imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Pajisje A3 shumëfunksionale monokrom laser

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Standard: Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Kujtesa

Standarde: 3,0 GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB
Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Optionale: 250 GB, 1 TB

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)
Opsionale: NFC, Bluetooth me nivel të ulët energjie

TË TJERA
Standarde: USB 2.0 (pritësi) x2, USB 3.0 (pritësi) x1, USB 2.0 (pajisja) x1
Opsionale: ndërfaqja seriale, ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standardi: 1200 fletë
 2 kaseta 550-fletëshe, Sirtari shumëfunksional: 100 fletë
Maksimumi: 6350 fletë (me High Capacity Cassette Feeding Unit-B1 dhe Paper Deck Unit-F1)

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standardi: 250 fletë
Maksimumi: 3350 fletë (me Buffer Pass-N1 + Staple Finisher-Y1 ose Booklet Finisher-Y1)

Aftësitë e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup
Me finitorin e brendshëm: ngjitje, grupim, ofset, kapëse, shpim vrimash*1, kapëse pa tela, kapëse sipas kërkesës
Me finitorin e jashtëm*2: ngjitje, grupim, ofset, kapëse, qepje*3, shpim vrimash*4, kapëse pa tela, kapëse sipas kërkese

*1. Kërkon "Inner 2/F4 Hole Puncher-C1" ose "Inner S4 Hole Puncher-C1"
*2. Kërkon "Buffer Pass-N1"
*3 Kërkon Booklet Finisher-Y1
*2. Kërkon "2/4 Hole Puncher Unit-A1" ose "4 Hole Puncher Unit-A1"

Llojet e mbështetura të medias

Kasetë letre (1/2):
E hollë, e thjeshtë, me ngjyra, e ricikluar, me shpim paraprak; Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, e shpuar paraprakisht, transparente, kalk*, etiketë, ngjitje, zarf

* Nuk përdoren dot disa lloje të letrës kalk.

Madhësitë e mbështetura të medias

Kaseta e sipërme 1:
Madhësi standarde: A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R 
Madhësi e personalizuar: Min. 139,7 mm x 182,0 mm deri në 297,0 mm x 390,0 mm
Kaseta e poshtme 2:
Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R 
Madhësi e personalizuar: Min. 139,7 mm x 182,0 mm deri në 297,0 mm x 431,8 mm
Sirtari shumëfunksional:
Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R, zarfe [Nr. 10(COM 10), Monarch, ISO-C5, DL]
Madhësi e lirë: Min. 98,0 x 148,0 mm deri në 297,0 x 431,8 mm
Madhësi e lirë: Min. 98,0 x 148,0 mm deri në 297,0 x 431,8 mm

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat e letrës (1/2): 60 deri në 128 gm2

Sirtari me shumë përdorime: 52 deri në 220 gm2 (e hollë: vetëm furnizimi vertikal i letrës me kokrriza: 52 deri në 59 gm2)
Dupleks: 60 deri në 105 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 24 sekonda ose më pak*

* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Nga modaliteti i gjumit: 10 sekonda ose më pak
Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak*

* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur përdorimi i butonave mund të kryhet me ekranin me prekje.

Përmasat (Gj x Th x L)

Me kapakun e pllakës: 587 x 728 x 822 mm
Me DADF-A1 me një kalim: 587 x 740 x 945 mm
Me DADF-AV1: 587 x 750 x 926 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Bazë:
889 x 1160 mm (me Platen Cover Type W + + sirtari me shumë përdorime i hapur/sirtari i zgjatimit i zgjatur + kaseta e letrës e hapur)
889 x 1172 mm (me Single Pass DADF-A1 + sirtari me shumë përdorime i hapur/sirtari i zgjatimit i zgjatur + kaseta e letrës e hapur)
889 x 1182 mm (me DADF-AV1 + sirtari me shumë përdorime i hapur/sirtari i zgjatimit i zgjatur + kaseta e letrës e hapur)

Konfigurimi i plotë:
1811 x 1270 mm (me Single Pass DADF-A1 + Paper Deck Unit-F1 + Booklet Finisher-Y1 me njësinë e qepjes të tërhequr + kasetën e letrës të hapur)
1811 x 1280 mm (me DADF-AV1 + Paper Deck Unit F1 + Booklet Finisher-Y1 me njësinë e qepjes të hapur + kasetën e letrës të hapur)

