Canon imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Tipi

Pajisje A3 shumëfunksionale monokrom laser

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje*, skanim*, dërgim*, ruajtje dhe faks opsional*

* Nuk ofrohet në modelin e printerit "8500i III"

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Standard: Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")
Opsionale: paneli vertikal me prekje me ngjyra TFT LCD SVGA 26,4 cm (10,4 inç) për modelin MFP

Kujtesa

Standarde: 3,0 GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB
Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional (250 GB, 1 TB)

Lidhja e ndërfaqes

Standardi i rrjetit: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n);
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie
Të tjera standard: 2 fole USB 2.0 (pritësi), 1 fole USB 3.0 (pritësi), 1 fole USB 2.0 (pajisja);
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standardi: 4200 fletë
Sirtari i letrës me 1500 fletë x 2, kaseta e letrës me 550 fletë x 2, sirtari me shumë përdorime me 100 fletë
Maksimumi: 7700 fletë (me POD Deck Lite-C1 ose Paper Deck Unit-E1)

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

250 fletë (me Copy Tray-R2).
Maksimumi: 5000 fletë (me Staple Finisher-W1 PRO ose Booklet Finisher-W1 Pro)

Aftësitë e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup
Me finitorin e jashtëm: sistemim, grupim, ofset, kapëse, kapëse sipas kërkesës, kapëse pa tela*1 , qepje*2, prerje*3, shpim vrimash*4, shpim vrimash profesional (shumë modele)*5, futje dokumenti*6, palosje*7 (palosje C, Z, përgjysmë, paralele dyfishe, fizarmonikë)

*1. Kërkon "Staple Finisher-V2" ose "Booklet Finishr-V2"
*2. Kërkon "Booklet Finisher-V2", "Booklet Finisher-X1" ose "Booklet Finisher-W1 Pro"
*3. Kërkon "Inner Booklet Trimmer-A1" (me "Booklet Finisher-X1") ose "Booklet Trimmer- F1" (me "Booklet Finisher-W1 Pro")
*4. Kërkon "2/4 Hole Puncher Unit-A1" ose "4 Hole Puncher Unit-A1" (me "Staple Finisher-V2" ose "Booklet Finisher-V2"), "Puncher Unit-BG1" ose "Puncher Unit-BH1" (me "Staple Finisher-X1" ose "Booklet Finisher-X1"), ose "Puncher Unit-BT1" ose "Puncher Unit-BU1" (me "Staple Finisher-W1 Pro" ose "Booklet Finisher-W1 Pro")
*5. Kërkon "Multifunctional Professional Puncher-B1" (me "Staple Finisher-X1", "Booklet Finisher-X1", "Staple Finisher-W1 Pro" ose "Booklet Finisher-W1 Pro")
*6. Kërkon "Document Insertion Unit-N1" (me "Staple Finisher-X1", "Booklet Finisher-X1", "Staple Finisher-W1 Pro" ose "Booklet Finisher-W1 Pro")
*7. Kërkon "Paper Folding Unit-J1" (me "Staple Finisher-X1", "Booklet Finisher-X1", "Staple Finisher-W1 Pro" ose "Booklet Finisher-W1 Pro")

Llojet e mbështetura të medias

Sirtarët e sipërm majtas/djathtas (1/2):
E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje
Kasetat e Poshtme (3/4):
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje, skedë*1
Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, e shpuar paraprakisht, lidhje, fletë transparente, etiketa, letër me kokë, skedë, kalk*2
Pod Deck Lite-C1: Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër
e ricikluar, letër me ngjyra, letër e rëndë, letër me shpim paraprak,
letër me kokë, letër me ngjitje, transparente, etiketa, letër me skeda
Paper Deck Unit-E1: Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër
e ricikluar, letër me ngjyra, letër e rëndë, letër me shpim paraprak,
Letër me kokë, letër lidhëse

*1. Kërkon "Tab Feeding Attachment Kit-B1"
*2. Nuk përdoren dot disa lloje të letrës kalk.

