Seria "imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A4

Funksionet kryesore

Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional

Processor

Procesor dybërthamësh 1,75 GHz

Paneli i kontrollit

Panel me prekje, me ngjyra, 10.1" TFT LCD WSVGA

Kujtesa

Standarde: 3 GB RAM

Hard disku

Standarde*: 320 GB (hapësirë disku: 250 GB)
* Mund të përdoret HDD tjetër fillestar.

Lidhja e ndërfaqes

Rrjeti
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN me valë (IEEE 802.11b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
Të tjera
 Standarde: USB 2.0 x 2 (pritësi), USB 3.0 x 1 (pritësi), USB 2.0 x 1 (pajisja)
Opsionale: Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standarde: 650 fletë
Sirtar shumëfunksional 100-fletësh
1 kasetë letre 550-fletëshe
Maksimumi: 3300 fletë (me mbushësen "High Capacity Cassette Feeding Unit-D1")

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

Model standard (iR-ADV DX 717i/617i/527i): 500 fletë
Model me finitor (iR-ADV DX 717iZ/617iZ/527iZ): 1000 fletë

Aftësitë e përfundimit

Model standard (iR-ADV DX 717i/617i/527i): mbledhje, grupim
Model me finitor (iR-ADV DX 717iZ/617iZ/527iZ): mbledhje, grupim, ofset*, kapëse
*ofrohet me sirtarin e sipërm

Lloji i mbështetur i letrës

Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, transparencë, e lidhur, zarf

Kaseta e letrës:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
Përmasa të posaçme: 76,2×127,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
Zarf: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5

Kaseta e letrës:
Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6, B5
Përmasa të posaçme: 99,0×148,0 mm deri në 216,0×297,0 mm

Peshat e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: 60-199 g/m2
Kaseta e letrës: 60-135 g/m2
Dyanëshe: 60 deri në 120 g/m2

Koha e ngrohjes

Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak*
* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje.

Nga modaliteti i fjetjes: 10 sekonda e poshtë

Nga ndezja: 10 sekonda e poshtë*
*Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Përmasat (Gj x Th x L)

Modeli standard (iR-ADV DX 717i/617i/527i): 500×598×617 mm
Modeli me finitor (iR-ADV DX 717iZ/617iZ/527iZ): 502 x 598 x 814 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Modeli standard/modeli me finitor: 1052×823 mm (me derën e majtë CRG të hapur + derën e djathtë të hapur + sirtarin e kasetës të hapur)

Pesha

Modeli standard (iR-ADV DX 717i/617i/527i): afro 37 kg me tonerin
Modeli me finitor (iR-ADV DX 717iZ/617iZ/527iZ): afro 46 kg me tonerin

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e fotokopjimit*

iR-ADV DX 717i/717iZ
71 fq/min (A4), 113 fq/min (A5), 40 fq/min (A5R, A6)
iR-ADV DX 617i/617iZ
61 fq/min (A4), 99 fq/min (A5), 35 fq/min (A5R, A6)
iR-ADV DX 527i/527iZ
52 fq/min (A4), 80 fq/min (A5), 35 fq/min (A5R, A6)
* 1-anësh

Koha e kopjimit të parë (A4)

Afro 5 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

600×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

Zmadhim i ndryshueshëm: 25-400% (rritje 1%)
Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100% (1:1), 141%, 200%, 400%

Funksionet e fotokopjimit

Profile të raporteve R/E sipas zonës, dyanëshe, rregullim dendësie, përzgjedhje tipi origjinal, modalitet ndërprerjeje, origjinal dyanësh, version pune, N në 1, numërim faqesh, numërim grupi fotokopjimi, qartësia, fshirje kornize, filigran i siguruar, datë printimi, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, fotokopje e rezervuar, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

Lloji standard

Vetëmbushëse dokumentesh njëkalimëshe dhe dyanëshe* [2-anëshe me 2-anëshe (automatike)]
* Pikasje mbushjeje shumëfletëshe.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

Pesha e materialit në mbushëse:
Skanimi 1-anësh: 42-128 g/m² (bardhezi), 64-128 g/m² (ngjyra)
Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)


Shënim:
Kartëvizitë: 80–220 g/m²
Gjerësia e origjinalit më e ngushtë se A6: 50–128 g/m²

Madhësitë e mbështetura të medias

Përmasat e presës: deri në 216,0×355,6 mm

Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
A4, A5R, A6, B5, përmasa të posaçme: 48,0×128,0 mm deri në 216,0×355,6 mm
Kartëvizitë: 48,0×85,0 mm deri në 55,0×91,0 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Dërgim (300×300 dpi):
deri në 95/190 kur vetëzgjedhja e ngjyrës “JOAKTIVE”:
Skanim 1-anësh: 95
Skanim 2-anësh: 190
Vetëzgjedhja e ngjyrave "AKTIVE":
Skanim 1-anësh: 50
Skanim 2-anësh: 100

