Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 6500 II
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje shumëfunksionale monokrom laser

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje1, skaner2, dërgim3, ruajtje dhe faks opsional4

Shpejtësia e procesorit

Canon Dual Custom Processor (Shared) 1.75 Ghz

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standarde: 3,0 GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB
Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Optionale: 250 GB, 1 TB

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie

TË TJERA
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, Tipi i kuadrit: Ethernet II
Aplikacionet e printimit: LPD/Raw/IPP/IPPS/FTP/WSD/Mopria/GCP/AirPrint/Windows10 Mobile Print
AppleTalk, tipi i kuadrit: Ethernet SNAP
Aplikacioni i printimit: PAP (Protokolli i askesit të printerit)
Shfletuesi i uebit

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 1500 fletë + 2 kaseta x 550 fletë (80 gm2)
Sirtar me shumë funksione me 100 fletë (80 gm2)

Futja e Letrës (Opsion)

Plus 3500 fletë (POD DECK LITE-C1 ose PAPER DECK UNIT-E1)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

7700 fletë (80 gm2)

Kapaciteti i daljes të letrës

Me sirtarin e kopjimit: 250 fletë (A4, 80 gm2)
Me sirtarin e zhvendosjes: 500 fletë (A4, 80 gm2)
Me përfundues të jashtëm: Maks. 3500 fletë (A4, 80 gm2)

Aftësitë e përfundimit

Sistemim, grupim
Me njësitë e jashtme të përfundimit: Ngjitje, Grupim, Zhvendosje, Kapëse, Qepje me spirale, Shpimi i vrimave, Futje, Palosje C & Z

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat 1/2:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër e shtypur me vrima paraprakisht, letër e rëndë, letër me kokë, letër e lidhur

Kasetat 3/4:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër e shtypur me vrima paraprakisht, letër e rëndë, letër me kokë, letër e lidhur, letër me skeda*
* Kërkon aksesorin e furnizimit të skedave Kit-B1

Sirtari shumëfunksional:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e rëndë, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, letër gjurmimi 2, letër me kokë, letër me skeda

POD DECK LITE-C1:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e rëndë, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, letër me kokë, letër me skeda

PAPER DECK UNIT-E1:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër me vrima paraprakisht, letër e rëndë, letër e lidhur, letër me kokë

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetat 1/2:
Madhësia standarde: A4, B5

Kasetat 3/4:
Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R
Madhësia e përshtatur: 139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm

Sirtari shumëfunksional:
Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R, Zarfa (Nr. 10(COM 10),
ISO-B5, Monarch, ISO-C5, DL)
Madhësia e përshtatur: 100 mm x 148 mm deri në 297 mm x 431,8 mm

PAPER DECK UNIT-E1:
A4

POD DECK LITE-C1:
A4, A4R, A3, A5R, dhe madhësi e përshtatur (139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm)

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat 1/2:
52 deri në 220 gm2

Kasetat 3/4:
52 deri në 220 gm2

Sirtari shumëfunksional:
52 deri në 256 gm2

Në dy anë:
52 deri në 220 gm2

Rafti i letrave:
52 deri në 256 gm2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak
Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda ose më pak
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda5

Përmasat (Gj x Th x L)

imageRUNNER ADVANCE 6555i PRT II*: 670 mm x 779 mm x 1052 mm
imageRUNNER ADVANCE 6575i II*/6565i II*/6575i II*: 670 mm x 779 mm x1220 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

1362 mm x 1353 mm (Bazë: Vetëm sirtari shumëfunksional + raftet e kasetës të hapura + sirtari i kopjimit)
2407 mm x 1353 mm (Me konfigurim të plotë: Përfshin përfunduesin e broshurave + Pakoja e letrës A3 + Njësia e futjes dhe palosjes + Njësia e shpimit + Sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Rreth 234 kg6