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtarët e sipërm majtas/djathtas (1/2):
Madhësia standarde: A4, B5

Kasetat e Poshtme (3/4):
Madhësia standarde: 330 mm x 483 mm (13" x 19"), 320 mm x 450 mm (SRA3), 305 mm x 457 mm (12" x 18"), A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Sirtari shumëfunksional:
Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R 
Madhësia e personalizuar: 100,0 x 148,0 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Përmasë e lirë: 100,0 x 182,0 mm to 330.2 x 487.7 mm

Peshat e mbështetura të medias

Raftet e letrës / kasetat e letrës: 52 deri në 220 g/m2

Sirtari shumëfunksional: 52 deri në 256 g/m2
Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja*: 60 sekonda e poshtë
Nga modaliteti i gjumit të thellë: 60 sekonda ose më pak

* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Përmasat (Gj x Th x L)

Model MFP "iR ADV 8505 Pro III/8595 Pro III/8585 Pro III" (me panel vertikal me prekje): 1481×770×1252 mm
Model MFP "iR ADV 8505 Pro III/8595 Pro III/8585 Pro III" (me panel të shtrirë me prekje): 670×779×1220 mm
Model printeri "iR ADV 8505 Pro III/8595 Pro III/8585 Pro III": 670×779×1052 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Bazë: 1533×1353 mm (vetëm me sirtar shumëfunksional/kapakun lart djathtas të hapur + kapakun përpara të hapur + sirtarin e kopjimit)
Konfigurimi i plotë: 5068×1400 mm (me POD DECK LITE-C1 + BOOKLET FINISHER-W1 + DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 + Multifunction Professional Puncher- B1+ PAPER Folding UNIT-J1 + Booklet Finisher-W1 Pro + BOOKLET TRIMMER-F1 + kapakun përpara të njësisë kryesore të hapur)

Pesha

Modeli MFP me panelin vertikal opsional me prekje:
Rreth 240 kg*1
Modeli MFP me panelin e rrafshët me prekje: Afro 236 kg*1
Modeli i printerit me panelin e rrafshët me prekje: Afro 206 kg*2

*1. Duke përfshirë ADF dhe shishen e tonerit
*2. Duke përfshirë kapakun e printerit dhe shishen e tonerit

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV 8505 Pro III
105 faqe/min (A4), 54 faqe/min (A3), 76 faqe/min (A4R), 105 faqe/min (A5R)

iR-ADV 8595 Pro III
95 fq/min (A4), 50 fq/min (A3), 69,1 69 fq/min (A4R), 95 fq/min (A5R)

iR-ADV 8585 Pro III
85 faqe/min (A4), 44 faqe/min (A3), 63 faqe/min (A4R), 85 faqe/min (A5R)

Koha e kopjimit të parë (A4)

Rreth 2,7 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

Leximi: 600 x 600 
Printimi: 1200 x 1200

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 70%

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, printimi në skedë, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi rrjedhimor, kopjimi i kartës së identitetit, shmangia e faqve boshe, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i shumë fletëve, origjinali me madhësi të lirë

Specifikimet e skanimit

Tipi

I sheshtë m ngjyra plus furnizues automatik njëkalimësh dokumentesh dyanëshe* (skanim dyanësh 1-kalimësh) [2-anësh në 2-anësh (automatik me DADF)]

* Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

300 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër, objekte 3-dimensionale (lartësia: deri në 50 mm, pesha: deri në 2 kg)

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
Skanimi në 1 anë: 38 deri në 220 gm2 (BW), 64 deri në 220 gm2 (CL)
Skanimi në 2 anë: 50 deri në 220 gm2 (BW), 64 deri në 220 gm2 (CL)

Madhësitë e mbështetura të medias

Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 297,0 x 431,8 mm

Madhësia e medias së furnizuesit të dokumenteve: A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6R, madhësi e përshtatur: 128.0 x 139,7 mm deri në 304,8 x 431,8 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

Skanimi në një anë: 120/120 (300 dpi), 120 (BW: 600 dpi)
Skanimi në dy anë: 240/220 (300dpi), 150 (BW: 600 dpi)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100i, 150 x 150, 100 x 100

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi operativ i mbështetur: Windows 7/8.1/10

Windows Server 2008/Server 2008 R2/ Server 2012/ Server 2012 R2/ Server 2016

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet

Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet

Skanim në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike: një mori zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanimin në pajisje celulare ose shërbimet e bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

E-Mail/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 Fax (opsional), IP Fax (opsional)

Adresari

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakte, e kërkueshme, apliko politikën, optimizo për ueb, PDF A/1-b, e enkriptuar), XPS (kompakt, e kërkueshme), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (nënshkrimi i pajisjes)
Opsional: PDF (Trace&Smooth), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e origjinaleve boshe, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400 x 400, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1

