i-SENSYS MF237w
Specifikimet

Lloji i pajisjes

Pajisje të-gjitha-në-një me laser mono

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim, skanim dhe faks

Tiparet kryesorë

icon

Furnizues automatik dokumentesh

icon

Kopjimi

icon

FAKS Super G3

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Panel me prekje

icon

Lidhje USB

icon

Kualiteti profesional i skanimit

icon

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Printer

Shpejtësia e printimit

Në një anë: deri në 23 faqe/min (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,0 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas
10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Gati për Google Cloud Print
iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business
Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

Fotokopjues

Shpejtësia e kopjimit

Në një anë: deri në 23 faqe/min (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 9,0 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/fotografi, tekst/fotografi (shpejtësi e lartë), fotografi, tekst

Kopje të shumëfishta

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Karakteristika të tjera

Renditja në memorie, 2 në 1, 4 në 1, kopjimi i kartës së identifikimit

Skaner

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optike: Deri në 600 x 600 dpi
E përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Në një anë mono: 20 ipm (300x300 dpi)
Në një anë me ngjyra: 15 ipm (300x300 dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bitë/24 bitë (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA, ICA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme1

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG2

Faks

Shpejtësia e modemit

33,6 kbps (deri në 3 sekonda/faqe3))

Modaliteti i marrjes

Vetëm faks, Ndërrimi automatik faks/tel, Modaliteti i përgjigjes, Manual

Rezolucioni i faksit

Normal: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
Fotografi: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 256 faqe4

Numrat e shpejtë

Deri në 104 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 103 numra të shpejtë / maks. 50 destinacione në një grup

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 114 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rezervimi i memories së përhershme të faksit (rezervimi me memorien flash)

Karakteristika të tjera

Transferimi në numër faksi, Aksesi i dyfishtë, Marrja në largësi, Faksi në kompjuter (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e aktivitetit të faksit, Raportet e rezultatit të aktivitetit të faksit, Raportet e menaxhimit të aktivitetit të faksit

Mbajtja e medias

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (ADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë
Sirtar me shumë funksione me 1 fletë
ADF me 35 fletë

Dalja e letrës

100 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër ngjitëse, etiketë, kartë indeksi, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Zarf (COM10, DL, C5), madhësi e personalizuar: min. 76,2 x 210 mm Maks. 216 x 356 mm.

Sirtari shumëfunksional:
A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, letër indeksi, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), madhësi e personalizuar: min 76,2 x 127 mm maks. 216 x 356 mm.

ADF:
A4, A5, B5, ligjore, letër, madhësi të personalizuara (Gje x Gja): min. 105 x 148 mm maks. 216 x 356 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²
ADF: 50 deri në 105 g/m²

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Lloji i ndërfaqes

Lidhje USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R25 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003 / Vista
Mac OS X versioni 10.6 e sipër
Linux6

Protokollet e rrjetit

Printimi:
LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6), IPP, IPPS
Skanimi:
WSD-Scan(IPv4, IPv6)
Shërbimet e aplikacioneve TCP/IP:
Bonjour(mDNS)
DHCP, Auto IP
DHCPv6 (IPv6), BOOTP, RARP
Menaxhimi:
SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6), HTTP, HTTPS, SNTP
Siguria (me tel):
Filtrim i adresave IP/Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, SSL (HTTPS/IPPS)
Siguria (pa tel):
WEP(64/128 bitë), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,
Shërbimi i skanimit MF,
Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),
Mjeti SSID,
Mjeti i statusit të tonerit,

Veçori të përgjithshme

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

500 - 2000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 15 000 faqe në muaj7

Kujtesa

256MB

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje LCD B&Z me 6 rreshta

Përmasat (Gj x Th x L)

390 mm x 371 mm x 360 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

629 mm x 796 mm x 730 mm

Pesha

Rreth 11,4 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 1120 W
Në gatishmëri: Afro 5,1 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 1,2 W8
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,7 kWh/javë
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i tingullit9:
Aktiv: 51 dB në printim bardhë e zi
Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Fuqia e tingullit:
Aktiv: 66 dB se më pak në printim bardhë e zi
Në pritje: 43 dB ose më pak

Pjesët e konsumueshme

Fishekë boje

Kutia e bojës 737 (2400 faqe10) 11

TEL 6 KIT (Kufje telefoni)

 1. Skanimi me Mjetin e skanimit MF
 2. Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business
 3. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 4. Sipas nr. të grafikut standard ITU-T. 1
 5. Skanimi në rrjet nuk mbështetet
 6. Shpërndarja vetëm në ueb. Printimi dhe skanimi me mbështetje në Linux
 7. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 8. Kur është në modalitetin pa tela, konsumi do të jetë 2,0 W
 9. Testuar sipas ISO7779 dhe deklaruar sipas ISO9296
 10. Bazuar në ISO/IEC 19752
 11. Printeri dërgohet me kutinë fillestare të bojës (900 faqe)