Specifikimet e kopjimit **

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV 6575i II*: 55 faqe/min (A4), 32 faqe/min (A3), 40 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)
iR-ADV 6565i II*: 65 faqe/min (A4), 32 faqe/min (A3), 47 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)
iR-ADV 6575i II*: 75 faqe/min (A4), 37 faqe/min (A3), 54 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)

Koha për fotokopjen e parë (BW/CL)

iR-ADV 6575i II*: Afro 3,3 sekonda ose më pak
iR-ADV 6565i II*: Afro 3,3 sekonda ose më pak
iR-ADV 6575i II*: Afro 3,3 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Specifikimet e skanimit **

Lloji standard

iR ADV 6555i PRT II*: Standard: Lexuesi dhe kapaku i pllakës
iR ADV 6575i II*/6565i II*/6575i II*: Lexuesi standard dhe Furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë me një kalim (DADF)

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA
Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Origjinalet e pranueshme/peshat

Xhami i skanimit: fletë, libër, objekte tredimensionale (deri në 2 kg)

Madhësia e furnizuesit: A4, A4R, A3, A5, A5R

Pesha e furnizuesit:
Skanimi në një anë: 38 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)
Skanimi në dy anë: 50 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet
Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanimi në një anë (bardhë e zi): 120 ipm (300 dpi) / 120 ipm (600 dpi)
Skanimi në një anë (me ngjyra): 120 ipm (300 dpi) / 60 ipm (600 dpi)
Skanimi në dy anë (bardhë e zi): 240 ipm (300 dpi) / 150 ipm (600 dpi)
Skanimi në dy anë (me ngjyra): 220 ipm (300pi) / 60 ipm (600 dpi)

Kapaciteti i letrës

300 fletë (80 gm2)

Skanimi nga të dyja anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Specifikimet e dërgimit **

Opsionale / Standarde

Standard në të gjithë modelet

Destinacioni

Email/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (opsional), IP Fax (opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri)
Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)
Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB v3.0, WebDAV
Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatimi i mbrojtjes së skedarit PDF nga Adobe Live Cycle Rights Management™, optimizimi për ueb, PDF A/1-b), XPS (kompakt, me kërkim), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (Nënshkrimi dixhital)
Opsional: PDF (Gjurmimi dhe zbutja)

Specifikimet e faksit **

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33,6 kbps8
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5 dhe A5R* deri në A3
*Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30 000 faqe9

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia për skanimin, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, specifikimi i emrit të dërguesit (kur dërgoni faks), emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit (kur dërgoni faks), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, furnizimi i fletëve të shumëfishta.

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebADV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)
Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, filtrimi i ruajtjes, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i kërkimit, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standarde: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), softueri i menaxhimit bazuar në renë kompjuterike uniFLOW Online Express Cloud, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut i ngurtë, Spastrimi i diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 2,4 KW
Printimi: 1397,9 Wh ose më pak
Në gatishmëri: Afro 260 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W ose më pak10
Shtesa e ngulitur joaktive: 0,3 W
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) rating11:
4,9 kWh (iR-ADV 6575i II*/6555i PRT II*)
6,1 kWh (iR-ADV 6565i II*)
6,7 kWh (iR-ADV 6575i II*)

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)12
iR-ADV 6575i II*: Aktiv (bardhezi): 67,8 dB ose më pak13, Në gatishmëri: 43 dB ose më pak14
iR-ADV 6565i II*: Aktiv (bardhezi): 71,3 dB ose më pak15, Në gatishmëri: 53 dB ose më pak16
iR-ADV 6575i II*: Aktiv (bardhezi): 74,8 dB ose më pak17, Në gatishmëri: 53 dB ose më pak18

Presioni i tingullit (LpAm)19
Pozicioni në afërsi:
iR-ADV 6575i II*: Aktiv (bardhezi): 50 dB ose më pak20, Në gatishmëri: 20 dB ose më pak21
iR-ADV 6565i II*: Aktiv (bardhezi): 51 dB ose më pak22, Në gatishmëri: 20 dB ose më pak23
iR-ADV 6575i II*: Aktiv (bardhezi): 51 dB ose më pak24, Në gatishmëri: 21 dB ose më pak25

