Seria i-SENSYS LBP210
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

LBP214dw, LBP215x
Në një anë: Deri në 38 faqe/min (A4); deri në 63,1 faqe/min (A5-horizontale)
Në dy anë: deri në 30,3 inç/m (A4)
LBP212dw
Në një anë: Deri në 33 faqe/min (A4); deri në 52,5 faqe/min (A5-horizontale)
Në dy anë: deri në 26,4 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 14 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth: 5,5 sekonda ose më pak

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 4000 faqe në muaj

Cikli i punës

80 000 faqe

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printimi i sigurt (vetëm LBP214dw, LBP215x)
Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)
Printimi i barkodit1 (vetëm LBP215x)
Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër e hollë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):
A4, A5, A5 (horizontale), B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, madhësi e personalizuar: min. 105 x 148 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), A6, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10, Monarch, C5, DL), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale): 52 deri në 120 g/m²
Sirtari manual: 52 deri në 163 g/m²

Printimi dyanësh

A4, ligjore, letër, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLGL, Foolscap
Madhësi e personalizuar - Min. 210 x 279,4 mm Maks. 215,9 x 355,6 mm
60 deri në 120 g/m2

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1300 W
Në gatishmëri: Afro 10 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W
Konsumimi tipik i energjisë (TEC):
LBP215x/214dw 1,2 kWh/javë (230V)
LBP212dw 1,1 kWh/javë (230V)
Për informacione të detajuara në lidhje me rregulloren Lot26, shkoni te: http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit2:
Aktiv: 56 dB
Në gatishmëri: I padëgjueshëm3

Fuqia e tingullit4:
Aktiv: 72,2 dB
Në gatishmëri: I padëgjueshëm5

Përmasat (Gj x Th x L)

LBP215x: 438 mm x 373 mm x 312 mm
LBP214dw/LBP212dw: 401 mm x 373 mm x 250 mm

Pesha

LBP215x: Afro 9,9 Kg
LBP214dw/LBP212dw: Afro 9,5 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LBP215x: Ekrani LCD me ngjyra dhe me prekje 12,7 cm
LBP214dw/LBP212dw: LCD me 5 rreshta, 3 drita LED (Punë, Gabime, Kursimi i energjisë), Butona, Tastierë numerike me 10 taste

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

800 MHz x 2

Kujtesa

1 GB

Gjuhët e printerit

LBP215x/LBP214dw: UFRII, PCL 5e6, PCL6, Adobe® PostScript
LBP212dw: UFRII, PCL 5e7, PCL6

Gërmat

LBP215x: 93 fonte PCL, 136 fonte PS
LBP214dw/LBP212dw: 45 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, 802.11b/g/n pa tel, Lidhja e drejtpërdrejtë pa tel

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Menaxhimi i ID-së së departamentit,
Mjeti i statusit të tonerit,
iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.
eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Menaxheri universal i hyrjes (vetëm LBP215x)
uniFLOW online (vetëm LBP215x)
uniFLOW online Express (vetëm LBP215x)
Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e integruar të hyrjes së pajisjes uniFLOW (vetëm LBP215x)

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008
Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më të lartë
Linux8

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Kutia e bojës 052 (3100 faqe9)10
Kutia e bojës 052H (9200 faqe11)12

Pajisje shtesë / opsione

Artikuj

Moduli i ushqimit të kasetës-AH1
MiCard Multi (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW) (vetëm LBP215x)
Micard Plus (lexues karte për identifikimin me RFID ose kartat magnetike me uniFLOW) (vetëm LBP215x)
Paketa e aksesorit MiCard B1 (vetëm LBP215x)
Paketa e printimit të barkodit - E1E (vetëm LBP215x)

 1. Kërkohet aksesori - Barcode Printing Kit-E1E
 2. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 3. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 4. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 5. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 6. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 7. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 8. Shpërndarja vetëm në ueb. Në dispozicion nga dhjetori 2018.
 9. Bazuar në ISO/IEC 19752
 10. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (e zezë: 1600 faqe)
 11. Bazuar në ISO/IEC 19752
 12. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (e zezë: 1600 faqe)