i-SENSYS LBP220 series
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

LBP223dw:

Njëanëshe: deri në 33 fq/min (A4) 

Deri në 52,5 fq/min (A5-horizontal) 

Dyanëshe: deri në 28,7 in/min (A4) 

LBP226dw/LBP228x: 

Njëanëshe: deri në 38 fq/min (A4) 

Deri në 63,1 fq/min (A5-horizontal)

Dyanëshe: deri në 31,9 in/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Cilësi printimi me teknologji rafinimi të figurës

Deri në 1200 x 1200 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 14 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth: 5,5 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

80 000 faqe

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

LBP223dw:

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business 

LBP226dw:

Printimi i sigurt
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business 

LBP228x:

Printimi i sigurt
Printimi i barkodeve1
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për "Mopria", modul "Canon Print Service", aplikacion "Canon PRINT Business"

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, madhësi e personalizuar: min. 105 x 148 mm Maks. 216,0×355,6 mm. 

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216,0×355,6 mm."

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²m
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Printimi dyanësh

A4, ligjore, letër, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
Madhësi e personalizuar - Min. 210 x 279,4 mm Maks. 216,0×355,6 mm 60 deri në 120 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1330 W 

Në gatishmëri: Afro 9 W 

Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W 

Konsumimi tipik i energjisë (TEC): 

LBP223dw: 0,9 kWh/javë 

LBP226dw/LBP228x: 1,0 kWh/javë (230 V)2 

Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit3:
Aktiv: 54 dB
Në gatishmëri: I padëgjueshëm4 

Fuqia e tingullit5:
Aktiv: 68 dB
Pasiv: I padëgjueshëm36

Përmasat (Gj x Th x L)

LBP223dw/LBP226dw:
401×373×250 mm 

LBP228x:
438×373×312 mm

Pesha

LBP223dw/LBP226dw:
Rreth 9,5 Kg 

LBP228x:
Rreth 9,9 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LBP223dw/LBP226dw:
LCD me 5 rreshta, 3 LED (Punë, Gabime, Kursyes energjie), Butona, Tastierë numerike me 10 tasta 

LBP228x:
Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

LBP223dw: UFRII, PCL 5e4, PCL6

LBP226dw: UFRII, PCL 5e4, PCL6, Adobe® PostScript

LBP228x: UFRII, PCL 5e4, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

LBP223dw: 45 fonte PCL

LBP226dw: 45 fonte PCL, 136 fonte PS

LBP228x: 93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

LBP223dw/LBP226dw:
Ndërfaqe përdorimi në distancë (RUI), menaxhim të identifikuesve të departamenteve, instrument për gjendjen e tonerit, konsolë menaxhimi iW: softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një flote pajisjesh
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë. 

LBP228x: Ndërfaqe përdorimi në distancë (RUI), menaxhim të identifikuesve të departamenteve, instrument për gjendjen e tonerit, konsolë menaxhimi iW: softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një flote pajisjesh
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë. Universal Log-in Manager / uniFLOW online / uniFLOW online Express / katalog aplikacionesh me mbështetje për "uniFLOW"

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2019 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.9.5 e lart / Mac OS 10.14 
Linux5

Artikujt e konsumit

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Fisheku 057 (3100 faqe7)8 Fisheku 057H (10 000 faqe9)10

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

LBP223dw/LBP226dw:
Moduli i ushqimit të kasetës-AH1 


LBP228x:
Moduli i ushqimit të kasetës-AH1
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW)
MiCard Attachment kit-B1
Grup printimi barkodi -E1E

  1. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-E1E
  2. Sipas US ENERGY STAR® versioni 2.0.
  3. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
  4. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
  5. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
  6. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
  7. Bazuar në ISO/IEC 19752
  8. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (i zi: 1500 faqe)
  9. Bazuar në ISO/IEC 19752
  10. Printeri dërgohet me fishekun fillestar (i zi: 1500 faqe)
Discontinued