Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Canon i-SENSYS LBP230 Series

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

 • Lloji i pajisjes
  Funksion njësh laseri bardhezi
 • Funksionet e disponueshme
  Printoni

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  Njëanëshe: Deri në 38 ppm (A4)
  Deri në 63,1 ppm (A5 horizontal)
  Dyanëshe: Deri në 31.9 ipm (A4)
 • Metoda e printimit
  Printim monokromatik me rreze lazer
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Koha e ngrohjes
  Afro 14 sekonda ose më pak nga ndezja
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Afro 5.5 sekonda e poshtë
 • Gjuhët e printerit
  UFRII, PCL 5e3, PCL6, Adobe® PostScript3
 • Fontet
  45 fonte PCL, 136 fonte PS
 • Kufijtë e printimit
  5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
 • Funksionet e përparuara të printimit
  Printim i Sigurt
  iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business
  Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

Përdorimi i materialit

 • Futja e letrës (standarde)
  Kasetë me 250 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë
 • Futja e letrës (opsionale)
  Kasetë me 550 fletë
 • Kapaciteti maksimal i futjes së letrës
  Deri në 900 fletë
 • Dalja e letrës
  150 fletë
 • Lloji i materialit
  Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, letër me ngjyra, letër e veshur, etiketë, kartolinë, zarf
 • Madhësia e materialit
  Kaseta:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.

  Sirtari shumëfunksional:
  A4, A5, A5 (horizontal), B5, Legal, Letter, Executive, Statement, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, skedë, zarf (COM10, DL, C5, Monarch), madhësi të posaçme: min. 76.2 x 127 mm maks. 216.0 x 355.6 mm.
 • Pesha e materialit
  Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²
  Sirtar shumëfunksional: 60 deri 163 g/m²
 • Printimi në dy anë
  A4, Legal, Letter, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
  Madhësi e posaçme - min. 210 x 279.4 mm maks. 216.0 x 355.6 mm
  60 deri 120 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

 • Lloji i ndërfaqes
  USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection
 • Pajtueshmëria me sistemin operativ
  Windows® 11 / Windows® 10 / Windows® 8.1 / Server® 2022
  Mac OS X version 10.11 e lart
  Linux4
 • Protokolli i rrjetit
  Printo:
  TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/WSD)

  Menaxhimi:
  SNMPv1, SNMPv3 (IPv4, IPv6)

  Siguria: TLS1.3, IPSec, filtrim me adresë IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS, IPPS)
  Siguria (me valë):
  Modaliteti i infrastrukturës:
  WEP (64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES)
  Modaliteti i pikëhyrjes:
  WPA2-PSK (AES)
 • Administrimi i printerit dhe softuerët
  Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),
  Menaxhim ID Departamenti,
  Mjet i Statusit të Tonerit,
  iW Enterprise Management Console: program me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një flote pajisjesh
  eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

Funksione të përgjithshme

 • Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj
  750 - 4 000 faqe në muaj
 • Cikli i punës
  80 000 faqe
 • Shpejtësia e procesorit
  800 MHz x 2
 • Memoria
  1GB
 • Paneli i kontrollit
  LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta
 • Përmasat me sirtarë (gj-th-l)
  401 mm x 373 mm x 250 mm
 • Pesha
  Afro 9,5 Kg
 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
  Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)
 • Energjia
  220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1 330 W
  Në Pritje: Afërsisht 9 W
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W
  Konsumi tipik i korrentit (TEC): 0.30 kWh/javë (230V) 7
  Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx
 • Nivelet e zhurmës
  Presioni akustik 1:
  Aktiv: 54 dB
  Pasiv: i padëgjueshëm2

  Fuqia zanore1:
  Aktiv: 68 dB
  Pasiv: i padëgjueshëm2

Pjesët e konsumit

 • Fishekë boje
  Fishek 057 (3,100 faqe 5)6
  Fishek 057H (10,000 faqe 5)6

Aksesorë dhe opsione

 • Artikujt
  Cassette Feeding Module-AH1
1 Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 9296.
2 I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të zërit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779.
3 Nuk ofrohet drejtues Canon PCL5e, por mbështeten komandat PCL5e në pajisje.
4 Shpërndarja vetëm në internet.
5 Bazuar në ISO/IEC 19752.
6 Printeri dërgohet me fishekun fillestar (i zi: 1500 faqe).
7 Sipas US ENERGY STAR® versioni 3.0.