Canon LBP610 Series
Specifikimet

Tipi

A4 Colour SFP

Shpejtësia e printimit

Deri në 18 ppm (A4)

Veçoritë kryesore

18 ppm

18 ppm

Printim i shpejtë laser me ngjyra

Operation

Përdorimi

Me anë të ekranit LCD

Mobile Printing

Printim portativ

Lidhje Mopria, AirPrint

Uptime

Kohë punimi

Kuti toneri me kapacitet të lartë

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhje Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mirëmbajtje e thjeshtë

Compact

Kompakte

Model që kursen hapësirën

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

i-SENSYS LBP611Cn:
Një anë: Deri në 18 ppm (A4)
                     Deri në 32 ppm (A5-Landscape)

i-SENSYS LBP613Cdw:
Një anë : deri në 18 ppm (A4)
                      Deri në 32 ppm(A5-Landscape)
Dy anë : deri në 11 ipm (A4)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer, me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 13 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Ngjyra rreth: 12 sekonda ose më pak
Mono rreth: 10,9 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

250 - 2 500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 30 000 faqe në muaj*

*Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Secure Print
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 150 fletë
1 slotë manuale 1 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër e rëndë, Letër e hollë, Letër me ngjyrë, Letër me shkëlqim, Etiketë, Kartolinë, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :
A4, A5, A5 (Landscape), B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Kartolinë, Letër indeksi, Zarf (COM10, DL, C5, Monarch), Madhësi e personalizuar: Min. 76,2 x 127 mm  Maks. 215.9 x 355.6 mm.

Slotë furnizimi manual:
A4, A5, A5 (Landscape), B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Kartolinë, Kartë indeksi, Zarf (COM10, DL, C5, Monarch), Madhësi të personalizuara: Min 76.2 x 127 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta: 52 deri në 163 g/m² (Deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)
Slotë furnizimi manual: 52 deri në 163 g/m² (Deri në 200 g/m² me letër me shkëlqim)

Kopjim nga të dy anët

i-SENSYS LBP613Cdw:
Automatik
Kaseta:
A4, B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K
Madhësi e personalizuar - Min. 182 x 257 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.
60 deri në 120 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

i-SENSYS LBP611Cn:
Maximumi: Afro 850W ose më pak
Në gatishmëri: Afro 10,8W ose më pak
Në gjumë: Afro 0,9W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5kWh/javë
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

i-SENSYS LBP613Cdw:
Maximumi: Afro 850W ose më pak
Në gatishmëri: Afro 10,8W ose më pak
Në gjumë: Afro 0,9W ose më pak*
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5kWh/javë
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

*Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 0,8W

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit*
Aktiv: 63 dB ose më pak
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Presioni i zhurmës*
Aktiv: 49 dB ose më pak (Printim me ngjyra) / 48 dB se më pak (printim bardhë/zi)
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296

Përmasat (Gj x Th x L)

430 mm x 418 mm x 274 mm

Pesha

Rreth 15,5 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

i-SENSYS LBP611Cn:
UFRII

i-SENSYS LBP613Cdw:
UFRII, PCL5c*, PCL6, Adobe® PostScript

*Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

Gërmat

i-SENSYS LBP613Cdw
45 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

i-SENSYS LBP611Cn
USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T

i-SENSYS LBP613Cdw
USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.7.5 e sipër
Linux*/Citrix

*Shpërndarja vetëm në ueb.

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Cartridge 045 Black (1,400 faqe *)**
Cartridge 045H Black (2,800 faqe *)**
Cartridge 045 Cyan (1,300 faqe *)**
Cartridge 045H Cyan (2,200 faqe *)**
Cartridge 045 Magenta (1,300 faqe *)**
Cartridge 045H Magenta (2,200 faqe *)**
Cartridge 045 Yellow (1,300 faqe *)**
Cartridge 045H Yellow (2,200 faqe *)**

*Bazuar në ISO/IEC 19752
**Printeri dërgohet me bojën e zezë: 1400 faqe, C/M/Y: kuti për 690 faqe