cx:
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen,
menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.
Mbështetja për "Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW"
Katalogu i aplikacioneve

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 /
Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.9.5 e lart /Mac OS 10.14 e lart
Linux5/Citrix

Artikujt e konsumit

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Fisheku 055 me të zezë (2300 faqe*)**
Fisheku 055H me të zezë (7600 faqe*)**
Fisheku 055 me të kaltër (2100 faqe*)**
Fisheku 055H me të kaltër (5900 faqe*)**
Fisheku 055 me rozë (2100 faqe*)**
Fisheku 055H me rozë (5900 faqe*)**
Fisheku 055 me të verdhë (2100 faqe*)**
Fisheku 055H me të verdhë (5900 faqe*)**

* Sipas ISO/IEC 19798
** Printeri dërgohet me fishekun fillestar (B: 1200 fq, C/M/Y:1200 fq)

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

CST.Feeding Module-AF1 (kaseta me 550 fletë)
Grup printimi barkodi -E1E
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment Kit-B1

  1. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  2. Aksesor - Nevojitet kompleti Kit-E1E për printim barkodesh
  3. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0.
  4. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
  5. * Shpërndarje vetëm nga interneti.
Discontinued