Seria "Canon imageRUNNER 2425"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Lloji i pajisjes

Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A3

Funksionet kryesore

Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional

Processor

Procesor dybërthamësh 1GHz

Paneli i kontrollit

Panel me prekje me ngjyra WVGA LCD TFT 17,8 cm (7 in)

Kujtesa

Standard: 2.0GB RAM

Memoria

Standardi: 64GB eMMC (hapësira e lirë: 30 GB)

Lidhja e ndërfaqes

RRJETI
Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)

TË TJERA
Standarde: 3 fole USB 2.0 (pritësi), USB 2.0 (pajisja) x1

Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)

Standardi: 330 fletë
Maksimumi: 580 fletë (me "Cassette Feeding Module-AK1")

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)

Maks.: 250 fletë

Llojet e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparente, etiketa, me shpim paraprak, zarf

Kaseta e letrës:
E thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me shpim paraprak

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional:

Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, zarfe [nr. 10(COM 10), Monarch, ISO-C5, DL]
Përmasa të posaçme/lira: Min. 95.0 x 139.7 mm deri 297.0 x 431.8 mm

Kaseta e letrës:

Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R

Peshat e mbështetura të medias

Sirtari shumëfunksional: 60–157 g/m²
Kaseta letre: 64–90 g/m²
Dyanëshe: 60–90 g/m²

Koha e nxehjes (me modalitet AKTIV të nisjes së shpejtë)

4 sekonda e poshtë*

* Koha nga ndezja e pajisjes deri kur përdorimi i butonave mund të kryhet me ekranin me prekje.

Nga modaliteti pasiv: 10 sekonda e poshtë

Nga ndezja: 12 sekonda e poshtë*

* Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur fotokopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

Përmasat (Gj x Th x L)

iR 2425: 627×665×516 mm
iR 2425i: 627×692×616 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

1065×1285 mm

Pesha

iR 2425i: afro 39,2 kg me tonerin
iR 2425: afro 34,2 kg me tonerin

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e fotokopjimit (bardhezi)

Deri në 25 fq/min (A4), deri në 12 fq/min (A3), deri në 11 fq/min (A4R)

Koha për fotokopjen e parë (A4) (bardhezi/ngjyra)

Afro 7,4 sekonda e poshtë

Rezolucioni i kopjimit (dpi)

600×600

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Dendësia e kopjimit

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)
Profile zvogëlimi/zmadhimi: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

Funksionet e fotokopjimit

Norma R/E sipas sipërfaqes, dyanëshe, rregullim dendësie, zgjedhje lloji origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, renditje, variant pune, N në 1, origjinale të përmasave të ndryshme, qartësi, fshirje kuadri, vjaskë, fotokopjim letërnjoftimi, fotokopjim pasaporte, origjinal me përmasa të lira, fotokopjim mbrapsht, shembull fotokopjimi modalitet ngjyrash

Specifikimet e skanimit

Tipi

iR 2425: pllakë prese standarde
iR 2425i: vetëmbushëse standarde dyanëshe dokumentesh [2-anëshe me 2-anëshe]

Kapaciteti i letrës për furnizuesin e dokumenteve (80 gsm)

50 fletë

Origjinalet dhe peshat e pranueshme

Presa: fletë, libër

Pesha e medias për furnizuesin e medias:
Skanim 1-anësh: 52–105 g/m² (bardhezi/ngjyra)
Skanim 2-anësh: 52–105 g/m² (bardhezi/ngjyra)

Në 37–52 dhe 105–128 g/m² mbështetet vetëm
mbushje 1-fletëshe.

Madhësitë e mbështetura të medias

Xhami: madhësia maks. e skanimit: 297.0 x 432.0 mm

Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R
Përmasa të posaçme: 139,7×148,5 mm deri në 297,0×432,0 mm

Shpejtësia e skanimit (ipm: BW/CL, A4)

DADF:
Skanim 1-anësh: 35/25 (300 dpi, dërgim), 25/13 (600 dpi, fotokopjim)
Skanim 2-anësh: 12/8 (300 dpi, dërgim), 8/4 (600 dpi, fotokopjim)

Rezolucioni i skanimit (dpi)

Fotokopjim: deri në 600×600
Dërgim: (dhënie, bardhezi) deri në 600×600, (marrje, bardhezi) deri në 600×600
(dhënie, ngjyra) deri në 300×300, (marrje, ngjyra) deri në 300×300
Faks: deri në 600×600

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 7/8.1/10
Windows® Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016

Metoda e skanimit

Skanim me dhënie, skanim me marrje, skanim në rrjet, skanim në njësi memorieje (fishë memorieje USB), skanim në pajisje portative, skanim në shërbime reje kompjuterike (uniFLOW)

Specifikimet e dërgimit

Destinacioni

Standarde: Email/FAX (SMTP) interneti, SMB 3.0, FTP WebDAV
Opsionale: Super G3 FAX

Adresari

LDAP (2,000)/Lokale (1600)/Formimi i shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit (dpi)

Dhënie: 100×100, 150×150, 200×100 (standard), 200×200 (i imët), 200×400* (super i imët), 300×300, 400×400*(ultra i imët), 600×600*