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®
Shenja e ekonomisë
Blue Angel26
Në përputhje me EU RoHS

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri i hyrjes universale (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifiukuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Specifikimet e kontrollorit Fiery Print (I ngulitur)

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-Y2 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

600/ 1200 dpi

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

PCL, Adobe PostScript 3, APPE

Kujtesa

4 GB

Hard disku

500 GB

Shpejtësia e procesorit

Intel Celeron G1820 2,7 GHz

Sistem

Fiery FS150Pro

Gërmat

PS: 138 fonte të Adobe PS
PCL: 113 fonte PCL

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows VISTA 32 dhe 64 bitë / Windows 8 32 dhe 64 bitë / Windows 8.1 32 dhe 64 bitë / Windows 10 32 dhe 64 bitë/ Windows Server 2008 32 dhe 64 bitë / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2016 vetëm 64 bitë, MAC OS (10.7 ose version më i lartë)

Përmasat (Gj x Th x L)

233 mm x 530 mm x 464 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB x 7 (Përpara x 1: USB 2.0, Prapa x 6: USB 2.0 x 4, USB 3.0 x 2)

Veçoritë standarde të kontrollorit të printimit Fiery

Dosja e gatshme, spastrimi i sigurt, paketa VDP-A1, paketa e katalogut të letrës, printeri virtual

Opsione të kontrollorit Fiery Print

FIERY IMPOSE , FIERY COMPOSE , FIERY IMPOSE COMPOSE , njësia e lëvizshme e diskut të ngurtë, ndërfaqja e integrimit dhe mbështetësja (ekrani 19", tastiera, miu dhe mbështetësja e mobilieve), Fiery ImageViewer

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/ Port 9100/ IPP/ SMB/ FTP), ATP/ DDP (AppleTalk)/printimi i drejtpërdrejtë në celular/printimi në renë kompjuterike PrintMe

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

TONERI BARDHË-E-ZI C-EXV 36

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 6%)

TONERI BARDHË-E-Zi C-EXV 53: 56 000 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

NJËSIA E LETRËS

Emri: PAPER DECK UNIT-E1
Madhësia e letrës: A4
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)
Përmasat (Gje x Th x L): 363 mm x 630 mm x 572 mm
Pesha: Rreth 34 kg

Emri: POD DECK LITE-C1
Madhësia e letrës: A4, A4R, A3, A5R, dhe madhësi e përshtatur (139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)
Përmasat (Gje x Th x L): 656 mm x 686 mm x 570 mm
Pesha: Rreth 68 kg

Opsionet e daljes

Përfundues me kapje

Emri: STAPLE FINISHER-V2 (i jashtëm)
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4/A5R 3000 fletë, A3 1500 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4: 65 fletë (80 g/m2)
A3/A4R: 30 fletë (80 g/m2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
65 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gje x The x La): 527 mm × 623 mm × 1.099 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 35 kg

Përfunduesi i broshurave

Emri: BOOKLET FINISHER-V2 (i jashtëm)
Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4/A5R 3000 fletë, A3 1500 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapja e dyfishtë dhe në kënde: A4: 65 fletë (80 gm2);
A3/A4R: 30 fletë (80 gm2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
65 fletë (80 g/m2)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave
A3, A4R, madhësi e përshtatur (195 mm x 270 mm deri në 297 mm x 431,8 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave
20 fletë x 10 paketa (81 gm2) (përfshirë 1 fletë kapaku deri në 256 gm2)
Kapaciteti i palosjes pa kapëse deri në 3 fletë (A3/A4R)
Përmasat (Gje x The x La): 527 mm × 623 mm × 1.099 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 58 kg

