Seria i-SENSYS LBP110
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Motori i printimit

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 22 faqe/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 2400 (e barasvlershme) x 600 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 15 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 6,5 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

150 - 1500 faqe në muaj

Cikli i punës

Gjatësia maksimale 10 000 faqe në muaj1

Kufijtë e printimit

5 mm-lart, poshtë, majtas dhe djathtas 10 mm-lart, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Veçori të avancuara të printimit

LBP113w:

Gati për printim me Google Cloud iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business, Android; certifikimi Mopria, shtesa e shërbimit të prinitmit të Canon, apliakcioni Canon PRINT Business.

Mbajtja e medias

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 150 fletë

Dalja e letrës

50 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër me ngjitje, etiketë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta: A4, A5, B5, A6, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, Monarch, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 127 mm maks. 215,9 x 355,6 mm.

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²

Veçori të përgjithshme

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

LBP112:

Maximumi: Afro 900 W Në gatishmëri: afro 2,7 W Modaliteti i fjetjes: Afro 0,4 W Çaktivizimi i energjisë: 0,5 W ose më pak Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,5 kWh/javë Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (parazgjedhja: 1 min) Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në fikjen automatike: 4 orë (parazgjedhja)

LBP113w:

Maximumi: Afro 900 W Në gatishmëri: afro 2,7 W Modaliteti i fjetjes: Afro 0,4 W Çaktivizimi i energjisë: 0,5 W ose më pak Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh/javë Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në modalitetin e gjumit: 1-30 min (parazgjedhja: 1 min) Koha e qetësisë që duhet për të kaluar në fikjen automatike: 4 orë (parazgjedhja)

Grupi 26

Niveli i zhurmës

Trysnia e tingullit2 : Aktive: 47 dB në printimin bardhezi Në gatishmëri: nuk dëgjohet 

Fuqia e tingullit3 : aktive: 69,6 dB ose më pak në printimin bardhezi Në gatishmëri: nuk ka në dispozicion

Përmasat (Gj x Th x L)

LBP112: 376 mm x 253 mm x 222 mm 

LBP113w: 376 mm x 291 mm x 222 mm

Pesha

LBP112: Afro 5,9 kg 

LBP113w: Afro 6,0 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF) Lagështia 20 deri në 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LBP112: 4 tregues LED, 3 butona përdorimi 

LBP113w: LCD me 5 rreshta

Kontrolluesi

Shpejtësia e procesorit

LBP112: 175MHz 

LBP113w: 400MHz

Kujtesa

LBP112: 128MB 

LBP113w: 256MB

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

LBP112: USB 2.0 Hi-Speed 

LBP113w: USB 2.0 Hi-Speed, lidhja pa tela 802.11b/g/n, lidhja Wireless Direct

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

LBP112: Mjeti i statusit të tonerit 

LBP113w: Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI), mjeti i statusit të tonerit

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 7 / Server® 2016 / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Mac OS X versioni 10.8.5 dhe më shumë / Mac OS 10.13 dhe më shumë Linux4

Pjesët e konsumueshme

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Kutia e bojës 047 (1600 faqe5)6 Kutia e bojës e tamburit 049 (12 000 faqe7)8

  1. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
  2. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
  3. I padëgjueshëm do të thotë se niveli i fuqisë së emetimit të tingullit për një person në afërsi është më i ulët se standardi absolut për zhurmën në sfond sipas ISO 7779
  4. Shpërndarja në ueb e disponueshme vetëm nga dhjetori 2018.
  5. Bazuar në ISO/IEC 19752
  6. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (700 faqe), kutia e bojës e tamburit 049 (12 000 faqe)
  7. Bazuar në ISO/IEC 19752
  8. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (700 faqe), kutia e bojës e tamburit 049 (12 000 faqe)