*1 Dërguar si A4
*2 Dërguar si B4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali dyanësh, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia (për skanimin), qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, shqyrtimi, njoftimi i kryerjes së punës, raporti i transmetimit, pikasja e vënies së shumë fletëve në furnizues

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse të përdoruesit, 1 kuti hyrëse RX e memories, 50 kuti hyrëse konfidenciale të faksit, 30000 faqe të ruajtura maksimumi

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows 7/8/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebADV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)
Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), uniFLOW Online Express*, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit 
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

* Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta IEEE 2600.2
Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC 
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%). 50/60 Hz (±2Hz), 10A

Lidhja (njësia kryesore)

CEE 7/7 (230V)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 2400 W
Printim: Rreth 1611,4 W*1
Në gatishmëri: Afro 219,8 W*1
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W*2
Plugin i fikur: Rreth 0,3 W*3

*1 Vlera e referencës: një njësi e matur
*2. Modaliteti i fjetjes 0,9 W mund të mos jetë i mundur në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
*3. Vlerë referencë; modaliteti i nisjes së shpejtë: JOAKTIV

Nivelet e zhurmës

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
Aktiv: 75 dB e poshtë*1
Pasiv: 54 dB*2

Presioni i tingullit (LpAm) (referencë)
Pozicioni në afërsi:
Aktiv: 58 dB*2
Pasiv: 36 dB*2

*1 Në përputhje me DE-UZ205 (2017) (*të dhënat e marra nga vlera e standardit Blue Angel)
*2 Vlera e referencës: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruhet me ISO9296 (1988)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

Toneri i zi C-EXV 35

70 000 faqe

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri universal i hyrjes (ULM):
Menaxheri universal i hyrjes (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifikuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

Network ScanGear: Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Canon Driver Configuration Tool: Një mjet për ndryshimin e cilësimeve të paracaktuara nga fabrika të drajvërave të printimit të Canon (I disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i Pajisjes NetSpot: Mjet i thjeshtë i programit kompjuterik që ju lejon të bëni cilësime të protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform): Një Platformë e Integruar e fuqishme JAVA për pajisjet e Canon që siguron lidhjen e fortë ndërmjet një sferë programesh kompjuterike e pajisjes.
MEAP në internet: Shërbim në internet alternativ ndaj MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të vendosen nëpërmjet shërbimeve në internet

Botimi i dokumentit

TRYEZA IW: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumente nga burime dhe formate skedarësh të ndryshëm, zbaton përfundimin me shikimin paraprak dhe shabllona për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS Y3 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit (dpi)

1200 x 1200, 600 x 600

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL6, Adobe PostScript 3

Kujtesa

8GB (2 x4GB)

Hard disku

500 GB SATA

Shpejtësia e procesorit

Intel Pentium G4400 (3,3 GHz)

Sistem

Fiery FS350Pro

Gërmat

PS: 138 fonte të Adobe PS
PCL: 113 fonte PCL

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 7 32 dhe 64 bitë / Windows 8.1 32 dhe 64 bitë / Windows 10 32 dhe 64 bitë/ Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2016 vetëm 64 bitë, MAC OS (10.11, 10.12, 10.13, 10.14)

Ndërfaqja

2 fole Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), 7 fole USB 3.0 (2 mbrapa, 3 përpara në "Fiery Quick Touch TM"), 4 fole USB 2.0 (mbrapa)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (FTP, SMTP, POP, HTTP, SNMP, LDAP, SLP, SMB, LPD, IPP, WS-Discovery, Bonjour, Direct Mobile Printing, Port9100, SNTP, 802.1X, DHCP, DNS, NTP)

Printimi i Drejtpërdrejtë

PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF(OP)

VDP

FreeForm v1, v2.1, PPML, PDF/VT-1, PDF/VT-2, Creo VPS

Veçoritë standarde

Fiery Command WorkStation6 / Paper Catalog, Fiery Remote Scan / Fiery Hot Folders & Virtual Printers / Fiery JDF

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Removable HDD kit

Platforma HW

NX One

Base OS

Windows 10 IoT Enterprise 2016 LTSB

Burimi i Energjisë

AC100-240V, 50Hz/60Hz, 3,0A (100V) - 1,5A (240V)