Pesha

Me Platen Cover Type W: Afro 73 kg përfshirë tonerin
Me Single Pass DADF-A1:Afro 86 kg përfshirë tonerin
Me DADF-AV1:Afro 81 kg, duke përfshirë tonerin

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV 4551i III:
 51 faqe/min (A4), 25 faqe/min (A3), 37 faqe/min (A4R), 20 faqe/min (A5R)
iR-ADV 4545i III:
45 faqe/min (A4), 22 faqe/min (A3), 32 faqe/min (A4R), 20 faqe/min (A5R)
iR-ADV 4535i III:
35 faqe/min (A4), 22 faqe/min (A3), 32 faqe/min (A4R), 20 faqe/min (A5R)
iR-ADV 4525i III:
25 faqe/min (A4), 15 faqe/min (A3), 17 faqe/min (A4R), 17 faqe/min (A5R)

Koha e kopjimit të parë (A4)

iR-ADV 4551i III: Afro 3,7 sekonda ose më pak
iR-ADV 4545i III/4535i III: Afro 3,8 sekonda ose më pak
iR-ADV 4525i III: Afro 5,2 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

Leximi: 600 x 600
Printimi: Deri në 1.200 x 1.200

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 70%

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi rrjedhimor, kopjimi i kartës së identitetit, shmangia e faqve boshe, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i shumë fletëve, origjinali me madhësi të lirë

Specifikimet e skanimit

Rezolucioni i zgjedhshëm

Furnizuesi automatik njëkalimësh dyanësh i dokumenteve*(DADF-A1) ose Furnizuesi automatik dyanësh i dokumenteve (DADF-AV1) [2-anësh në 2-anësh (automatik me DADF)]

* Mbështetet zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit.

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

SINGLE PASS DADF-A1:150 fletë
DADF-AV1:100 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Pllaka: fletë, libër, objekte 3-dimensionale (lartësia: deri në 50 mm, pesha: deri në 2 kg)

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
SINGLE PASS DADF-A1:
Skanimi në 1 anë: 38 deri në 157 gm2 (BW), 64 deri në 157 gm2 (CL)
Skanimi në 2 anë: 50 deri në 157 gm2 (BW), 64 deri në 157 gm2 (CL)
DADF-AV1:
Skanimi në 1 anë: 38 deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)
Skanimi në 2 anë: 50 deri në 128 gm2 (BW), 64 deri në 128 gm2 (CL)

Madhësitë e mbështetura të medias

Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 297,0 x 431,8 mm
Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
Single Pass DADF-A1: A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6R, Madhësia e përshtatur: 128,0 x 139.7 mm deri në 304,8 x 431,8 mm
DADF-AV1: A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6, Madhësia e përshtatur: 139,7 x 128 mm deri në 297,0 x 431,8 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

SINGLE PASS DADF-A1:
Skanimi në 1 anë: 80 /80 (300pi), 80 (BW: 600 dpi)
Skanimi në 2 anë: 160 /160 (300pi), 150 (BW: 600 dpi)
DADF-AV1:
Skanimi në 1 anë: 70 /70 (300pi), 51 (BW: 600 dpi)
Skanimi në 2 anë: 35 /35 (300pi), 25,5 (BW: 600 dpi)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi operativ i mbështetur: Windows 7/8.1/10
Windows Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet
Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet
Skanim në pajisje celulare dhe shërbimet e bazuara në renë kompjuterike: një mori zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanimin në pajisje celulare ose shërbimet e bazuara në renë kompjuterike në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.
Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Email/Internet FAX (SMTP), SMB v3.0, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)

Adresari

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

600 x 600, 400 x 400, 300 x 300, 200 x 400, 200 x 200, 200 x 100, 150 x 150, 100 x 100

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP (TCP/IP), SMB v3.0, WebDAV
Email/I-Fax: SMTP, POP3

Formati i skedarit

Standarde: TIFF, JPEG, PDF (kompakte, e kërkueshme, apliko politikën, optimizo për ueb, PDF A/1-b, e enkriptuar), XPS (kompakt, e kërkueshme), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (nënshkrimi i pajisjes)
Opsionale: PDF (gjurmimi dhe zbutja), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e origjinaleve boshe, zbulimi i furnizimit të shumë fletëve të furnizuesit

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1

*1 Dërguar si A4
*2 Dërguar si B4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali dyanësh, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia (për skanimin), qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, shqyrtimi, njoftimi i kryerjes së punës, raporti i transmetimit, pikasja e vënies së shumë fletëve në furnizues

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX
50 kuti hyrëse për faks konfidenciale
Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows 7/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebDAV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)
Rreth 480 GB (me opsionin HDD 1 TB)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), uniFLOW Online Express*, vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

* Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut i ngurtë, Spastrimi i diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)
Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

iR-ADV 4551i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 5,6 Amp
iR-ADV 4545i/4535i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 5,2 Amp
iR-ADV 4525i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 4,3 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1500 W
Printimi: iR-ADV 4551i III: 882 W*1. iR-ADV 4545i III: 862 W*1, iR-ADV 4535i III: 783 W*1, iR-ADV 4525i III: 614 W*1
Në gatishmëri: Afro 37 W*1 
Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W*2
Plugin i fikur: Rreth 0,3 W*3

*1 Vlera e referencës: një njësi e matur
*2. Modaliteti i fjetjes 0,9 W mund të mos jetë i mundur në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.
*3. Vlerë referencë; modaliteti i nisjes së shpejtë: JOAKTIV

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)
Aktiv (bardhezi): iR-ADV 4551i III: 73,8 dB e poshtë*1, iR-ADV 4545i III: 73,1 dB e poshtë*1, iR-ADV 4535i III: 71,8 dB e poshtë*1, iR-ADV 4525i III: 70,2 dB e poshtë*1,
Pasiv: iR-ADV 4551i III: 37 dB, iR-ADV 4545i III: 37 dB*2, iR-ADV 4535i III: 36 dB*2, iR-ADV 4525i III: 36 dB*2 

Trysnia e tingullit (LpAm)
Pozicioni në afërsi:
Aktiv (BW) (1 anë/2 anë):
iR-ADV 4551i III: 54 dB/56 dB*2
iR-ADV 4545i III: 51 dB/56 dB*2
iR-ADV 4535i III: 51 dB/54 dB*2
iR-ADV 4525i III: 50 dB/52 dB*2
Në pritje:
iR-ADV 4551i III/4545i III:21 dB*2 
iR-ADV 4535i III/4525i III 20 dB*2

*1. Në përputhje me DE-UZ205 (2017) (të dhënat të marra nga vlera e standardit "Blue Angel")
*2. Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruhet me ISO9296 (1988)

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

TONERI BARDHË-E-ZI C-EXV 53

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 6%)

TONERI BARDHË-E-Zi C-EXV 53: 42 100 faqe

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

Menaxheri i hyrjes universale (ULM): Menaxhoni kostot tuaja me lehtësi duke përdorur aftësinë e integruar të raportimit për të identifiukuar dhe kontrolluar kostot në nivel përdoruesi sipas pajisjes.
uniFLOW Online Express: Në ndërthurje me ULM, mund të siguroni më shumë kontroll dhe të nënvizoni shpenzimet sipas përdoruesve/departamenteve dhe të përcaktoni se ku mund të minimizohen kostot nga një vendndodhje qendrore e bazuar në renë kompjuterike.

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:
Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:
Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon
Instaluesi i pajisjes NetSpot:
Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):
Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.
MEAP në ueb:
Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:
Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsionet e furnizimit të letrës

CASSETTE FEEDING UNIT-AN1

Kapaciteti i letrës: 550 fletë x 2 (80 gm2)
Lloji i letrës: E hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, e shpuar paraprakisht
Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5R, B5, madhësi e përshtatur (139,7 x 182,0 mm deri në 297,0 x 431,8 mm)
Pesha e letrës: 60 deri në 128 gsm
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 565 x 650 x 248 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 23,5 kg

HIGH CAPACITY CASSETE FEEDING UNIT-B1

Kapaciteti i letrës: 2,450 fletë (80 gsm)
Lloji i letrës: E hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, e shpuar paraprakisht
Madhësia e letrës: A4
Pesha e letrës: 60 deri në 128 gsm
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 565 x 650 x 248 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 28 kg

PAPER DECK UNIT-F1

Kapaciteti i letrës: 2,700 fletë (80 gsm)
Lloji i letrës: E hollë, e thjeshtë, e trashë, me ngjyra, e ricikluar, e shpuar paraprakisht
Madhësia e letrës: A4, B5
Pesha e letrës: 60 deri në 128 gsm
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (Gje x The x La): 344 x 630 x 440 mm (lidhur me njësinë kryesore)
Pesha: Rreth 31 kg

Opsionet e daljes

INNER 2WAY TRAY-L1

Lejon ndarjen e fotokopjeve, printimeve dhe fakseve. Shton një sirtar të dytë të brendshëm të daljes për të dhënë një kapacitet të kombinuar të prodhimit me 350 fletë (sirtari i sipërm 100 fletë / sirtari i poshtëm 250 fletë).