Fotokopjim (600×600 dpi, vetëm bardhezi):
Skanim 1-anësh: 95
Skanim 2-anësh: 140

Rezolucioni i skanimit (dpi)

Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
Skanim për dërgim: (dhënie) deri në 600×600 (SMB/FTP/WebDAV/IFAX), (marrje) deri në 600×600
Skanim për faks: deri në 600×600

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi i mbështetur operativ: Windows®7/ 8.1/ 10/ Server2008/ Server2008 R2/ Server2012/ Server2012 R2/ Server 2016
Nga shkurti 2020

Metoda e skanimit

Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në kuti, skanim në hapësirë të avancuar, skanim në rrjet, skanim në fishë memorieje USB, skanim në pajisje portative, skanim në renë kompjuterike (uniFLOW Online - opsional)

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standarde: email/internet FAX (SMTP), SMB SMB3.0, FTP, WebDAV, Mail Box
Opsionale: G3 FAX, IP Fax"

Adresari

LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

Dhënie: deri në 600×600
Marrje: deri në 600×600

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP(TCP/IP), SMB3.0 (TCP/IP), WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatim rregulloreje, optimizim për internet, PDF A/1-b, konturim-lëmim, enkriptim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), XPS (kompakt, me kërkim, me nënshkrim të pajisjes, me nënshkrim të përdoruesit), Office Open XML (PowerPoint, Word)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit, anashkalim i faqeve boshe

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33,6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metodat e lidhjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400×400 (ultra e imët), 200×400 (super e imët), 200×200 (e imët), 200×100 (normale)

Madhësia e dërgimit/marrjes

A4, A5*, A6* dhe B5* / A4, A5, B5
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30 000 faqe (2000 punë)

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime numri

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës telefonike (kur dërgohet faksi), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport TX, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili, evidencë 2 në 1

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti përdoruesish,
1 kuti RX memorieje,
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Ruajtje për maksimumi 30 000 faqe (2000 punë)

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri i mbështetur klient: Windows® 8.1/10
Lidhjet e njëkohshme (maks.): SMB: 64, WebDAV: 3

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Afro 16 GB

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Autentikimi për identifikimin në hapësirën e avancuar, funksion renditjeje, printim në skedar PDF me fjalëkalim, mbështetje për "imageWARE Secure Audit Manager", kërkim, shqyrtim skedarësh, administrim autentikimi, hapur ndaj publikut, URI TX, rezervim/rikthim

Specifikimet e sigurisë

Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes

Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me kartë, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)

Siguria e dokumenteve

siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS me nënshkrim përdoruesi, integrim me "Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5"), siguri e KUTISË (kutia e emaileve e mbrojtur me fjalëkalim, kontroll i hyrjes në hapësirën e përparuar), siguri në dërgimin e të dhënave (cilësim për kërkimin e vendosjes së fjalëkalimit për transmetim, funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME), gjurmim dokumentesh (filigran i siguruar)
*1 Nevojitet "uniFLOW Online / uniFLOW"

Siguria e rrjetit

TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), çaktivizim i funksioneve të papërdorura (aktivizim/çaktivizim i protokolleve/aplikacioneve, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes në distancë, aktivizim/çaktivizim i ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, ndalim i ekzekutimit të skedarëve të ruajtur në "Advanced Space" në MFP, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve

Siguria e pajisjes

Mbrojtje e të dhënave të diskut HDD (enkriptim i të dhënave të HDD (verifikim FIPS140-2), fshirje me mbishkrim të dhënash në HDD, kyçje e HDD), nisje standarde e HDD, modul platforme të besuar (TPM), funksion për fshehjen e evidencës së punëve, mbrojtje e integritetit të softuerit MFD, kontroll integriteti softueri MFD (verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe), IEEE2600.2 (certifikim për kriteret e përgjithshme) (në vlerësim)

Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes

Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi,
Bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), regjistrim i të dhënave të figurave, cilësim politike sigurie, administrim i pajisjeve dhe fjalëkalime për administrimin e sigurisë