Njësia/njësitë e shpimit

SHPUESJA E VRIMAVE 2/4-A1:
Dy ose katër vrima
* Kërkon PËRFUNDUESIN E KAPËSES-V2 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-V2
Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm
Madhësia e pranueshme e letrës për shpimin: Dy vrima A3, A4, A4R; katër vrima A3,A4

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTEVE

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTEVE-P1 (opsionale dhe kërkon PËRFUNDUESIN E KAPËSES-V2 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-V2)
Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar
Madhësia e letrës së futjes/pesha: A3, A4, A4R/60 deri në 256 gm2
Kapaciteti i futjes: 100 fletë 80 gm2
Përmasat (Gje x Th x L): 662mm x 679mm x 1.242mm
Pesha: Rreth 40 kg

Njësia e futjes/palosjes së dokumentit

NJËSIA E FUTJES/PALOSJES SË DOKUMENTEVE-J1 (kërkon PËRFUNDUESIN E KAPËSES-V2 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-V2)
Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar
Madhësia e letrës së futjes/pesha: A3, A4, A4R/60 deri në 256 gm2
Kapaciteti i futjes: 100 fletë (80 gsm)
Madhësia e letrës së palosjes C/pesha: A4R/60 deri në 105 gm2
Kapaciteti i daljes së palosjes C: 40 fletë (80 gm2)
Madhësia e letrës Z-Fold / Pesha: A3, A4R / 60 deri në 105 gsm
Kapaciteti i daljes së palosjes Z: 40 fletë (80 gm2)
Përmasat (Gje x Th x L): 662mm x 679mm x 1.242mm
Pesha: Rreth 76 kg

Sirtari i kopjimit

SIRTARI I KOPJIMIT-R1: siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
Kapaciteti: 250 fletë (80 gm2)

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW

LEXUESI I KARTËS-F1 - një sistem i aksesit me kartë fizike magnetike (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)

COPY CARD READER ATTACHMENT-A4 - paketa e lidhjes vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

PAKETA E AKSESORIT TË FUTJES SË SKEDAVE-B1 - i lejon përdoruesit të printojnë në letër me skeda të madhësisë A4 që është vendosur në kasetën e letrës 3 dhe 4

BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara

SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

PAKETA E KYÇIT TË SKANIMIT TË DOKUMENTEVE-B1 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.

Siguria e të dhënave

HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.

HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.

HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.

REMOVABLE HDD KIT-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

PAKETA E PRINTERIT PS-BC1 - siguron mbështetje për printimin në rrjet për printimin me Adobe PostScript 3.

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.

UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar)

IMAGEPASS-Y1 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.

PAKETA E DISKUT TË NGURTË TË HEQSHËM-B4 - i ofron përdoruesit aftësinë për të hequr diskun e ngurtë të serverit (kur nuk është në përdorim) për ruajtje në një vendndodhje të sigurt.

OPSIONET E KONTR. TË BAZUAR TEK EFI-FIERY (i integruar)

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.
FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.
FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

Aksesorët e sistemit

SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.
BLUETOOTH CONNECTION KIT - A1 - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth
NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AS1 - shton funksionalitetin e faksit.
SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1 - shton një linjë të dytë faksi
REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.
IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AS1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.
VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.
VOICE OPERATION KIT-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

Fisheku i kapëses

FISHEKU I KAPËSES-X1 - për kapjen me tela

FISHEKU I KAPËSES-Y1 - për kapjen e broshurave në mes

** Nuk është i disponueshëm në iR ADV 6555i PRT II*

 1. Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT II*
 2. Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT II*
 3. Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT II*
 4. Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT II*
 5. Koha për kryerjen e veprimeve kryesore në panelin me prekje është 3 sekonda ose më pak.
 6. Duke përfshirë shishen e tonerit.
 7. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 8. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 9. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 10. Modaliteti i fjetjes 0,9 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion
 11. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).
 12. Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).
 13. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 14. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 15. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 16. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 17. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 18. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 19. Modaliteti i fjetjes 0,9 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion
 20. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 21. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 22. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 23. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 24. Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 25. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779
 26. Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT II*