INNER FINISHER-J1 (i brendshëm)

Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: 45 fletë
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*: A4, A5, A5R, B5: 500 fletë, A3, A4R, B4, B5R 250 fletë, A6R: 30 fletë

* me letër 81,4 g/m2

Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 50 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3/A4R/B4: 30 fletë (52 deri në 90 g/m2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4/B4/B5: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapësja sipas kërkesës:
40 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gje x The x La): 604 x 535 x 205 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 7,3 kg

STAPLE FINISHER-Y1 (i jashtëm)

(Kërkon Buffer Pass-N1)
Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit të sipërm*: A4, A5, A5R, A6R, B5: 250 fletë, A3, A4R, B4, B5R: 125 fletë,
Kapaciteti i sirtarit të poshtëm*: A4, A5, A5R, B5: 3000 fletë, A3, A4R, B4, B5R 1500 fletë, A6R: 250 fletë (52 deri në 105 gm2), 50 fletë (106 deri në 220 gm2)

* me letër 81,4 g/m2

Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4/B5: 50 fletë (52 deri në 90 g/m2)
A3/A4R/B4: 30 fletë (52 deri në 90 g/m2)
Kapësja ekonomike:
A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)
3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)
Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (90 gsm)
Përmasat (Gje x The x La): 637 mm × 623 mm × 1142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 31 kg

BOOKLET FINISHER-Y1 (i jashtëm)

(Kërkon Buffer Pass-N1)
(Përfshin specifikimet e mësipërme themelore të qepjes së STAPLE FINISHER-Y1.) Madhësia e letrës së qepjes: A3, A4R, B4, madhësi e personalizuar (195,0×270,0 mm deri në 297,0×431,8 mm)
Kapaciteti i kapëseve të qepjes: 20 fletë x 10 komplete (60 deri në 81,4 gm2) (duke përfshirë 1 letër kapaku deri në 220 gm2)
Kapaciteti i tufës së palosur pa kapëse: deri në 3 fletë (52 deri në 105 gm2)
Përmasat (Gje x The x La): 637 mm × 623 mm × 1142 mm (kur sirtari i zgjerueshëm është i tërhequr)
Pesha: Rreth 57 kg

INNER 2/F4 HOLE PUNCHER-C1

(Kërkon INNER FINISHER-J1)
Dy ose katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
Katër vrima A3, A4
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

INNER S4 HOLE PUNCHER-C1

(Kërkon INNER FINISHER-J1)
Katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: katër vrima A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

(Kërkon STAPLE FINISHER-Y1 ose BOOKLET FINISHER-Y1)
Dy ose katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
Katër vrima A3, A4
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

(Kërkon STAPLE FINISHER-Y1 ose BOOKLET FINISHER-Y1)
Katër vrima
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 gm2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3 me katër vrima, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW

COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)

COPY CARD READER ATTACHMENT-B5 - Kit shtesë vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjera

BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara

NJËSIA E STAMPIMIT B1

SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

INSTANT STAPLER-A1 – Kapëse portative që lejon kapjen e deri në 50 fletëve.

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

DOCUMENT SCAN LOCK KIT-B2 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.

Siguria e të dhënave

HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave. 

HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.

HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.

REMOVABLE HDD KIT-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

PS PRINTER KIT-BG1 - siguron mbështetje për printimin në rrjet për printimin me Adobe PostScript 3.

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.

UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

Aksesorët e sistemit

COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.
SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.
CONNECTION KIT - A1 për BLUETOOTH LE - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth 
NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në. Për panelin e sheshtë

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AS1 - shton funksionalitetin e faksit.
SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1 - shton një linjë të dytë faksi
REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.
IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (kërkon Super G3 FAX Board-ASF1) i lejon përdoruesit të dërgojnë dhe të marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.
VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.
VOICE OPERATION KIT-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

Fisheku i kapëses

STAPLE-P1 - Për kapëse (2 x 5000 copë)

STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2,000 copë)