Konsumi maksimal i energjisë

53 W

Përmasat (Gj x Th x L)

203 x 248 x 384 mm

Pesha

Vetëm njësia e serverit: 5,9 kg

Opsionet e furnizimit të letrës

NJËSIA E LETRËS-E1

Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)
Lloji i letrës: E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje
Madhësia e letrës: A4, B5
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 340 x 630 x 572 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 34 kg

Rafti POD Deck Lite-C1

Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)
Lloji i letrës: E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje, skedë, transparente, etiketë
Madhësia e letrës: SRA3, A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R dhe madhësi e përshtatur (139,7 x 182,0 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Burimi i energjisë: 220-240V/1,2A 50/60Hz
Përmasat (Gje x The x La): 633 x 686 x 574 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 68 kg

Opsionet e daljes

Sirtari i kopjimit-R2

Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
Kapaciteti: 250/100 fletë (1 anë/2 anë, 80 gm2)

STAPLE FINISHER-V2* (i jashtëm) *vetëm për iR-ADV 8585i III

Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë, SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit të mesit*: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë, SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*: A4, A5R, B5: 3000 fletë, SRA3, A3, A4R, A5, B4, B5R 1500 fletë, A6R: 250 fletë (52 deri në 105 g/m2), 50 fletë (105 deri në 256 g/m2)
* me letër 81,4 gm2
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
 A4, B5: 65 fletë (90 gm2), A3, A4R, B4: 30 fletë (90 gm2)
Kapëse pa kapje: A3, A4
5 fletë (52 deri në 64 gm2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (90 g/m2)
Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
Pesha: Rreth 35 kg

BOOKLET FINISHER-V2* (i jashtëm) *vetëm për iR-ADV 8585i III

(Përfshin specifikimet bazë të STAPLE FINISHER-V2 më sipër.)
Madhësia e letrës së qepjes: A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (195 x 270 mm deri në 304,8 x 457,2 mm)
Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë (52 deri në 81,4 gm2) duke përfshirë 1 letër kapaku deri në (256 gm2)
Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 3 fletë (52 deri në 105 gm2)
Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten sirtari zgjatues dhe sirtari rrotullues)
Pesha: Rreth 58 kg

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE-X1 (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: A4, A5R, B5: 1500 fletë, SRA3, A3, A4R, A5, B4, B5R: 750 fletë, A6R: 250 fletë
Kapaciteti i sirtarit të mesit*: A4, A5R, B5 250 fletë, A3, A4R, A5, A6R, B4, B5R 125 fletë,
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*:
[Modaliteti i ngarkimit me rënie] A4, B5: 2500 fletë,
[Modaliteti i ngarkimit të rastësishëm] A4, A5R, B5: 1500 fletë, SRA3, A3, A4R, A5, B4, B5R: 750 fletë, A6S: 250 fletë
 * me letër 81,4 gm2
Pesha e letrës: Sirtari i sipërm/i mesit/i poshtëm: 52 deri në 256 gm2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
 A4/B5: 100 fletë (80 gm2), A3/A4R/B4: 50 fletë (80 gm2)
Furnizimi me energji: 100-240V AC, 50-60 Hz, 2,8 A
Përmasat (Gje x The x La): 782 mm × 765 mm × 1040mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 64 kg

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-X1 (i jashtëm)

(Përfshin specifikimet bazë të STAPLE FINISHER-X1 më sipër.)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave të qepura:
 SRA3, A3, A4R, B4, Madhësia e personalizuar: 210,0 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë x 10 komplete (60 deri në 81 gm2) duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 256 gm2
Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 5 fletë (60 deri në 105 gm2)
Furnizimi me energji: 100-240V AC, 50-60 Hz, 2,8 A
Përmasat (Gje x The x La): 896 mm × 765 mm × 1040 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 110 kg

PËRFUNDNDUESI I KAPËSEVE-W1 PRO (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: 1000 fletë,
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*:
Nëse Modaliteti i stivës me vëllim të lartë është caktuar si "JOAKTIV":
A4, B5: 2000 fletë, SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 1000 fletë
Nëse Modaliteti i stivës me vëllim të lartë është caktuar si "AKTIV":
A4, B5: 4000 fletë, A4R, B5R: 2000 fletë, A3, B4: 1500 fletë, SRA3: 1000 fletë
 * me letër 81,4 gm2
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
 A4, B5: 100 fletë (52 deri në 80 gm2), A3, A4R, B4, B5R: 50 fletë (52 deri në 80 gm2)
Furnizimi me energji: 220-240V, 50-60 Hz, 8A
Përmasat (Gje x The x La): 890 mm × 792 mm × 1239 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 130 kg

PËRFUNDNDUESI I BROSHURAVE-W1 PRO (i jashtëm)

(Përfshin specifikimet bazë të STAPLE FINISHER-W1PRO më sipër.)
Madhësia e letrës së qepjes: SRA3, A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (210,0 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 25 fletë x 30 komplete (52 deri në 80 gm2) [duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 256 gm2]
Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 5 fletë (deri në 209 gm2)
Përmasat (Gje x The x La): 1060 x 792 x 1239 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 182 kg

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 (2/4H)

(Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2)
Dy ose katër vrima
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R; katër vrima: A3, A4
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 (S4H)

(Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2)
Katër vrima
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

PUNCHER UNIT-BG1(2/F4H)

(Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1)
Dy ose katër vrima
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: dy vrima A3, A4, A4R, A5, B5R; katër vrima A3, A4
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BH1(S4H)

(Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1)
Katër vrima
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: katër vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BT1 (2/F4H)

(Kërkon STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
Dy ose katër vrima
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R, madhësia e përshtatur (182,0 x 182,0 mm deri në 297,0 x 432,0 mm)
Katër vrima A3, A4, madhësia e përshtatur (257,0 x 182,0 mm deri në 297,0 x 432,0 mm)
Furnizimi me energji: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BU1 (S4H)

(Kërkon STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
Katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës me vrima: katër vrima A3, A4, A4R, A5, Madhësi e përshtatur (257,0 x 182,0 mm deri në 297,0 x 432,0 mm)
Furnizimi me energji: Nga përfunduesi i detyrave

Multi Function Professional Puncher-B1

(Kërkon STAPLE FINISHER-X1, BOOKLET FINISHER-X1, STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
Pesha e pranueshme e letrës me vrima: shmangie: 52 deri në 300 gm2, Vrima: e thjeshtë: 75 deri në 300 gm2 , Me veshje: 118 deri në 300 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: Anashkalimi: 100×148 mm deri në 330,2×487,7 mm Shpimi: SRA3, A3, A4, A4R
Pllakat e mbështetura të shpimit (opsionale):
A4: fletë e lirë (2- ose 4- vrima), lidhje Velo (12 vrima), krehër plastik (21 vrima), spirale dyfishe (23 ose 34 vrima), spirale me ngjyra (47 vrima)
Dimensionet (W x D x H): 445 x 795 x 1.040 mm
Pesha: 102 kg
Furnizimi me energji: 230V/50Hz/1,9 A

INNER BOOKLET TRIMMER-A1

(Kërkon Booklet Finisher-X1)
Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 1500 fletë
Pesha e Pranueshme e Letrës: 60 deri në 256 gsm
Sasia e prerjes: 2 deri në 20 mm
Madhësia e pranueshme e letrës: 210 x 279,4 deri në 330,2 x 487,7 mm
Furnizimi me energji: Nga përfunduesi i detyrave

Prerësi i broshurave F1

(Kërkon Booklet Finisher-W1 PRO)
Madhësia e pranueshme e letrës: SRA3, A3, A4R, B4, Madhësi e përshtatur: 210,0 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Kapaciteti i broshurës: 15 broshura (madhësia e broshurës: A4, 80 gm2, sasia e prerjes 20 mm)
Pesha e pranueshme e letrës: 52 deri në 256 gm2, 64 deri në 300 gm2 (vetëm fleta e kapakut)
Sasia e prerjes: 2 mm deri në 28 mm
Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 5000 fletë
Burimi i energjisë: Nga Booklet Finisher-W1 PRO
Përmasat: 2095 x 790 x 1040 mm (duke përfshirë bashkuesit)
Pesha: Rreth 178 kg

