Canon LBP312x
Specifikimet

Tipi

Printer mono A4

Shpejtësia e printimit

A4: deri në 43 faqe/min
A5-horizontale: Deri në 65,2 faqe/min

Veçoritë kryesore

icon

Printim automatik nga të dyja anët

icon

+3 kaseta letre opsionale

icon

Printimi me PCL dhe PostScript

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

icon

Lidhje USB

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Ekrani LCD i përshtatshëm për përdoruesin

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë (A4): Deri në 43 faqe/min
Në dy anë (A4): Deri në 34,4 ipm
Në një anë (A5-horizontale): Deri në 65,2 faqe/min

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 30 sekonda ose më pak nga ndezja (parazgjedhje)
Rreth 3 sekonda ose më pak nga ndezja (modaliteti i shpejtë)1

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 6,2 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

2000 - 7500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 150 000 faqe në muaj2

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt3
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF/XPS)
Printimi i barkodeve4
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 550 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë x 3

Dalja e letrës

250 fletë përmbys

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e rëndë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër lidhëse,
etiketë, zarf, kartolinë

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde):
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16
Madhësia e personalizuar - gjerësia: 105,0 deri në 215,9 mm, gjatësia: 148,0 deri në 355,6 mm

Sirtari shumëfunksional:
A4, B5, A5, A5 (horizontal), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16, Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5), kartë indeksi (3"x5")
Madhësia e personalizuar - gjerësia: 76,2 deri në 215,9 mm, gjatësia: 127,0 deri në 355,6mm

Kaseta (opsionale):
A4, B5, A5, A5 (horizontale), A6, LTR, LGL, EXE, STMT, FLS, K16
Madhësia e personalizuar - gjerësia: 105,0 deri në 215,9 mm, gjatësia: 148,0 deri në 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 52 deri në 120 g/m²
Sirtari me shumë përdorime: 52 deri në 199 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik
Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, LTR, LGL, FLS
Madhësia e personalizuar - gjerësia: 210,0 deri në 215,9 mm, gjatësia: 279,4 deri në 355,6 mm
60 deri në 120 g/m²

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1310 W ose më pak
Aktiv: Afro 670W ose më pak
Në gatishmëri: Afro 9,5W ose më pak
Në gjumë: Afro 1,2W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,6 kWh/javë
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit5
Aktiv: 69 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Presioni i tingullit6
Aktiv: 54 dB
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

409 mm x 376 mm x 275 mm

Pesha

Rreth 12,4 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD 5 linja, LED 5 (në linjë, gati, mesazh, detyra dhe kursimi i energjisë), Butonat, tastiera numerike me 10 taste

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

528 MHz + 264 MHz

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Interpretimi ultra i shpejtë), PCL5e7, PCL6, Adobe® PostScript3

Gërmat

105 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e pajisjes së hyrjes uniFLOW për SFP MEAP

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003
Mac OS X versioni 10.6 dhe më të lartë
Linux8/Citrix

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standarde: Kutia 041 (10 000 faqe9)10
Rendimenti i lartë: Kutia 041H (20 000 faqe11)12

Aksesorët opsionalë

Artikuj

Paper Feeder PF-C1 (kaseta me 550 fletë) x 3
Karta SD-C1 (memoria e kartës SD 8 GB)
Barcode Printing Kit-F1 (mundëson aftësinë e printimit të barkodeve)13
PCL Font Set-C1 (mundëson aftësinë e printimit Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)14
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)

 1. Kërkohet ndryshimi i parametrit te modaliteti i shpejtë
 2. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 3. Kërkohet aksesori - karta SD-C1
 4. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-F1
 5. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 6. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 7. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
 8. Shpërndarja vetëm në ueb. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në gjysmën e dytë të vitit 2017
 9. Bazuar në ISO/IEC 19798
 10. Printeri dërgohet me fishekun fillestar për 7000 faqe
 11. Bazuar në ISO/IEC 19798
 12. Printeri dërgohet me fishekun fillestar për 7000 faqe
 13. Barcode Printing Kit-F1 dhe PCL Font Set-C1 nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë
 14. Barcode Printing Kit-F1 dhe PCL Font Set-C1 nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë