Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Canon ImageRUNNER 2224

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Shumëfunksionale, laser, njëngjyrëshe, formati A3
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1.6GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje, monokrom, 8.9 cm/3.5 inçë
 • Memoria
  Standard: 1.0GB RAM
 • Memoria
  Standard: 2GB eMMC
 • Lidhja e ndërfaqes
  Standard: USB 2.0 (pajisja) x1
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standard: 350 fletë
  Maksimumi: 600 fletë (me Cassette Feeding Module-AK1)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 250 fletë
  Maksimumi: 250 fletë
 • Kapaciteti i finicionit
  Sistemim, grupim
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashë, me ngjyra, me lidhje, transparente, etiketë, me shpim paraprak, zarf

  Kaseta e letrës:
  E thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me shpim paraprak
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R,
  Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5)
  Përmasa të posaçme min. 95.0 x 148.0mm deri 297.0 x 431.8mm

  Kaseta e letrës:
  Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional: 60–157 g/m²
  Kaseta letre: 64–90 g/m²
 • Koha e ngrohjes
  Nga ndezja: 13 sekonda ose më pak*

  * Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)

  Modaliteti i nisjes së shpejtë: N/A

  Nga modaliteti pasiv: 4.3 sekonda e poshtë
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  627 x 589 x 502 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  1065 x 1285 mm
 • Pesha
  Afro 32.3 kg, me tonerin

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anëshe: deri në 24 ppm (A4), deri në 12 ppm (A3), deri në 11 ppm (A4R)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  Deri në 1200 x 1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standard: UFRII
 • Printimi në dy anë
  Po
 • Veçoritë e printimit
  Filigran, ballinë/fundfaqe, strukturë faqeje, përmasa/orientime letre të kombinuara,
  Reduktim toneri, printimi afishash, datë printimi
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows®8.1 / Windows®10 / Windows®11 / Windows®Server2012 / Windows®Server2012 R2 / Windows®Server2016 / Windows®Server2019 / Windows®Server2022

  Nga nëntori 2022

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  1-anëshe: deri në 24 ppm (A4), deri në 12 ppm (A3), deri në 11 ppm (A4R)
 • Koha e kopjimit të parë
  Xhami: rreth 7,4 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  deri 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Rritjet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Norma R/E sipas sipërfaqes, dyanëshe, rregullim dendësie, zgjedhje lloji origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, renditje, variant pune, N në 1, origjinale të përmasave të ndryshme, qartësi, fshirje kuadri, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal me përmasa të lira, modalitet ngjyrash, fotokopjim mbrapsht, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Pllakë prese standarde
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear MF. Për TWAIN dhe për WIA
  Windows®8.1/ Windows®10/Windows®11
  macOS (10.12 e lart)

  * Nga nëntori 2022
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Presa: fletë, libër
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Presa: madhësia maks. e skanimit: 297.0 x 432.0 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me marrje
 • Skanim dyanësh
  Jo

Specifikimet e faksit

 • Shpejtësia e modemit
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim me kod reparti (kod reparti dhe identifikim me PIN, identifikim në nivel funksioni)
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (Secure Print)
 • Siguria e pajisjes
  Aktivizim standard i hapësirës ruajtëse, funksion fshehjeje evidence pune, integritet mbrojtës programi MFP, verifikim sistemi në nisje (NIST SP800-193)
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF) Lagështia 20 deri në 80 % RH (lagështia relative)
 • Energjia
  220-240V 50/60Hz (2.8)
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Në gatishmëri: afro 15.5
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 0,9 W

  Konsumimi tipik i energjisë (TEC):

  * Sipas US Energy Star 3.0
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i fuqisë së zërit (LWA,m)
  Aktiv (1-anësh): 6.7B*, Kv: 0.3B*

  Niveli i trysnisë zanore (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anësh): 55 dB*

  * Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Mjetet e optimizimit
  Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner C-EXV 42 i zi
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  10,200 faqe (A4)
  (Vlerësuar në 5% mbulim)

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Emri: Cassette Feeding Module-AK1
  Kapaciteti i letrës: 250 fletë × 1 (80 g/m²)
  Lloji i letrës: e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, me shpim paraprak
  Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  Pesha e letrës: 64–90 g/m²
  Burimi elektrik: njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 581×575×92 mm
  Pesha: Rreth 5,8 kg

Aksesorët harduerikë

 • Të tjera
  Emri: Plain Pedestal Type-J2
  Piedestal opsional për ngritjen e pajisjes kur është në qëndrim të lirë

Opsione të tjera

 • Të tjera
  Instant Stapler-B1