Seria Canon i-SENSYS X 1238P
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Njëanëshe: deri në 38 fq/min (A4)
Deri në 63,1 fq/min (A5-horizontal)
Dyanëshe: deri në 31,9 in/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

Deri në 1200×1200 dpi

Koha e ngrohjes

Afro 14 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth: 5,5 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

80 000 faqe

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)*
Printim barkodesh**
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

* Vetëm 1238P
** Aksesor - Nevojitet "Barcode Printing Kit-E1E"

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, madhësi e personalizuar: min. 105 x 148 mm Maks. 216,0×355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216,0×355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Printimi dyanësh

A4, ligjore, letër, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
Madhësi e personalizuar - Min. 210 x 279,4 mm Maks. 216,0×355,6 mm
60 deri në 120 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1.330 W
Në gatishmëri: afro 9 W
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W
Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.33 kWh/javë*
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, vizitoni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

*Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit*:
Aktiv: 54 dB
Pasiv: i padëgjueshëm* 

Fuqia e zërit*:
Aktiv: 68 dB
Pasiv: i padëgjueshëm*

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
* I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779

Përmasat (Gj x Th x L)

i-SENSYS X 1238P: 438 mm x 373 mm x 312 mm
i-SENSYS X 1238Pr: 401 mm x 373 mm x 250 mm

Pesha

i-SENSYS X 1238P: afro 9,2 Kg
i-SENSYS X 1238Pr: afro 8,8 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

i-SENSYS X 1238P: ekran LCD 12.7 cm, me ngjyra, me prekje
i-SENSYS X 1238Pr: LCD me 5 vija, 3 LED (puna, gabim, kursim energjie), butona, tastierë numerike 10-tastëshe

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL 5e*, PCL6, Adobe® PostScript3

* Nuk ofrohet drejtues softuerik Canon PCL5e, por mbështeten komandat PCL5e në pajisje.

Gërmat

93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

i-SENSYS X 1238P:
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / uniFLOW compatibility / Application Library

i-SENSYS X 1238Pr:
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 Mac OS X version 10.9.5 e lart / Mac OS 10.15 e lart Linux*

*Shpërndarja vetëm në internet. Drejtuesi do të ofrohet nga gjysma e dytë e 2020.

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

TONER T08 (11,000 faqe*)

*Bazuar në ISO/IEC 19752

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

i-SENSYS X 1238P:
Moduli i ushqimit të kasetës-AH1
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment kit-B1
Grup printimi barkodi -E1E

i-SENSYS X 1238Pr:
Moduli i ushqimit të kasetës-AH1
Grup printimi barkodi -E1E