Seria Canon i-SENSYS LBP620
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

LBP621Cw:

Njëanëshe: deri në 18 fq/min (A4), deri në 38 fq/min (A5-horizontale)

LBP623Cdw: 

Njëanëshe: deri në 21 fq/min (A4); deri në 38 fq/min (A5-horizontale)

Dyanëshe: deri në 12,7 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Me ngjyra afro: 10,5 sekonda ose më pak

Mono afro: 10,4 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

250 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 30 000 faqe në muaj1

Marzhi i printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt

Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)

Gati për Google Cloud Print

iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business

Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë

Foleja e furnizimit manual me 1 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:

A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm  Maks. 216,0×355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:

A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, letër indeksi, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216,0×355,6 mm.

Peshat e mediave

Kasetë: 60 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)

Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 163 g/m² (deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)

Printimi dyanësh

LBP623Cdw:

Automatik

Kaseta:

A4, B5, Legal, Letter, Executive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K Madhësi e posaçme - Min. 182 x 257 mm maks. 216,0×355,6 mm

60 deri në 200 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 850W ose më pak

Printim aktiv: afro 390W

Në gatishmëri: Afro 8,5 W ose më pak

Në gjumë: Afro 0,8W ose më pak

Konsumi tipik i korrentit (TEC)2
i-SENSYS LBP621Cw = 0,5 kWh 
i-SENSYS LBP623Cdw = 0,6 kWh

Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit3

Aktiv: 66 dB ose më pak

Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Presioni i tingullit{foot}

LBP621Cw:

Aktiv: 52 dB ose më pak

Në gatishmëri: i padëgjueshëm

LBP623Cdw:

Aktiv: njëanësh 52 dB ose më pak / dyanësh 51 dB ose më pak

Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

430×418×287 mm

Pesha

Rreth 15,5 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)

Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

LBP621Cw: UFRII

LBP623Cdw: UFRII, PCL5c4, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

LBP623Cdw: 45 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),

Menaxhimi i ID-së së departamentit,

Mjeti i statusit të tonerit,

iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.

eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008

Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.14 e lart

Linux5/Citrix

Artikujt e konsumit

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Fisheku 054 me të zezë (1500 faqe *)**

Fisheku 054H me të zezë (3100 faqe *)**

Fisheku 054 me të kaltër (1200 faqe *)**

Fisheku 054H me të kaltër (2300 faqe *)**

Fisheku 054 me rozë (1200 faqe *)**

Fisheku 054H me rozë (2300 faqe *)**

Fisheku 054 me të verdhë (1200 faqe *)**

Fisheku 054H me të verdhë (2300 faqe *)**


* Sipas ISO/IEC 19798

* Printeri dërgohet me fishekët fillestarë (B:910 fq, C/M/Y: 680 fq)

  1. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit.
  2. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0.
  3. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
  4. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
  5. * Shpërndarje vetëm nga interneti.