i-SENSYS LBP162dw
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 28 faqe/min (A4)
Në dy anë: deri në 17,8 inç/m (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 15 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 5,2 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

250 - 2500 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 30 000 faqe në muaj1

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Veçori të avancuara të printimit

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë

Dalja e letrës

50 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër me ngjitje, etiketë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë,
OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K,
zarf (COM10, DL, C5), madhësitë e personalizuara: Min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, A5 (horizontale), B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë,
OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap,16K,
zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësitë e personalizuara: Min 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik (vetëm A4/LTR/LGL/OFFICIO/B-OFFICIO/M-OFFICIO/FLS, 60 deri në 105 g/m²)

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1120 W ose më pak
Në gatishmëri: Afro 3,4 W ose më pak
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,7 W
Çaktivizimi i energjisë: 0,5 W ose më pak
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kWh/javë
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (parazgjedhja: 1 min)
Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në Fikjen automatike: 4 orë (e paracaktuar)

Grupi 26

Niveli i zhurmës

Presioni i tingullit2:
Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit3:
Aktiv: 70,7 dB ose më pak në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: Nuk ka në dispozicion

Përmasat (Gj x Th x L)

371 mm x 404 mm x 225 mm

Pesha

Rreth 7,5 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD me 5 rreshta

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

400 MHz

Kujtesa

256MB

Gjuhët e printerit

UFRII-LT, PCL 5e4, PCL6

Gërmat

45 fonte PCL

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti i statusit të tonerit

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / 
Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më shumë / Mac OS 10.13 dhe më shumë
Linux5

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Kutia e bojës 051 (1700 faqe 6)7
Kutia e bojës 051H (4100 faqe8)9
Kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe10)11

 1. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 2. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 3. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
 4. Nuk mbështetet një softuer drejtues Canon PCL5e, sidoqoftë komandat PCL5e mbështeten në pajisje.
 5. Shpërndarja në ueb e disponueshme vetëm nga dhjetori 2018.
 6. Bazuar në ISO/IEC 19752
 7. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (1.000 faqe), kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe)
 8. Bazuar në ISO/IEC 19752
 9. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (1.000 faqe), kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe)
 10. Bazuar në ISO/IEC 19752
 11. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (1.000 faqe), kutia e bojës e tamburit 051 (23 000 faqe)