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V, 50/60 Hz, 4,8 A

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1.500 W
Fotokopjimi (me skanimin e vazhduar të vetëmbushëses së dokumenteve):
iR-ADV DX 717i/717iZ: 827.5 W*1
iR-ADV DX 617i/617iZ: 784.6 W*1
iR-ADV DX 527i/527iZ: 783.1 W*1
Printimi në rrjet:
iR-ADV DX 717i/717iZ: 828.3 W*1
iR-ADV DX 617i/617iZ: 793.4 W*1
iR-ADV DX 527i/527iZ: 728.5 W*1
Në gatishmëri: afro 28,92 W*1
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.0 W*2
*1 Vlera referencë: matur një njësi
*2 1,0 W nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

Konsumi nominal i zakonshëm i korrentit (TEC)*
iR-ADV DX 717i/717iZ: 0,78 kWh
iR-ADV DX 617i/617iZ: 0,64 kWh
iR-ADV DX 527i/527iZ: 0,54 kWh
* Në përputhje me "USA Energy Star 3.0"

Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë së zërit (LWA, m)*
Aktiv (1-anëshe)
iR-ADV DX 717iZ/717i: 7,0 B, Kv 0,3 B /6,9 B, Kv 0,3 B
iR-ADV DX 617iZ/617i: 6,8 B, Kv 0,3 B /6,8 B, Kv 0,3 B
iR-ADV DX 527iZ/527i: 6,8 B, Kv 0,3 B /6,7 B, Kv 0,3 B

* Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Trysnia e tingullit (LpAm)*
Pozicioni në afërsi:
Aktiv (bardhezi) (1-anëshe):
iR-ADV DX 717i/717iZ: 56 dB
iR-ADV DX 617i/617iZ: 55 dB
iR-ADV DX 527i/527iZ: 54 dB
Pasiv
iR-ADV DX 717iZ/617iZ/527iZ: 25 dB
iR-ADV DX 717i/617i/527i: 21 dB

* Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296 (2017)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

T03, e zezë

Rendimenti i tonerit

E zezë: 51 500 faqe
Rendimenti i fishekut të tonerit në përputhje me ISO/IEC 19752.

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Universal Login Manager (ULM)
uniFLOW online Express

Mjetet e menaxhimit në largësi

iW Management Console
eMaintenance
Content Delivery System

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit

Platforma

MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform)

Administrimi i dokumenteve

Kofax PowerPDF (opsional)

Opsionet e furnizimit të letrës

CASSETTE MODULE-AG1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 484×450×127 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

ENVELOPE CASSETTE MODULE-A1

Kapaciteti i letrës: 75 zarfe
Masa e zarfit: COM10 No.10, Monarch, DL, ISO-C5
Pesha e letrës: 80-100 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 484×450×127 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 7 kg

CASSETTE FEEDING UNIT-AR1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 19 kg

High Capacity Cassette Feeding Unit-A1

Kaseta e sipërme:
Kapaciteti i letrës: 550 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, etiketa, e lidhur, e parashpuar
Përmasat e letrës: A4, A5, A5R, A6, B5, të posaçme (99,0×148,0 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Pesha e letrës: 60-135 g/m2

Kaseta e poshtme:
Kapaciteti i letrës: 2100 fletë (80 g/m2)
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, e lidhur, e parashpuar
Madhësia e letrës: A4
Pesha e letrës: 60-135 g/m2
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gjer.×thell.×lar.): 642×657×456 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 27 kg

Veçoritë e daljes*

Modeli me finitor (iR-ADV DX 717iZ/ 617iZ/ 527iZ)

* Kapaciteti i letrës mund të ndryshojë me lloje/përmasa të ndryshme letre.

Kapaciteti i sirtarit (80 g/m²):
Sirtari i sipërm:
A4, A5R, B5: 400 fletë
Sirtari i poshtëm:
A4, A5R, B5: 100 fletë
Sirtari nxjerrës i njësisë kryesore:
A4, A5, A5R, A6, B5: 500 fletë
Tipi i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e rëndë, me ngjyrë, e lidhur, transparencë*, zarf*
* vetëm për sirtarin nxjerrës të njësisë kryesore
Pesha e letrës për kapësen: 60-120 g/m2
Pozicioni i Kapëses: Cep
Përmasat e letrës së kapëses: A4, të posaçme (210,0×279,4 mm deri në 216,0×355,6 mm)
Kapaciteti i kapëses: 30 fletë (60-90 g/m2), 20 fletë (91-120 g/m2)

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

Ka disa lexues kartash p.sh. "MiCard Plus". Për më shumë, kontaktoni me zyrën vendore të "Canon".
Copy Card Reader-F1
Copy Card Reader Attachment-B5

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-A1
"Connection Kit-A2" për "Bluetooth LE"
NFC Kit-E1

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-AY1
Remote Fax Kit-A1
IP FAX Expansion Kit-B1

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF Access Handle-A1

Pjesët e konsumueshme

Staple-P1