Document Insertion Unit-N1

(Kërkon STAPLE FINISHER-X1, BOOKLET FINISHER-X1, STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
Numri i sirtarëve të futjes: 2 sirtarë
Kapaciteti i sirtarit të futjes: 200 fletë x 2 (80 g/m2)
Lloji i letrës së pranueshme të futjes: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e trashë, me shpim paraprak, letër me kokë, me ngjitje, me veshje, skedë, me gjurmim
Përmasat e letrës së pranueshme për futje: SRA3, A3, A4, A4R, B4, B5, B5R, përmasa të posaçme (182×182 mm deri në 330,2×487,7 mm)
Pesha e pranueshme e letrës së futjes: 52 deri në 256 gm2
Furnizimi me energji: 100-240V, 5060Hz, 1,0 A
Përmasat (gjer. × thell. × lar.): 336×793×1407 mm (gjerësia: duke përjashtuar sirtarin e dokumenteve)
Pesha: Rreth 61 kg

Paper Folding Unit

(Kërkon STAPLE FINISHER-X1, BOOKLET FINISHER-X1, STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
Lloji i palosjes që mbështetet: palosje C, Z, në gjysmë, paralele dyfishe, fizarmonikë Z
Tipi i pranueshëm i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me ngjitje
Madhësia e pranueshme e letrës:
Palosje C: A4R , Palosje Z: A3, A4R, B4, Palosje Z fizarmonikë: A4R, Palosje paralele dyfishe: A4R
Palosja në gjysmë: A4R
Pesha e pranueshme:
palosje C / palosje Z / palosje Z fizarmonikë / palosje në gjysmë : 52 deri në 105 gm2
Palosja paralele e dyfishtë: 52 deri në 90 gm2
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave
Dimensionet (W x D x H): 336 x 793 x 1.190 mm
Pesha: Rreth 71 kg

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS FOR ULM PROXIMITY CARD READER - Një lexuesi i kartës nga afër për autentifikimin e përdoruesit mbështetur tek karta, duke lejuar përdorimin e teknologjive të shumta të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare, etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW

COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW 

COPY CARD READER ATTACHMENT-A4 - paketa e lidhjes vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-B1 - Lidhet me kasetën "3/4" për furnizimin e skedave. I lejon përdoruesit të printojnë në letër tab me madhësi A4 të futur në kasetën e 2të të letrave. Letrat tab mund të kalohen gjithashtu përmes bajpasit të tufës. 

NJËSIA E STAMPIMIT B1

BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara

SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB. 

UPRIGHT CONTROL PANEL-H1- Pozicioni dhe këndi mund të rregullohen që ekrani të mund të shikohet qartë

INSTANT STAPLER-A1 – Kapëse portative që lejon kapjen e deri në 50 fletëve.

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

DOCUMENT SCAN LOCK KIT-B2 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.

Siguria e të dhënave

HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave. 

HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.

HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.

REMOVABLE HDD KIT-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

PCL PRINTER KIT-BD1 - siguron mbështetje për printimin në rrjet për PCL

PS PRINTER KIT-BD1 - siguron mbështetje për printimin në rrjet për printimin me Adobe PostScript 3.

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.

UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

KONTROLLUESI I BAZUAR NË EFI-FIERY

IMAGEPASS-Y3 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.

FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.

FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

REMOVABLE HDD KIT-B6 - I jep përdoruesit aftësinë të heqë diskun e ngurtë të serverit (kur nuk përdoret) për ta mbajtur në një vend të sigurt.

Aksesorët e sistemit

SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.

NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në. Për panelin e sheshtë

NFC CONTROL PANEL-A1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në. Për panelin vertikal

CONNECTION KIT-A1 FOR BLUETOOTH LE - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AS1 - shton funksionalitetin e faksit.

SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1 - shton një linjë të dytë faksi

REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.

IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AS1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.

VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.

VOICE OPERATION KIT-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

Fisheku i kapëses

STAPLE CARTRIDGE-X1 (për kapje me tel 5000 copë x 3) (për Staple Finisher-V2 dhe Booklet Finisher-V2)

STAPLE CARTRIDGE-Y1 (për qepje 2000 copë x 2) (për Booklet Finisher-V2)

STAPLE-N1 - për qepje (3 x 5000 copë) (për Staple Finisher-X1, Booklet Finisher-X1, Staple Finisher-W1 PRO dhe Booklet Finisher-W1 PRO)

STAPLE-P1 - për qepje (2 x 5000 copë) (për Booklet Finisher-X1 dhe Booklet Finisher-W1 PRO)