Marrje: 75×75, 100×100, 150×150, 200×200, 300×300, 400×400*, 600×600*

*Modaliteti me ngjyra është vetëm bardhezi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP (TCP/IP), SMB (TCP/IP), WebDAV
Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)

Formati i skedarit

Standarde: TIFF (MMR), JPEG*, PDF (kompakte, e kërkueshme, PDF/A-1b, e enkriptuar), XPS (kompakte, e kërkueshme), PDF/XPS (nënshkrim pajisjeje), Office Open XML (PowerPoint, Word)
Opsionale: PDF (gjurmimi dhe zbutja), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

*Vetëm faqe njëshe

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhje tipi të origjinalit, origjinal dyanësh, origjinale përmasash të ndryshme, rregullim dendësie, qartësi,
fshirje kornize, variant pune, emri i dërguesit (TTI), dërgim me vonesë, shqyrtim, raportim kryerjeje pune, emër skedari, subjekt/mesazh, përgjigje për, përparësi emaili, raport transmetimi, orientim i përmbajtjes së origjinalit

Specifikimet e faksit

Numri maksimal i linjave të lidhjes

1

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni (dpi)

400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

Dërgim: A3, A4, A4R, A5*2, A5R*2, B4, B5*1, B5R*2
Marrje: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R

*1 Dërguar si B4
*2 Dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30 000 faqe

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime numri

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport transmetimi, rezervim transmetimi, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili

Specifikimet e ruajtjes

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes

Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular),
autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express* (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni)

*Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Sistem për administrimin e hyrjeve (kontroll aksesi)

Siguria e dokumenteve

Standarde:
Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW" *1)
Siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve)
Siguri skanimi (PDF e enkriptuar, nënshkrim pajisjeje PDF/XPS, nënshkrim përdoruesi PDF/XPS*2)
Siguri të dhënash dërgimi (konfirmim numri FAKSI, lejim/kufizim transmetimesh, mbështetje për S/MIME)

*1 Nevojitet si opsion "uniFLOW Online / uniFLOW"
*2 Nevojitet si opsion "Universal Send Digital User Signature Kit-C1"

Siguria e rrjetit

TLS, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMPv3, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjet dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), aktivizim/çaktivizim (i aplikacioneve të rrjetit, ndërfaqes në distancë, ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve)

Siguria e pajisjes

Mbrojtje e integritetit të softuerit të MFP, verifikim sistemi në nisje

Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes

Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështia: 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)

Burimi i Energjisë

250 V, 50/60 Hz, 10 Amp

Konsumi i energjisë

Maksimumi: afro 1.500 W

Në gatishmëri: afro 22,1 W*1

Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1 W*2 / afro 2 W*3

*1 Vlera e referencës: një njësi e matur
*2 Modaliteti i përcjelljes së rrymës nga LAN me valë JOAKTIV
*3 Modaliteti i përcjelljes së rrymës nga LAN me valë AKTIV
*2/*3 Modaliteti pasiv mund të mos jetë i mundur në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara

Konsumi tipik i korrentit (TEC)*:
iR 2425: 0,31 kWh
iR 2425i: 0,30 kWh

*Sipas "US ENERGY STAR" versioni 3.0

Për informacion të detajuar në lidhje me rregulloren Lot26, shihni: https://www.canon-europe.com/for_work/lot26/

Nivelet e zhurmës (bardhezi/ngjyra)

Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
 (1-anësh/2-anësh)
 Aktiv: 6,6* B, kv 0,3* B

Niveli i trysnisë zanore (LpAm) (referencë)
Pozicioni i personit: (në 1 anë)
 Aktiv: 54 dB*

* Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017

Standardet

Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutitë e tonerit

Toneri i zi C-EXV 60

Toneri rendimenti (rendimenti i vlerësuar me mbulim @ 6%)

I zi: 10 200 shtypje (A4)

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Monitorimi dhe raportimi

uniFLOW Online Express*

* Nuk ka tarifë për këtë zgjidhje; por sidoqoftë kërkohet aktivizimi.

Mjetet e menaxhimit në largësi

iW Management Console
eMaintenance
Content Delivery System

Softueri i skanimit

ScanGear

Mjetet e optimizimit

Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP

Opsionet e furnizimit të letrës

Cassette Feeding Module-AK1

Kapaciteti i letrës: 250 fletë × 1 (80 g/m²)
Lloji i letrës: e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me shpim paraprak
Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R 
Pesha e letrës: 64–90 g/m²
Furnizimi i energjisë: Nga njësia kryesore
Përmasat (gj-th-l): 581×575×92 mm
Pesha: Rreth 5,8 kg

Opsionet e sigurisë

Siguria e të dhënave

Picture Login-A1

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL International Font Set-A1
PS Printer Kit-CM1

Opsionet e dërgimit

Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
Universal Send Digital User Signature Kit-C1

Printimi i barkodeve

Barcode Printing Kit-D1

Aksesorët e sistemit

Copy Control Interface Kit-D1

Aksesorët e faksit

Super G3 FAX Board-BE1
Remote Fax Kit-A1